Campanie de responsabilizare a autoritatilor (8)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

micutele , intrebare
colegiul medicilor din romania a fost contactat ?.. ma gandesc ca un email nu ar fi rau de trimis ?(nu am gasit pe prima pag cum ca ar fi fost contactat )

http://www.who.int/reproductive-health/publications/infertility.html

ia uite ce frumos vorbesc oamenii astia aici ..cum am putea sa-i implicam si pe ei sa ne ajute si sustina ...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirimir spune:

Buna dimineata!
14.12.2008 emisiune la Realitatea ora 19,15 despre "Fertilizari ilegale", la clinici private care nu au autorizatie pentru a practica aceste proceduri,ma gandesc ca poate este interesant de vazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirimir

Buna dimineata!
14.12.2008 emisiune la Realitatea ora 19,15 despre "Fertilizari ilegale", la clinici private care nu au autorizatie pentru a practica aceste proceduri,ma gandesc ca poate este interesant de vazut.cu siguranta va fi interesant!


Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

O sa ma uit si eu, foarte interesant. Ce anume o fi ilegal, fac trafic de material genetic oare? Sau doar lipsa autorizatiei?Meritam ca analizele si procedurile privind infertilitatea sa fie gratuite!
Infertilitatea este o boala


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Hello girls,

Am primit raspuns de la Catalin Nechifor:

Multumesc mult,

Sper sa putem face ceea ce trebuie impreuna, am inceput sa citesc ceea ce faceti pentru cei cu astfel de probleme medicale si cred ca o tara normala, intr-o perioada de criza, ar trebui sa fie mai preocupata de subiecte precum natalitate, spor natural, mortalitate infantila si de ce nu, infertilitate.

Craciun Fericit si La multi ani!

O sa-l mai contactez dupa sarbatori.

Va pup,

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Bafta multa, Raluca, am inteles ca esti in focuri!
Eu intrasem sa va spun ca n-au mai dat nimic pe realitatea astazi, cred ca din cauza breaking news-urilor referitoare la noul guvern.Meritam ca analizele si procedurile privind infertilitatea sa fie gratuite!
Infertilitatea este o boala


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Georgia, daca nu scrie pe prima pagina, inseamna ca nu i-am contactat dar e o idee foarte buna!
Chiar cred ca putem scrie la mai multe comisii de pe acolo, mie imi fac impresia ca au o organigrama destul de stufoasa.


Meritam ca analizele si procedurile privind infertilitatea sa fie gratuite!
Infertilitatea este o boala


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuciLu spune:

Am facut o revenire la Info Sanatatea
"Buna ziua,revin cu rugamintea sa-mi transmiteti daca ati primit articolul?cand va fi prezentat in revista Dvs.? Dorim sa facem auzita vocea Campaniei noastre prin cat mai multe actiuni, daca puteti sa ne oferiti si alte variante decat prezentarea articolului in revista si pe site, va rugam sa ne sprijiniti. Cu multumiri...."

am adresat si rugamintea de obtinere a inregistrarii de la radio, astept ...
luci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_p76

[quote] ...
Marrina - de trimis catre 5. Sulfina Barbu, 6.Ioan Ghise, 7. Catalin Croitoru, 8. Theodor Paleologul, 9. Sever Voinescu, 10. Anca Boagiu, 11. Vasile Blaga si 12. Adrian Gurzau
...Marrina, tu ai fost cea mai harnicuta cu trimisul mesajelor, dar te rugam sa trimiti acum si reply-urile de multumire! ...
Sigur ca le voi scrie! Azi nu plec de la munca pana nu termin treaba asta. Mai ales ca azi au si prima prezenta in noul parlament.
Saptamana asta am alergat intre munca si proaspatul meu nepotel care are azi 13 zile. E o minune de baietel, nascut dupa o stimulare ovariana, necesara datorita PCOS. Si m-am gandit ca e OK daca fac treaba asta azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Stiu ca era un cont pe youtube cu inregistrarea emisiunii de la protv. Cred ca am putea pune toate inregistrarile legate de subiect acolo, inclusiv cele radiofonice.
De emisiunea de la realitatea mai stiti ceva, s-a reprogramat? Ieri n-am mai stat sa ma uit daca am vazut ca e aproape 8 si erau ocupati tot cu breaking news-uri.
LuciLu, poate cei de la revista au si contacte cu medici si conving cativa sa ne ajute?Meritam ca analizele si procedurile privind infertilitatea sa fie gratuite!
Infertilitatea este o boala


Mergi la inceput