Copiluti de mai-iunie 2005 (35) - It's show time!
Continuare de la Capitolul 34
Adresa de mail pentru contul comun este copiluti_mai_iunie@yahoo.com (cereti parola pe PM)
Colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
Al doilea colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
www.savefile.com/projects/1012466" target="_blank">Arhiva mamicilor si bebelusilor de mai-iunie 2005
INDIFERENT CE SE DISCUTA AICI, TOTUL ESTE ON TOPIC
* Loreen ---
DELIA - 26.04.2005 - Constanta - Comorile lu' mama* Mariamunteanu ---
ALEXANDER PAUL - 27.04.2005 - Austria - ???(ultima postare 14/06/06)* Mariamunteanu ---
PHILIP CHRISTIAN - 27.04.2005 - Austria* Nelia ---
TUDORA - 30.04.2005 - Montreal, Canada - www.nelia.photosite.com/" target="_blank">Nelia ; www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">Agata si Tudora* Yael ---
NARDI GABRIEL - 01.05.2005 - Israel - ???(ultima postare 26/12/06) * bonsai ---
DALIANA-IOANA - 02.05.2005 - Medias - ???(ultima postare 01/06/06) * onixone ---
ALEX - 03.05.2005 - Londra* Cornelia ---
STEFAN - 04.05.2005 - Constanta - poze Stefan* bolgiumiki ---
LUCA-ANDREI - 04.05.2005 - Ploiesti* dadym ---
ROBERT - 04.05.2005 - Galati - ???(ultima postare 07/05/06)* Fran ---
PATRICIA ANNELISE - 05.05.2005 - Bucuresti - Iepurete* maysa ---
RARES STEFAN - 05.05.2005 - Bucuresti, CFR2 * TDI ---
ALYSSA - 05.05.2005 - Italia - Album Alyssa* tzumpiloi ---
ANA MARIA - 06.05.2005 - Bucuresti - ???(ultima postare 28/07/06)* pisik 4ever ---
OLIVIA - 08.05.2005 - SUA - ???(ultima postare 17/12/06) * mstroie ---
DAVID MIHAI - 09.05.2005 - Bucuresti - Mari si DAVID* Ada_74 ---
SERGIU-MIHAI - 11.05.2005 - Constanta - Sergiu* Moniboni ---
VLAD STEFAN - 11.05.2005 - Bucuresti* Nefertari ---
FREYA - 11.05.2005 - Bucuresti - ???(ultima postare 22/12/06) * Corni ---
TIMEEA - 11.05.2005 - Constanta - ???(ultima postare 29/06/06)* tamar ---
ADINA - 11.05.2005 - SUA* Caminik ---
MARIUS - 11.05.2005 - Galati* Anky ---
CRISTIAN LUCIAN - 12.05.2005 - Olanda* ICorina ---
MIHAI ALEXANDRU - 12.05.2005 - Bucuresti - ???(ultima postare 25/05/06)*

Androix ---
FILIP STEFAN - 13.05.2005 - Bucuresti - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip* mihamiha ---
LEON STEFAN - 13.05.2005 - Bucuresti - ???(ultima postare 16/06/06)* Robotzica cucului ---
MARIA MONICA - 14.05.2005 - Ontario, Canada* mikka ---
IOANA - 16.05.2005 - Bucuresti - ???(ultima postare 14/08/06)* Simiena ---
ELIAN - 17.05.2005 - Bucuresti* Mygirl ---
ALEXANDRA ELENA - 18.05.2005 - Constanta * Florentina G ---
MAYA MARIA - 18.05.2005 - Bucuresti* corail ---
ALEXANDRA SOPHIA- 18.05.2005 - Germania* Stefania Nicolae ---
ALESIA CLAUDIA- 18.05.2005 - Bucuresti - ???(ultima postare 19/07/06)* lucas ---
MATEI - 21.05.2005 - Bucuresti* Beatriced(patriciaRO) ---
ALEX - 22.05.2005 - Copenhaga, Danemarca - Alex pifos* simona_filipas ---
DRAGOS OCTAVIAN - 23.05.2005 - Timisoara* monu ---
ALEXIA-IOANA - 24.05.2005 - Bucuresti - Poze Alexia-Ioana* gabitzam ---
ANDREI-STEFAN - 25.05.2005 - Bucuresti - Andrei 0-5 luni | Andrei 6-10 luni | Andrei 11-12 luni | Poze noi* Babygirl ---
EMA ELENA - 25.05.2005 - Bucuresti* ChrisDun ---
CARINA EMILIA - 26.05.2005 - Bucuresti* Cloreta ---
TEODORA-MARIA - 26.05.2005 - Bucuresti - Teodora* ralwka ---
IULIA-MARIA - 26.05.2005 - Bucuresti* Margott ---
DAVID - 27.05.2005 - Bucuresti* Simonaeus ---
ANNA MIRUNA - 27.05.2005 - Bucuresti - ???(ultima postare 19/06/06)* galinarodica ---
SERBAN IOAN - 28.05.2005 - Bucuresti* omustata ---
MAYA ILINCA - 28.05.2005 - USA* rosudaria ---
DARIA ANA-MARIA - 29.05.2005 - Iasi*

Andutzy ---
DRAGOS ALEXANDRU - 31.05.2005 - Bucuresti* denisa73 ---
CRISTIAN - 31.05.2005 - Germania* gusta ---
MARA AUGUSTA - 31.05.2005 - Olanda* Ruxel ---
BIANCA TEODORA - 02.06.2005 - Bucuresti - Bianca* Aurasa ---
CATALIN - 03.06.2005 - Bucuresti* Mercedes ---
BIANCA - 03.06.2005 - Oradea* OlgaTarziu ---
ANTHONY - 04.06.2005 - Canada * Danelutza ---
ISABELLA-ANTONELLA - 05.06.2005 - Elvetia * Tora97 ---
ANA ILEANA - 07.06.2005 - Bucuresti* Iuliana ---
DIANA MARIA - 07.06.2005 - SUA - Fetele mele* Redy ---
BIANCA - 08.06.2005 - Romania* Sufletzica ---
SARA - 09.06.2005 - Bucuresti* Cris_kim ---
IOACHIM - 09.06.2005 - Alba Iulia* Florentza ---
ALEXANDRU - 09.06.2005 - Bucuresti* NewMami ---
PATRICK RYAN - 13.06.2005 - Canada* elisor ---
BIANCA - 13.06.2005 - Brasov - Bianca si Andreas* andreea.a ---
ERIC ANDREI - 16.06.2005 - Bucuresti - Eric - ???(ultima postare 29/08/06)* Speranta nu moare ---
JULIA ANDREEA - 17.06.2005 - Bucuresti - ???(ultima postare 27/10/06)* monicica ---
ROBERT - 17.06.2005 - Germania - Robert* Pengunica ---
BEN STEFAN - 16.06.2005 - Japonia*

Crissu ---
IULIA NICOLA - 19.06.2005 - Bucuresti* gabitrifan ---
LUANA MARIA - 19.06.2005 - Tirgoviste - ???(ultima postare 08/07/06) * Mickyyy ---
DARIA MARIA - 22.06.2005 - Bucuresti * ioanailincam ---
ANA ILINCA - 22.06.2005 - Bucuresti - Ana - de la 0 la 6 luni | Ana - de la 6 luni la 1 an| Ana - am 1 anisor
* mynicegirl ---
CATERINA - 26.06.2005 - Singapore* blackpanterro ---
AIDAN ALEXANDER - 27.06.2005 - Germania* saryta ---
SARA - 27.06.2005 - Iasi* Oana C ---
EVA CHRISTINA - 29.06.2005 - USA* elly_b ---
ANNELIES - 30.06.2005 - Bucuresti - ???(ultima postare 25/08/06)??? Vrem sa stim de voi si de copiluti, ce mai faceti, daca sunteti bine, cum cresteti, orice
Ianuarie - Mygirl(9), Cornelia(9), Olga Tarziu(20), Monu (30), Mstroie(30)
Februarie - IonanaIlincam(1), Babygirl(9), Nefertari(11), Bolgiumiki(18), Margott(23)
Martie - Ralwka(31)
Aprilie - Fran(5), Androix(27)
Mai - Onixone(4), Blackpanterro(6), FlorentinaG(21)
Iunie - OanaC(3), Mercedes(12), Gusta(15)
Iulie - Tamar(12), Beatrice(15)
August - Aurasa(2), Crissu(10), TDI(14)
Septembrie - SimonaFilipas(20), Nelia(22), Loreen(23)
Octombrie - Elisor(7), Corni(17), NewMami(25)
Noiembrie - Omustata(20), GabitzaM(21)
Decembrie - Denisa(14), Pisik4Ever(15), Lucas(17), Andutzy (26)
Raspunsuri
Mickyyy spune:
Multumim gabitza 
Hai ca azi am chef de pierdut pe forum......
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
www.acsis.ro/2lasuta.php" target="_blank">Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!
Androix spune:
Fetele, multumesc de sfaturi, tocmai mi-a sunat un instalator calare pe un cal alb la usa sa-mi zica: "v-am salvaaaaaaat!!!" Deci pana la urma au rezolvat de la ei, s-a speriat si el saracu cand a vazut deranju dreq care pe ei cadea ca eu nu as fi mutat frigiderul nici daca as fi putut fizic s-o fac. Deci nu aveau decat sa traga ei de el 
Chris, n-am ce problema a terasei sa pun ca si ei tot la acelasi nivel stau si ghinionu dreq
desi s-au aratat disponibili sa ne unim fortele pentru a ne razboi cu restul blocului ca sa repare integral toata terasa, lor nu le ploua nicaieri in casa. Si din cauza asta sunt sigura ca oricat de binevoitori ar fi ei, cand vor vedea ce vecini ingrozitori avem se vor lasa pagubasi.
Citesc din urma si revin cu raspunsuri si sa va povestesc ce am facut eu pana acum...
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
elisor spune:
Tot n-am vazut pozele Corneliei
, dar o sa le vad cand ma linistesc. Iar probleme, cu Andreas, cu banca, sanatate, numai am chef de nimic...as zice ca-mi bag picioarele in ea de viata ca toate merg aiurea nu cum as vrea eu/noi, dar daca ma pierd cu firea (ieri am facut-o urat de tot
) mi-e sa nu-mi cedeze ceva prin cap/corp, ca de la suparari se intampla toate. Nu stiu de ce n-oi invata nimic din sfaturile ce vad ca nu ma las pana nu le dau altora
.
Laura tare frumos ai definit femeia, in toate ipostazele ei ce-o face atat de unica, dorita si iubita...dar eu nu mai sunt in stare sa ma vad asa, nu acum...dar probabil peste un ceas sau maine voi vedea lucrurile altfel...acum sunt atat de obosita psihic ca nici nu stiu daca mai vreau ceva, decat sa dorm si sa scap de toate, ca strutul sa fiu as vrea...ciudata pasare 
Cred ca fac o pauza mare pana voi fi din nou cu toate acasa, ca vad destula disperare, suparare, nelinisti, vesti triste, socuri (mai sunt si lucruri bune si pozitive) si eu culmea reactionez contrar sfaturilor date, ma inchid cand am probleme.
Raluca multumesc de e-mail, as vrea sa-ti spun mai multe dar nu sunt o companie placuta nici pentru mine.
!
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Florentina G spune:
Salutare!
Ieri nu am apucat sa pun mana pe laptop si nici azi nu am sanse decat acum ca apoi iar pleaca la plimbare!
La Multi Ani Olivia!
La Multi Ani David Mihai!
Sa cresteti mari si sanatosi, sa aveti noroc cu carul si sa-i bucurati mereu pe parintii vostri!
Elisor,
ieri am primit cadoul pentru Patrick, m-a bucurat mult, n-am cuvinte! Multumim frumos!
Cum te-ai descurcat pana la urma cu administrarea antibioticului? Cu o seringa ai incercat?
Mikyyy, m-am uitat la pozele tale si nu pot sa spun decat ca aveti o familie perfecta, relatia dintre fetele tale e de admirat si.... cred ca ar fi loc si de un baietel in peisaj!![]()
Gabitza, abia astept sa vi cu o veste buna! Hai ca se pare ca am dat startul bine la gravidutze, sper sa urmezi tu!!!
Loreen, ce tratament ii dai Deliei? Of, mama lor spurcaciuni, ii urasc din tot sufletul, as face orice sa ii nimicesc! Care sunt pufuletii aia de pe vremea lu' Nea Nicu ca si eu vreau!!!![]()
Andra, cuvintele sunt prea blande pentru a o descrie pe soacra ta. Daca spui ca de alte lucruri nu s-a atins cred ca a facut-o intentionat, sa-ti trimita un mesaj. E o lupta grea dar cred ca cel mai usor o castigi ignorand-o pur si simplu pentru ca nu merita efortul sa te cobori la acelasi nivel!
Danelutza, multumesc pentru sfat, am pus si laptic la bubitza Mayei, ea se usuca insa Maya cum prinde cojita o si smulge si nu-i da voie sa se vindece 
Pana aici am apucat sa citesc... deschisesem si pozele dar din pacate trebuie sa cedez locul la laptop....
Tina, mami de
Patrick si
Maya
Androix spune:
Cuscra, nu ai aberat deloc, ba ai vorbit foarte frumos 
Mickyyy, eu nu sunt nebuna, in general manifest intelegere fata de vecini. Cred ca sunt singura din bloc care realizeaza ca stam la comun si asta este, vrem nu vem trebuie sa convietuim, daca eram toti smekeri stateam la casa si nu ne durea in cot de nimeni, eram stapani la noi in casa. Uff, bine ca s-a rezolvat, nu-mi era de altceva decat de scos ditamai combina frigorifica din locul ei. DIn lipsa de spatiu nu exista in jurul ei intre perete si combina si intre masca de chiuveta si combina nici macar un cm spatiu. Sincera sa fiu nici nu-mi explic cum au reusit s-o bage in locul asta stramt Mihai si cumnatu-meu cand au montat bucataria. Zici ca acolo a fost fabricata ![]()
Elisor, off doamne cata suferinta si pe Bia si pe tine cu medicamentele astea. Sa stii ca eu am avut un soc cand am vazut ca din urletele din cauza administrarii cu forta a medicamentelor se transforma totul intr-o joaca de copil. Ce am facut: ii amestecam praful cu putina apa sau suc si ii baga intr-o seringa de nurofen, iar Filip era incantat sa-i dau seringa lui si sa traga singurel. Incearca si tu asa, si am mai vazut ceva: este incantat cand exagerez cu laudele si cu aplauzele. O tin intr-un bravoooooo de vreo 5 minute asa si se executa singur saracutzul. Incercati si voi o schimbare de tactica, poate merge.
Cloreta, super tare Garga a ta! Filip nu s-a prins inca cum se formeaza un numar intreg dar periodic imi mai baga cate o aberatie in agenda telefonului mobil ![]()
Mickyyy, si mie imi surade ideea unui magazin cu lucruri pentru copilasi. Ti-as sugera jucarii si in special prostioare de platic pentru nisip daca tot e langa terenul de joaca.
Ma gandeam si eu la un biznis dar asa in stil mare: ati observat ca noi nu avem cel putin in bucuresti un magazin MARE numai si numai cu jucarii?
Asaaa si pentru ca am terminat cu raspunsurile sa-mi raspundeti si mie: ce gravida cu burta de 9 luni si cu mintea acasa se apuca de facut bagaje de spital si sfarseste prin a pune masina de spalat si a freca baia luna???
Eu, ati ghicit! Sunt incantata ca am descoperit cum pot sa fac treaba foarte usor fara sa ma aplec: stau pe inaltatorul lui Filip de baie, un scunel de plastic adik, bine ca inca ma tine si nu cedeaza saracul. O sa dau si cu aspiratorul pe scaunel 
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
Mickyyy spune:
quote:
Originally posted by Androix
Asaaa si pentru ca am terminat cu raspunsurile sa-mi raspundeti si mie: ce gravida cu burta de 9 luni si cu mintea acasa se apuca de facut bagaje de spital si sfarseste prin a pune masina de spalat si a freca baia luna???![]()
Aia careia i se apropie sorocul, cica asta e un semn, cand te prinde subit cheful de facut curatenie...e "pe vine"! Incepi sa-ti pregatesti cuibul, asa ca ai grija, sa nu ne faci vreo surpriza zilele astea
Si legat de magazinas, tot la asta ma gandeam si eu, prostioare pentru nisip, jucarele de tot felul (cat mai ieftine, ca nu pleaca bunica cu nepotu la plimbare cu milionu dupa ea) si hainute. Sau orice altceva....nu stiu....n-am idee...probabil ca daca chiar o s-o pun in practica, imi vor veni idei pe parcurs.
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
loreen spune:
Florentina pufuletii care mi-au cazut cu tronc si mie si la plozi sunt unii care se numesc GUSTOS si au ambalajul albastru...de regula se gasesc la metro, selgros, interex... nu am gasit la carrefour.Nu sunt ca cei de pe vremea copilariei noastre dar aduc mult la gust...
Elisor sa nu indraznesti sa fugi... da-le-n puii lor de probleme ca vor fi mereu...sunt hermafrodite si se inmultesc singure din propria cenusa totul e sa le ocolim cat putem...ca la poligon printre jaloane...
Stiu cum e sa fii inert la urletele copilului cand ii dai medicamentele...eu nici nu ma mai rog de ea...i le var in gura cu seringa de la nurofen si apoi o tin de nas ca sa inghita...
Raluca ce tacticoasa este Iulia cu puiutu mic pe mana...
Mickyyy si mie mi-a trecut prin cap sa faca asta ,dar eu sa vin cu partea financiara ca nu ma vad alergand pe la furnizori...aveam si spatiu...dar e greu...trebuie luate multe aspecte in condierare...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Mickyyy spune:
loreen, ma gandesc ca balamucul va fi la inceput, cu obtinerea avizelor si amenajarea, ca apoi, nefiind marfuri perisabile, aprovizionarea se poate face o data pe saptamana, de preferat in week-end. Si oricum imi va trebui cineva sa se ocupe de el....ca si eu tot cu partea financiara as veni.
PS: caut asociat, cu timp de pierdut in studii de piata si aprovizionare ![]()
monu spune:
Mickyyy, vezi ca la helpnetul de la ilioara mai sunt 2 magazinase pt copii. plus 2 la piata matei ambrozie.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
simona_filipas spune:
Elisor saru'mana de intentie.I-am gasit aseara in Selgros masina de gunoi si nu-ti pot explica bucuria lui.Azi,binenteles, ca n-a plecat fara ea la gradi.
E bine sa stii ca ai cui sa-ti spui oful si ca ai nu unul ci mai multi umeri pe care sa plangi la nevoie si multe prietene care se bucura si sufera odata cu tine asa ca sa nu indraznesti sa ne parasesti.
Cand l-am luat pe Dragos de la gradi imi spunea educatoarea ca deja incepe sa se acomodeze in sensul ca nu mai plange desi eu l-am lasat plangand si cand l-am luat era tot cu ghiozdanelul in spinare si suspina.Problema ei este ca nu vrea sa manance la gradi desi Dragos mi-a promis ca va manca.Degeaba am dus munca de lamurire ca nu vrea si pace buna.Azi mi-au zis ca l-au "amenintat" in gluma ca-i fac injectii daca nu mananca dar degeaba.Dragos mi-a zis ca-i rusine de copii si de educatoare si din cauza asta nu mananca.La asta cum puii mei sa mai reactionez?Culmea ca azi nici acasa n-a vrut sa manance...o sa ma sui pe pereti.
Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si
Dragos Octavian