Liste de medici ginecologi/obstetricieni (7)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

doctorul gabriel lemnete de la spitalul polizu.un medic si un om de nota 10.desi are un stil mai deosebit de a vb este un caracter deosebit,vorbesc strict in ceea ce ma priveste.cand ma voi hotara sa mai am un bb tot cu doctorul lemnete il voi naste.si cu asta cred ca am spus tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buterfly_Sim spune:

Buna,

sunt si eu de curand pacienta dnei doctor. Ai avut si tu probleme de ai ajuns la ea sau la tine totul a fost ok? Eu incerc de un an de zile sa raman si nu reusesc. Ma rog in mai am ramas si s-a oprit sarcina in evolutie in saptamana 9. Acum incercam din nou si m-a trimis cineva la ea. Am fost doar o data la ea acum astept sa imi vina menstra si o sun pt monitorizare. As vi vrut sa stiu etapele prin care ai trecut tu si cum ti s-a parut dna doctor.

Mersic

quote:
Originally posted by verga

mmb Cezara Bucur lucreaza la giulesti sau la cabinet Dacia Medical Center.Sunt pacienta ei

vergy



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns verga spune:

Simm problemele care m-au facut sa ajung la ea sunt dorinta de a avea un copil, de mai bine de 10 ani umbland pe la diverse cabinete cu diagnostice unul mai grasit decat altul cu 2 operati la activ 3 HSG am ramas decat cu 1trompa care nu este functionala si singura mea optiune este FIV-ul din pacate si acesta fiind nereusit in luna Iulie.Maine am programata o histeroscopie diagnostica la Giuly aceasta fiind singura interventie care nu o facusemDoamna doctor este super ,comunicativa si urmarorul FIV tot cu ea o sa-l facToate programarile le am avut la Dacia Medical Center inclusiv FIV-ul.


vergy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r33a spune:

Fetelor dar la Dr.Codreanu Dorina de la Giluesti nu a fost nimeni ?? Eu la dansa am facu si laparoscopie si acum sunt programata pentru inseminare tot la dansa .. E foarte buna si atenta cu pacientii !!

Eu Sunt Aici Tu Esti Acolo Cineva Nu E Unde Trebuie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

D-na Doctor Statescu Mariana din Galati, lucreaza si la spitalul judetean si are si cabinet particular la Potcoava de Aur, unde are si ecograf. Este o doctorita de nota 10

22+ Lucas


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensita spune:

Un numar de telefon de la Dacia Medical Center va rog, vreau sa-mi fac programare pt. domna doctor Cezara Bucur.

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns verga spune:

tel.0766536553 raspunde asistenta Ani super draguta
2115405





vergy
Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta ,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele-Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

quote:
Originally posted by elfisor

bine v-am gasit dragi burtici!

Am si eu o intrebare, poate ma ajuta cineva cu ceva informatii. Stiti ceva despre dr.Anca Teodora Constantin de la maternitatea Bucur? Are si la CMU. Am vazut ca anul trecut a mai cerut cineva informatii despre ea, dar nu a primit nici un raspuns. Poate intre timp s-a mai schimbat situatia si are cineva ceva de zis.(sper sa fie de bine).
Mie imi urmareste sarcina si pana acum sunt multumita de ea. E atenta la fiecare consultatie si de fiecare data cand am avut probleme cu sarcina m-a ajutat. As vrea sa stiu daca a nascut cineva cu ea. Si cum a fost. La noi se apropie momentul.....
Multumesc si astept cu nerabdare vesti.



Imi pare rau ca am vazut tarziu intrebarea despre dr.Anca Constantin. Sincer, este cea mai slab pregatita doctorita la care am fost. Din cauza incompetentei ei, am ajuns la urgente. M-am dus la ea pentru un control de rutina, m-a gasit cu o usoara anexita si mi-a dat tratament. I-am spus sa nu imi dea antiinflamatoare ca nu am voie sa iau pt. ca am ulcer. Mi-a prescris totusi un antiinflamator, sustinand ca de la acesta nu o sa am probleme. Eu avusesem experiente neplacute inainte din cauza antiinflamatoarelor si am stiut de ce i-am spus. Dupa prima pastila pe care am luat-o, mi s-a facut rau si am ajuns la urgente. Si de acolo in concediu medical si iarasi tratamente sa isi revina stomacul meu.
M-am dus la ea apoi sa ii spun ce am patit si raspunsul ei a venit ca un trazmet. Mi-a spus ca "nu m-a crezut ca am ulcer", nu se astepta la varsta mea sa fie adevarat. Nu mi-a venit sa cred ca un medic este capabil de un asemnea raspuns si se mai crede specialist. Fugiti de acest medic daca veti ajunge vreodata la ea.
Acum m-am mutat din Bucuresti in Cluj si am mers la dna doctor Diana Stefan. Vreau sa am un bebe. Mi s-a parut draguta, dar parca nu e eexact ce imi doresc. Daca stie cineva o doctorita buna in Cluj, cu care sa poti comunica deschis si care sa fie apropiata de pacient va rog sa imi spuneti. Ma intereseaza foarte mult.
Multumesc!

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensita spune:

mersi mult!

te pup si imi pare bine sa ne cunoastem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:


o bila alba pentru Dr.Niculescu -Giulesti.
l-am cunoscut cu 2 zile inainte de prima cezariana ! mi-a placut mutlt comportamentul prietenos cu care-si trateaza pacientele.
se supara insa, daca nu-i respecti indicatiile !


alina71
a fi om e lucru mare...
Aici e povestea Crisei:
http://www.crisa.ro/

Mergi la inceput