gravide

gravide | Autor: sauciuc

Link direct la acest mesaj

o sa fiu si eu o fericita mamica am 4 saptamini si is tare emotionta la eco nu se vede abea saptamina viitoare dar mea iesit 2linii la 2 teste si sun foarte fericita

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

quote:
Initial creeata de sauciuc

o sa fiu si eu o fericita mamica am 4 saptamini si is tare emotionta la eco nu se vede abea saptamina viitoare dar mea iesit 2linii la 2 teste si sun foarte fericita

sauciucR.

Felicitari si multa multa sanatate! Sarcina usoara!

http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png

violeta, 26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Felicitari! Sa ai o sarcina uasoara si un bebe sanatos si voinic! Poti intra alaturi de colegele de odisee pe topicul mamicilor de noiembrie-decembrie 2007: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=99315
Sper sa nu fi calculat eu aiurea data posibila a nasterii copilasului tau. Oricum, tu stii mai bine cand trebuie sa vina si poti sa-ti cauti tu "generatia" de mamici de care apartii. Mult succes!

Lia S27 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Sauciuc bine ai venit! Felicitari pt sarcina! Te asteptam la mamici de ian-feb2008, unde suntem toate burtici mici, asa ca tine

4+
Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catus76_ro spune:

salutari!
Si eu am aflat de vreo 2 sapt ca voi avea un siunt fff bucuroasa!am facut deja o eco si am aflat cu mare surpriza ca are deja 6 sapt.....acum deja are 7 si 2 zile[cool
multi pupici si sa auzim numai de bine!
Gina.....catus76

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

sauciuc & catus76_ro, noi mamicile de Noiembrie -Decembrie 2007" va invitam sa va alaturati grupului nostru AICI.
Si eu sunt burtica mica si am nevoie de voi prin preajma sa ne putem ghida impreuna.So, haide-ti la noi.

Poze & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

si-acum ca s-au facut prezentarile, va uram bun venit si inchidem topicul asta.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Am buba!...

Mergi la inceput