Fetele din Austria-(20)
Cap.19
Am deschis eu capitol nou poate suntem mai vorbarete
Vienezele si nu numai, ce ziceti de o intalnire la aer curat cu cei mici, vinerea viitoare?Sau cand vreti voi...
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
Raspunsuri
Flaflo spune:
Na, ca abia v-am gasit! Noi sintem ocupati pina peste cap cu renovatul, sper sa terminam cit mai repede sa putem si noi savura vara asta, ca de doi ani doar lucram.
Babee, e ok vineri, sintem prezente!
Bianca e fixata rau pe barcute si vaporase, am fost cu ea la Schloss Laxemburg, unde ne-am plimbat cu barca. De atunci doar asta mai vrea, toata saptamina m-a carat la Dunare..... Oricum e o schimbare de peisaj, ca asa ma saturasem de gradina zoologica!
Restul fetelor, ce mai faceti, ca-i o liniste pe aici......
Pupici
"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes
Flavia si Bianca
carolada spune:
saliu
eu s obosita franta,ca am inceput munca,ieri a venit un grup de italieni(vreo 60 de buc.)asa c am avut ce face.in timpul liber,ca sa nu ma plictisescam facut curat pe acasa.joi am avut si examen la germana si mai am o prezentare de facut in 10 zile,asa ca si cu scoala stau bine
babeeti am vazut minunea de fetita la messenger,faceam ce faceam ,ma mai uitam la ea,iti vine sa i mananci falcutele.frumosi copii ai,sa ti traiascalasa ca si voi sunteti frumosi amandoi
flaflo´bine ca vrea cu barca numai,daca vroia cu avionul mereu ce te faceai?
toate cele bune
www.camping-kasern-salzburg.com
laviniaN spune:
Salutare fetelor!
Cum v-ati distrat azi? la noi a fost rece si a batut vantul ..oricum eu nu pot iesi nicaieri stau tot cumintica in patut.
acum avem 22 de saptamani bebelusa este bine misca de zor mai ales seara ,in 15 mai merg la eco morfologica,atunci va fi si taticul cu noi ca sa o vada.
Vreau sa-l trimit pe sotul la Viena sa se intereseze de carucioare...ma gandeam oare sunt la CSS? SAU POATE IMI RECOMANDATI VOI IN ALTA PARTE UNDE SE GASESC ARTICOLE PT BEBELASI (CARUCIOARE,PATUTURI,MESE DE INFASAT ETC)...voi ce marca de carucioare a-ti cumparat? imi plac cele de la firma CAM si GRACO....ce parere aveti?
Va pup LAVINIA
ank_miki spune:
Bine v-am gasit fetelor!Eu am fost plecata,am facut un tur pe la neamurile sotului,in Germania,Olanda si Belgia.Am venit acum 2 zile,si parca as vrea sa ma duc inapoi,asa frumos a fost.Si pe 5-6 iulie plec iar in Ro si Turcia.M-am pus pe plecari :)).Da vad ca scrieti nu va incurcati.Ce e cu voi ma fetelor????Ati fost la plimbari?Mai dati si voi un semn...poate facem o plimbare cu prichindeii.Am mai propus eu inca odata,dar ce sa fac,imi cer scuze,acum vin sigur:D.
Va pup pe toate,si va doresc o sapt frumoasa!
pozuci
ardeiash spune:
buna ziua fetelor
as vrea sa vin si eu sa vizitez viena la sfarsitul lui iulie.. inceputul lui august. imi puteti recomanda un hotel ieftin ,pliz?
s-auzim numai de bine! si
Flaflo spune:
Mama, da' ce bate vintul pe aici!!! Ce faceti, fetele? Noi cu munca, ca asa ne sta bine, Bianca e cea mai infocata si "ajuta" pe toata lumea, ca de exemplu aici sau aici. In rest nu prea am mai facut nimic, a fost un caz de scarlatina la gradinita si am cam stat cu frica, dar nu s-a intimplat nimic. Ne pregatim de musafiri, vine prietena mea cea mai buna din Romania si abia astept sa o vad, mai ales ca e si gravida in 22 de saptamini.
Ardeias, eu iti recomand www.etaphotel.com/etaphotel/fichehotel/de/etp/3706/fiche_hotel.shtml" target="_blank">Etap-ul, din cite stiu e cel mai ieftin iar conditiile sint bune, in plus de asta e si linga metrou.
Restul ce mai faceti?
Lavinia, eu nu am avut nici Cam, nici Graco, dar cred ca daca nu iei unul foarte ieftin e orice firma ok. Mai interesant sint ofertele 3 in 1, de exemplu Chicco trio transporter sau Peg perego trio modular sistem. De gasit, gaseste carucioare la orice magazin de mobila ( Kika, Lutz, Ludwig) sau in SCS la Baby One (acolo sint ceva mai scumpe). Ai grija de tine si tine-ne la curent cu noutatile.
Carolada, asa draga la munca cu tine, ce nu ti-a ajuns vacanta?
"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes
Flavia si Bianca
adinag spune:
Fetelor,
vad ca sunteti la fel de vorbarete ca mine... Am crezut ca numai eu sunt codasa!
Eu am avut tot felul de termine si chestii de rzolvat, dar e ok... Ieri a avut si Aswin un mic accident. mergea cu bibicleta la lucru si o donsoara a deschis portiera fara sa se uite, deci drept in fata lui. S-a lovit la genunchi, unflat, nu poate ridica si sta mult in picioare... deci problema, ca-i greu asa la lucru! Dar am fost la spital si nu-i nimic intr-adevar problematic, cica sa se menajeze... dar parca se poate?
Intre timp m-am hotarat (cred ;-) ce spital sa aleg, ca deja trebuie sa fac o eco la spital (aia cu nackentransparenz), si voi merge la KH des Göttl. Heilands, parca asa se cheama. Mi-a recomandat si dr. si am fost la infoabend si sunt ok... Nu au neonatologie (asa se scrie, sper), dar asta e...
intre timp mi-ai dat si MuKi Pass si i-am spus si Jasminei, care e fff incantata, cu efectul ca povesteste la absolut toata lumea pe care o intalneste ca mama are bb in burtica.
Cam astea-s noutatile mele, sper ca voi sunteti toate bine si tacerea asta n-are un motiv mai serios.
Va pup
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Gabitza1977 spune:
Buna fetelor,
Imi primul rand imi cer scuze ca nu am mai dat nici un semn, de mult timp...
Am trecut printr-o perioada de greutati si suparari care a culminat cu moartea mamaitei mele dragi, acum trei saptamani...era batrana si bolnava, dar tot e greu de acceptat, a fost un inger!!!
Va pup, sper ca sunt toate bune la voi si sper sa se indrepte si pentru mine!
Cu drag,
Gabi.