Am inteles ca fiecare dintre noi poate decide incotro se duc 2% din impozitul pe care l-am platit la stat in 2006.
Azi am primit fisa fiscala de la serviciu, deci as putea face efortul minim sa nu las banii respectivi (cati or fi) sa mearga la bugetul statului, ci sa ajute poate pe cineva in suferinta.
Asa ca am o intrebare pentru voi: ma puteti ajuta cu o sugestie in sensul asta, vreo fundatie, asociatie care merita sa fie sprijinita in felul asta? Vreo organizatie care sa ajute copiii bolnavi, cum sunt cei despre care citim, din nefericire, si la Umanitare?
Si poate ma ajutati si-mi spuneti si cum se procedeaza exact, daca nu va e cu suparare.
Va multumesc anticipat pentru ajutor.
Bedrosmart lui Dori (09.09.2006)
www.doilasuta.ro
ai acolo toat documentatia si explicatiile.
Personal, anul asta voi redirectiona catre SMURD; acum 2 ani am redirectionat spre organizatia de studenti de la mine din facultate. sunt o gramada de fundatii care au nevoie de ajutor, cred ca se gaseste pe net lista lor- sunt fundatii care se ocupa de animale, de copii, de lupta impotriva cancerului ...
Eu i-am depus in contul gradinitei unde merge fiica-mea. Si am cules adeziuni si din partea colegilor de birou,ai prietenilor sau familiei.
quote:
Originally posted by lizuca
Eu i-am depus in contul gradinitei unde merge fiica-mea. Si am cules adeziuni si din partea colegilor de birou,ai prietenilor sau familiei.
gabi & alisia (5 sept.2002)