Inseminare (10)
Raspunsuri - Pagina 8
Micky2007 spune:
danotino am uitat sa iti spun ca sunt aproape sigura ca faci baiat. Am facut eu un calcul si asa a iesit. Pup burtica
Ali
Catty sorry pentru azi, am avut multa treaba. Poate imi scrii maine ce ai vrut sa imi spui azi. Pupici
Micky
lorelai_lorelai spune:
Inseminatele mele, ce faceti?Corinuk, stai calma ca o sa vezi ce repede va trece si laparoscopia. Si eu am facut una anul trecut si nu e asa de albastra situatia...
Eu raportez, ziua 4 de la IA ma simt ok, doar ca ma dor sanii,poate de la stimulare, si pic de somn....Ha haha, cred ca astea sunt senzatii pe care, inconstient, mi le induc...Sper din tot sufletul sa se fi prins ceva acolo....si sa fugim toate la odisee!
Stiti ce e, mi-e groaza de momentul in care imi va veni ciclul, daca imi va veni....pentru ca e prima IA.
ali spune:
Salutari. N-am mai reusit sa intru pe net de cateva zile. Am fost tot plecata sau cand eram acasa eram ocupata. Ma bucur sa vad ca gravidutele noastre sunt bine si ca bebeii cresc in burtica.
Sa vedem cine urmeaza acum.
Eu ma simt mai bine de cand am inceput sa iau vitamine si branca ursului.
Catty am vazut ca a fost totul bine la doctor. Ma bucur ca ai sanse sa-ti schimbi serviciul.Succes.
Micky tinem pumnii pentru viitoarea IA.O sa fie bine, o sa vezi.
Corinuk sa nu-ti fie teama, e usoara laparoscopia. In doua zile esti pe picioare.
Fetelor care ati mai facut IA va tin pumnii sa fie bine.
ali
brunetaeta spune:
Micky, iti tin pumnii maine [pup
Lorelai multi ptr.ca mi-ai raspuns la PM. Iti doresc sa fie prima si ultima IA. Tinem legatura caci ma asteapta si pe mine prima IA cat de curand
cris.do spune:
Micky iti tin pumnii pentru maine, sa fie intr-un ceas bun si sa primesti si tu minunata veste pe care a primit-o Danotino!!
Eu cred ca de data asta o sa fie bine si o sa ne intalnim la odisee!!!
La toate celelalte multi, multi, multi si sa avem vesti bune!
Eu acum plec de la serviciu si acasa nu merge net-ul deocamdata pentru ca suntem in zugraveli si amenajari si nici reteaua nu am instalat-o inca, dar vorbim dimineata! Eu oricum stau cumintica ca sa se prinda bebelul acolo, treburile le face mamica mea deocamdata! Eu nu am nici un semn deocamdata, bine este a 4 zi de la IAS, dar sperante sunt inca!
corinuk spune:
Micky,lorelai,ali
Mi-a explicat pe poza(hsg)cum este situatia trompelor!Stanga este aproape total obturata si dreapta 90% sanse de extrauterina!Si asa de tare mi-a placut ca a avut rabdarea sa-mi explice detaliat,sa imi spuna ca ea ar putea sa imi faca IA cate vreau ptr ca niste bani nu-i strica!
M-a zis :"eu asta as face daca as fii in locul tau"
degeaba pierdem timp si bani fara rezultate!Asa ca astept raspunsul in seara asta daca ma operez sau nu joi!Va pup dulce si sper sa aud vesti bune in curand!Numai II,II!!!!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos
ali spune:
Corinuk, tu unde te-ai programat la dr.Cocei?Poti sa-mi dai niste amanunte? Am nr de mobil al ei dar parca mi-e jena sa o sun sa o intreb cand ne putem intalni.
ali
catty spune:
Dragele mele, va citesc pe fuga si nu reusesc sa va scriu mai deloc.
CORINUK, e bina mama ca faci laparo. Ca si mine de ce ti-e frica nu scapi. Poate ca lucrandu-se si curatand trompele va fi bine repejor.
MYCHY, nu face nimic puiule. Stiu cum e sa fiu ocupata.
ALI, nu stiu daca iti vine sa crezi, dar pt moment am vreo 2
variante de mutat cu jobul. Sper sa o aleg pe cea mai buna pt mine si sa nu raman cu ochii in soare ca deh.. alerg dupa 2 iepuri.
DOINI si DONATINO, pupici pe burtici.
Saptamana asta sunt ffffffffffff ocupata pt ca am aflat duminica la examen ca pana la 12 martie tre sa predau lucrarea de licenta. Asa ca incerc sa le fac pe toate, merg la serviciu, invatat pt examene si scris lucrarea. Sper sa reusesc sa termin si sa ma linistesc si eu de saptamana viitoare.
Pupici tuturor si succes
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
danotino spune:
buna seara fetelor!
eu nu cred ca am vesti bune sau poate ma insel. v-am zis ca mi-am repetat testul bhcg sambata dimi, dar la alt laborator. azi am luat
rezultatul, dar este mai mic, sau ei scriu valorile cu punct in mii de unitati. cert este ca valoarea este mai mica in loc sa fi crescut.
cred ca de nervi m-a luat si durerea de burta si ard toata. am gresit ca n-am facut-o la acelasi laborator. sincer nu m-am gandit la asta.
va dati seama ca ma gandesc la ce e mai rau. primul rezultat nu-l am pt ca mi l-a comunicat telefonic.
micky bafta maine la IA, sa iasa II luna asta.
catty, vezi ce alegi cu job-ul! bafta.
corinuk, iti tin pumnii sa faci laparo cat mai repede ca sa nu mai pierzi timpul.
doinadoini, sper ca tu esti bine!
bebekom, ali, liana, marryan, lorelai, aurel, crisdo, brunetico, copilutz, va pup pe toate.
danotino
doinidoini spune:
Danotino, iubire, stai linistita si nu te agita, o sa fie bine! Eu am un tabel cu valorile HCG de la Medsana,m scrie-mi ce valri ai avut prima data si ce valori ai acum, ma uit repede si iti spun ce zic cei de la Medsana!!
Off, imi pare rau ca esti asa ingrijorata...iei vreun tratament, ceva? pe mine Tutu m-a trecut pe tratamentul lui soc de sustinere sarcina, cu utrogestan, vitamine si injectii de Pregnyl.... acum parca am si eu emotii dupa ce am citit despre tine, de-abia astept peste 1 saptamana sa vad iar samburel la echo, sa ma asigur ca e totul la locul lui...
Ai vreo sangerare, spotting, dureri, crampe? Daca nu, atunci nu e cazul sa te alarmezi...Pupici sa mearga bine!!!
http://photos.yahoo.com/varsatoareafloarea