Mamici de ianuarie - februarie 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 17
ALINATXA spune:
Belle dar tu ai depasit DPN-UL sau mi se pare mie?Vad la semnatura dpn 5 februarie.Am inteles ca faci ceza ....
AMR 2
Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/
Messa spune:
Fetelor, ai vostri cand au inceput sa stea treji mai mult de ora mesei? Ca a mea adoarme cam la o juma' de ora dupa masa acum...
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
sraluca spune:
Da MESSA dupa ce mancam facem scandal daca ne baga in pat. Trebuie sa stam cu mami sa ne jucam. Ultima chestie il stau in fotoliu in panta si il pun pe burta. Dupa care ii tin contra la picioare si el se impinge. Cand ajunge sus il trag iar inapoi "la baza" si iar incepe sa se impinga. Ca broasca in salturi. Azi s-a minunat taica-miu de el ca el era strasat sa ii tina capul cand il lua in brate si eu cand l-am pus pe burta statea cu capul sus si se impingea de picioare. Am baiat vanjos, mai, cine mai e ca el.
A, apropo de statul treza, are programul de dim cand sta si se uita pe pereti (i-am pus jucarele de alea de carucior si e f interesat de carusel) si mai nou vad ca si dupa-amiza spre seara are aceeasi chestie.
sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
criss68 spune:
messoooooo, esti nebuna raaaaaaau. Am ras cu copchilu' pe burta, daca il scapam pe jos ma aveai pe constiinta. |Nu ma indur s-o trezesc pt baita, i-am dat ceva papa si a adormit.
criss & Ligia Elena
Daconst spune:
Vad ca ati discutat despre rooming-in.Nu stiu cum naiba preiau romanii toate chestiile din vest dar le adapteaza dupa placul lor.
Pai si eu am avut rooming-in in spital si a fost cea mai grozava chestie...dar asta insemna sa-mi iau copilul cu mine cind am chef.Noaptea cind vroiam sa dorm il duceam in camera lor,fara probleme si acolo erau supravegheati si ingrijiti cum trebuie.Mi-l aduceau doar la alaptat.
Dimineata le facea baita si-i cintarea pe toti...era un fel de vizita medicala si pentru bb-i.
Cind vroiam sa mananc sau sa-mi fac dus il puteam duce pe bb la moase si eu aveam liniste.Nu ma obliga nimeni sa-l tin toata ziua.
Pai ce citesc in Ro ma apuca groaza.Cum sa poata o mamica singura tocmai operata de cezariana sa se descurce singura?
In Ro s-au scapat asistentele de copii si-i paseaza la mamici...cica rooming-in .
Sa le omori nu alta.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
Daconst spune:
Ylilimic,asa face si al meu...dar ma gindeam ca e de la completarea care i-o dau.Sau poate tehnica de alaptare e gresita.
Sa ma anunti si pe mine daca descoperi rezolvarea.
Sraluca,asa face si al meu...se catara pe mine.![]()
Messa,al meu sta treaz de multe ori si ore intregi...mai mult noaptea cind mie-mi cad ochii in gura de oboseala.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
anis spune:
Offf.
Am vb cu dr ei azi.Si mi-a zis sa-i dau ceai de musetel 10ml inainte de fiecare masa...ca sa o ajute sa faca kka ...si m-a anunatat ca,chiar daca o alaptez la san, o sa incepem diversificarea mai devreme daca nu se rezolva..adica pe la 4 luni...cu Ingrid am inceput la 6.
Sa va zic urmarea??! Dupa ce i-am dat ceaiul..s-a zvarcolit 3 ore..acum am potolit-o..eu una nu imi mai dau nici un ceai de musetel...
Sunt multumita ca, desi ma urc pe pereti din cauza ranii aleia o pun la san si mananca doar lapte de la mine, nici o picatura praf.
Maine ma vad cu dmna Musat, sa imi zica ce pot sa fac sa scap si eu de rana asta..
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
monu spune:
ola, si noi avem program de colici de pe la 2-3 noaptea de moorrrr. Acum i-am dat grip water. Vedem la noapte. Am citit de ce ati scris. Nici eu nu prea am dormit din aceleasi motive descrise de voi. Dar... voi ati fost fericite!!! Eu am nimenit in rezerva cu una care a facut depresie sau era deja cu probleme la mansarda. Ca o apuca criza de nervi si se certa cu toata lumea la 12 noaptea si lasa bb sa doarma de ne-a crizat si pe mine si pe bb si inca o mami. Si stateam sa ne pazim copiii sa nu le faca asta ceva ca in ultimele zile ne si amenintase. Ca la nebuni!
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
alinuk spune:
in Elias se practica stilul de care povesteste Dana
BBii stau undeva unde sunt in permanenta supraveghere iar tu poti sa-l iei in camera (sau iti este adus - dar tb sa cotizezi) cand vrei.
Dimineata li se face toaleta si sunt cantariti masurati, vaccinati etc... pe alocuri si indopati cu formula (daca indraznesc sa caraie maraie).
Din pct asta de vedere eu in spit am reusit sa ma odihnesc rezonabil si sa ajung si la bb pt alaptat.
Sa va zic una buna: auzitit si voi cum defineste tatik de margelutza programul meu si al lui bb de masa: copilu intai se conecteaza la san dupa care acesta incepe sa downloadeze laptik de la mamik
Alinuk si bb Teo 10/01/2007
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
alinuk spune:
Anis
Nu stiu ca nu am apelat deloc la serviciile ei.
Doar ca ne-am placut noi in spital si am continuat conversatiile pe mail.
Zic sa ai pregatiti si tu 5o min, max 100 ron.
Depinde si de cat sta si cum percepi si tu consultaita...
Alinuk si bb Teo 10/01/2007
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................