Weight Watcher (2)
Raspunsuri
savarina spune:
Cu placere liliana si spor la slabit
eu in 2 luni am pierdut 10 kg .
Si apoi pentru ca nu am tinut si perioada de stabilizare am pus in 4 luni 3.5 kg dar de azi am inceput in forta pentru ca vine vara si se vede orice kg in plus. Si apoi e un stil de viata sanatos si nu o dieta, cred eu.
Succes!
aileene spune:
Buna tuturor , ce mult ma bucur ca ati deschis acest subiect , chiar ma pregateam sa-l fac , dar bine c-am cautat un pic si v-am gasit pe voi !
Eu ma voi inscrie in aceea reuniune WW de aici de langa noi si sper sa-mi placa ! M-AM HOTARAT ! Voi reveni pe la voi c-acuma sunt tare grabita merg la servici si mai trebuie sa-mi trezesc pruncu sa-l duc la buni
ca e vacanta de iarna (februarie) ! Va
pe toate si va doresc o zi extraordinara cu multe lucruri bune ! Bravo fetelor care au reusit , nu v-am citit pe toate , n-am reusit dar o voi face si sunt sigura ca ati avut momente de bucurie
!
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene...Alexandre...
De ce toti spun ca eu sunt mic doar 7 ani am implinit...(22-sept'99)
amintiri
aileene spune:
Apropo's , uitati de la mine ***** frumusele ptr subect'
...![]()
Aileene...Alexandre...
amintiri
ancadragoman spune:
Neata
Aceasta dieta mi se pare ok cand te obisnuiesti cu calculul punctelor ptr ca la inceput este cam aiurea.
De azi si eu tin WW si astept rezultatele.
Pupicei la ambitioase
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
ancadragoman spune:
Fetelor eu am cate ceva despre WW si inecrc sa le atasez ca sigur va ajuta
formula este asta pentru orice nu ai in lista
Calorii la 100g / 60
+
Lipide la 100g / 9
=
Puncte pentru 100 g
WW spune asa :
* 0,00 - 0,25 p = 0 p
* 0,26 - 0,50 p = o,5 p
* o,51 - 0,75 p = 0,5 p
* 0,76 - 1p = 1 p
* 1-1,25 p = 1 p
* 1,26 - 1,50 p = 1,5 p
* 1,6 - 1,75 p = 1,5 p
* 1,76 - 2p = 2p
* 2 - 2,25 p = 2p
* 2,26 -2,5 p = 2,5 p
* 2,5 - 2,75 p = 2,5 p
* 2,76 - 3 p = 3 p
etc,etc,etc
Deci 0,8 sau 0,9 = 1
Mai am retete cu WW si liste de punctaj cine le vrea sa imi scrie pe PM adresa se mail sau messenger.
Pupicei
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
aileene spune:
Seara buna curajoaselor
!
Savarina , m-am inscris de-abea astazi
! Prima sedinta va fi gratuita si abonamentul "cadou" (17€)...m-am scos
Eu sunt inscrisa pe WW(francez) si am reusit sa aflu cateva secrete si feluri de mancare , chiar acuma imi fierbe-n oala o supicaaaaa buna de dovlecel proaspat
, in care am bagat 4 branza topita "vache qui rit" si un maggi degresat
de pui ! Iar felul 2 un gratan de conopida cu un bechamel f lejer ...
Atat pe seara asta si un yaourt 0% MG...dupa care la nanica , ca maine iar o iau din loc la scarbici !
Stii de ce , am inceput deja ????? Ca sa nu fiu prea grea pe cantarul sefei la reuniunea de miercuri seara
sa incep si eu mai sexi
daca se poate spune asa ?!
Va
cu drag pe toate si va doresc mult curaaaaaaj ! Pe curand 
Aileene...Alexandre...
amintiri
savarina spune:
Salutare ,
eu am mancat azi iaurt cu 0,1 % grasime cu branza de vaci, pulpa pe gratar cu cartofi fierti , o cafea si pentru seara lapte cu paine integrala si dulceata. Dulciuri parca avem voie 14- 15 puncte pe saptamana nu? Ce mult imi place cand vad cantarul ca arata mai putin, imi creste moralul!
Apropo, anumite legume au 0 puncte si eu mi-am facut ieri fasole pastai fierte, pentru ca eram la limita cu punctele dar ce cantitate pot manca ? Stiu ca zilnic se recomnada 700 grame fructe si legume cu 0 puncte, deci tre sa ma incadrez in astea 700 grame?
Pupici
aileene spune:
Savarina ia uite o reteta cu fasole (alba) aici = 6p ptr ca este ptr 2 persoane deci :2=3p !
Reteta de mai sus se compune din :
Ptr 2 pers. 300g de pestele acela care e vandut sarat si trebuie pus in apa mai mult timp (cred ca e vorba de salau nu ?)
250g fasole din conserva (asta ca sa rasund intrebarii tale) deci 250g nu 700g/zi si o data/saptamana . Este valabil doar ptr legumele verzi (unele
)
2 cepute mici (stil echalotte , ceapa aceea lunguiata si rosie)
1 ardei mic verde
2 feliute de carnati iute
patrunjel+piper+4 linguri de supa de vin alb
Deci valoreaza 6 puncte !
Iar in ce priveste dulceata e lejera ??? Eu o privilegiez duminica cand avem musafiri sau cand iesim la familie/prieteni .
Iti doresc mult curaj in continuare si as vrea si eu sa intreb , cum faceti in Ro. aveti si voi "reuniuni" WW la care mergeti ptr explicatii , tinutul evidentei la kg cu cantarit 1 data/saptamana ? Cine va are in evidenta ?! Sunt tare curioasa sa aflu cat mai multe despre cum functioneaza WW in Ro. , asta doar ca sa vad daca lucrurile merg la fel ca si aici
!
Numai bine tuturor si o seara cat mai...lejera
!
O
din prietenie si un
cu drag !
Aileene...Alexandre...
amintiri