Prematurii-Esentele tari se tin in sticlute mici-6

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Doamne, Flori de cires, dar Maria este absolut superba!
Mi-a taiat respiratia cand am vazut-o! Sa ii dea Dumnezeu sanatate multa si o viatza la fel de minunata ca ea!
Un mare pentru voi toti!

Era normal sa se animeze subiectul daca sunt postate poze cu fete asa frumoase!
Papadie, draga mea, uite aici unica poza mai noua pe care o posed cu baietii mei!
IN PARC
Poate ne puneti si pe noi pe listutza cu pretendenti pentru Soficu si Maria! De Catrina nici nu indraznesc sa aduc vorba ca nu se uita codana la pustani!

Try, sper ca Adrian e bine si doctorul v-a dat vesti bune despre sanatatea lui! Ai poze noi cu voi?

Mi-ka, frumoasa Alexia ce mai face? Inimioara ei e bine?

Noi ne pregatim sufleteste sa o luam la plimbare prin tara (cu catel si purcel si jumate din casa de lucruri dupa noi)! Vom vizita Brasovul, Satu Mare, Baia Mare si Clujul!
Daca totul merge bine vom repeta plimbarea in vara (si de data asta ajungem si la Oradea, sa o curtam direct pe minunata Marie, daca ne lasa Lao!)


Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FloriDeCires spune:

Draga Ana

Ma bucur ca mi-ai spus din timp de vizita voastra la Oradea ca sa pot sa-i pregatesc Mariei fustitzele mini si chiloteii cu dantelute.

Pupici si din partea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Doamne cat e de frumoasa mariutza. E o dulce si-o grasunica, copilas perfect.
Ai vazut, mami? Toate au trecut si-au ramas in urma. De-acum bucurati-va din plin de viata.

Anna, la intalnirea de dupa o sapt dupa diagnosticare n-am aflat nimic nou. Dr mi-a insirat ceea ce stiam din internet. Nou am aflat doar ca o sa-i faca totusi biopsie de maduva osoasa ca info/analize ca baza de pornire. Sa avem cu ce compara viitoarele biopsii (se repeta in functie de caz la anumite intervale de timp).
De azi pot spune oficial ca adrian e in remisie (ma rog, asta nu scumba cu nimic datele problemei, riscurile raman aceleasi): dupa 6 luni de la ultima transfuzie sau intreruperea tratamentului se numeste ca ai intrat in remisie.
Nu ma rog la Dumnezeu decat sa-l tina cat mai mult in remisie. Ma termina gandul ca ar putea sa se activeze iarasi anemia. Trebuie sa ne testam si pe noi si, cel mai important, si pe alex, sa ne asiguram ca Alex e non-DBA. Ar fi tot ceea ce ne-ar lipsi acum sa aflam ca si alex are DBA.
Ana legat de traducere. Nu stiu in ce stadiu sunt celelalte fete, daca ti-au trimis trasducerile lor. Eu, cel putin pe moment, nu mai gasesc timpul sa o termin. Daca eu sunt ultima ramasa, spune-mi si ti-o dau asa cum e si continua cineva de-acolo. Dar daca fetele sunt la fel de intarziate ca mine, atunci o tin si gasesc eu timpul sa o termin, caci ma roade sa incepceva si sa nu termin.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Nici nu mai stiu de cand nu am mai scris pe forum, cu siguranta ne-ati uitat, dar poate de acum inainte voi fi mai activa!
Ce mai facem noi? Am trecut prin emotiile unui dignostic:displazie de sod, mai avem o radiografie de facut si apoi voi fi linistita, la prima a iesit bine, adica nu era! Era doar banuiala dr pediatre.
Acum la 7 luni si jumatate Dragos are 6,9 kg si 69 cm. E slabut, cu toate ca manaca tare bine, are deja 3 mese solide pe zi, dar lapte bea ff putin.
Sta in fundulet de vreo 2 saptamani, din ce in ce mai mult. Si asteptam primii dintisori care il chinuie tare mult si se lasa mult asteptati.
A facut alegie la galbenusul de ou si avem interdictie la acest aliment, ne-a zis sa mai incerc sa-l introduc si dupa 8 luni, daca face iat alergie, atunci numai dupa un an si la inceput in preparate!
Astea sunt noutatile despre noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Sanzinoi merem la gimnastica recuperatorie deoarece Macu are scolioza si speram sa fie bine. Ma bucur ca ati scapat de umbra cu "displazia". Pot sa spun ca nu ma innebunesc sa merg la doctori cu copiii:)
si-acum floarea din gradina:
Foaie verde brustureluuuuu
A-nflorit Macu si Mieluuuuu




Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Am inceput tratamentul cu pregnil pentru coborarea testicolului stang! Mai avem 2 injectii si sper din tot sufletul sa aiba efect tratamentul si sa scape de operatie, dupa varsta de 2 ani, ne-a spus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Anna, astea sunt ultimele poze, nu mai stiu daca le-ati vazut sau nu, dar mai dau odata linkul

Ar trebui sa mai fac ceva poze ca trece asa repede timpul. Acum 2 seri in urma a fost prima data cand Alex l-a facut pe Adrian sa rada in hohote, nici eu si nici taica-su nu reusim sa facem ce face Alex pentru el. Erau la baita amandoi (fac baie impreuna, adrian pus intr-un scaunel special ca inca n usta bine-n fund) si se jucau in cada.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

sheannamp, multumim frumos de intrebare - este prima data cand intreaba cineva si de noi pe la subiectul acesta .
Alexia este bine, la 7 luni avea 7 900 kg si 70 cm, iar acum se pare ca se chinuie sa iasa primii dintisori . Inimioara ei sper ca este bine, mai trebuie sa mergem la control numai cand face 1 anisor.


sanzaiana27, sa aveti sanatate si sper sa isi faca tratamentul efectul sa nu mai fie nevoie de operatie

Va pupam dulce si apasat

_
Printesa noastra,Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Am vazut poze papa, Anna, Mi-Ka, magdalena, si mai ales cu Maria. Ce mare s-a facut Maria! Si ce frumosi sint toti, si Alex, si Ioan si Gabriel, si printesa Alexia cea roz Sa traiasca si sa aduca numai bucurii parintilor.

Si eu sint in urma cu traducerea Dar muncesc la ea, sper sa termin luna asta.



Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loleka spune:

Buna. Sunt Loleka, 29 ani din Mangalia, mamica unui bebelus prematur, nascut la 33 saptamini ( 2 martie 2007 ) cu o greutate de 1400 gr, scor apgar 3, sex masculin ( Dominic Andrei ). Iepurasul meu are acum 2 luni si jumatate si o greutate de 4000 gr. Papam pre Nan si putin laptic de la mamica caci nu prea mai este de unde, nu se gaseste in comert, ei asta e vom creste mari si asa.
Am avea citeva probleme si am vrea sa primim citeva sfaturi de la mamicile aflate in aceeasi postura cu noi sau care au fost in situatia noastra. Aveti idee pina cind este bine sa papam pre Nan? L-as da pe Topfer 1, dar nu stiu cind sa fac pasul asta. Plus de asta i-au iesit pe fata niste bubite care nu mai trec. Am incercat si cu Baneocin crema + pudra, si cu crema Petrini nu mai stiu cu ce sa-l dau sa ii treaca.
Am vrea pe aceasta cale sa ne inscriem si noi in acest club daca este posibil. Multumim


loleka

Mergi la inceput