Happy Kids / International School Cluj

Happy Kids / International School Cluj | Autor: CriPOD

Link direct la acest mesaj

Buna, as dori foarte mult sa-mi impartasiti impresii despre aceasta scoala.

A fost sotul meu in primavara si a vizitat scoala, a vorbit cu administratia, i-au dat un tur, dar nimic nu se compara cu informatie ne-prelurata de PR.

Ma intereseaza scoala, clasele mari, in speta. Orice fel de infromatii sunt binevenite si va multumesc mult!

Editez sa specific mai clar ca intreb despre "happy kids" sau "international school" din Cluj...

www.myspace.com/mqqm" target="_blank">

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Fiica mea este in happy kids. Ce detalii te intereseaza, eventual scrie-mi pe PM.

Raluca mama Ilincai de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_vue spune:

Va rog frumos, as dori sa aflu si eu detalii despre Scoala Internationala. Despre gradinita n-am auzit lucruri prea bune -- dar despre scoala nu stiu nimic si tare as vrea sa aflu.

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Astea sunt mesaje mai vechi, de cateva luni. Asa cum se vede sunt parinti multumiti si parinti nemultumiti. este o decizie grea pt voi. Incercati sa cautati cat mai multe detalii ca sa fiti linistite.
Va doresc succes la cautare :)

"Eu am fost educatoare la Happy Kids si pot sa va spun ca nu a fost an in care sa nu plece cateva educatoare de acolo.Am auzit ca anul asta au plecat deja 4. Nu au schimbat nimic acolo de 8 ani si te obliga sa primesti si copii bolnavi pentru ca platesc!"

"Am avut fetita la gradinita happy kids si vreau sa va spun ca am fost dezamagita de igiena de acolo.Educatoarea grupei ,luminita este extraordinara...dar lipsurile sunt multe.Lipsa de materiale,jucarii vechi ...din fericire am gasit o gradinita care imi demonstreaza ca se poate mult mai bine...Paradisul prichindeilor in Gheorgheni.Cred ca merita sa o vedeti!copii nostri merita ce este mai bun!"

"Eu am amandoi copiii la Happy Kids si sunt foarte-foarte multumita de gradinita si mai ales de personal.
Nu stiu cu ce sa incep, daca imi pui intrebari mai punctuale si stiu si raspunsul, iti raspund cu placere
Baiatul e in grupa mica (furnicutze), are 1 an si 9 luni, fetita in grupa mijlocie (gargaritze), are 3 ani, deci nu stiu prea multe de grupa mare. "

quod me nutrit me destruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_vue spune:

Multumesc, Deus.

Tot incerc sa aflu ceva despre Scoala Internationala, ca pana la coada aia e mai importanta -- gradinita pot s-o faca si in alta parte si sa vorbesc eu engleza cu ei (ha! ha! -- acum vorbesc numai romaneste), desi ar fi mult mai comod daca i-as duce pe amandoi in acelasi loc...

Mergi la inceput