La multi ani cu muuuulte bucurii si realizari. Si sanatate la fiecare!
LA MULTI ANI! 2007
avem capitol nou chiar la inceput de anmultumim cristina
da' ref artificii chiar acum vorbeam cu o prietena care zicea tot asa ca o sa fie doar artificii date de firme(adica numai organizat)
monica
Mama si au anuntat firmele astea niste scoruri....nu stiu cate milioane (muuulte, parca 15-18) costa 1 minut de artificii.
Eu am bombe nene, ca tot ma plangeam ca e liniste. Vecinul meu....da gauri cu bormasina. Nebuni oameni zau!
ah...am citit acum de placinta cu ravase...ce rau imi pare ca nu am pus si eu in placinta mea cu branza ravase...cred ca ce ne mai distram
monica
Bey, mi-a reusit totusi rulada de cascaval, nu am putut-o felia pe toata, dar totusi, e ok si arata a rulada! Asa ca sigur refac reteta!
felicitari cristina, ti-am zis eu ca o sa fie buna
nici eu nu o pot taia felii f subtiri ca se rupe...cam asa de grosimea unui deget o tai si e ok
monica
cristina, am vazut ca merge chatul, poate ne intalnim mai tarziu pe-acolo sa petrecemdaca ne strangem mai multi...daca nu poate la generale deschidem ceva...
pup
monica
Sigur! Eu si anul trecut am fost pe chat! Nu opresc calculatorul deci intru, mai mult dupa ce o sa adoarma Ale cred.
Buna dimineata si La multi ani!
M-am trezit devreme, ca de obicei, Ale insa nu se poate trezi, s-a ridicat de vreo 2 ori in fund dar i se inchideau ochii, acum vad ca iar doarme desi nu a stat f mult, cam cu o ora si-a depasit programul.
Fetelor sa avem un an minunat cu toatele!