Aniversatii de NOV-DEC 2004 (136)

Aniversatii de NOV-DEC 2004 (136) | Autor: mami nov-dec 04

Link direct la acest mesaj

135

Gala puradeilor nostri Gala Sarbatoritilor
P.S. Poze ptr Gala puradeilor nostri se trimit lui fulguletz (aici) iar cele ptr Gala sarbatoritilor lui try (aici sau aici).
Poze ptr www.onetruemedia.com/shared?p=156985e80e4a2e78dcd2f7&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Comorile toamnei 2004 aici

de 32 si 24

Octombrie: 8, adica 6 si 2
1. IrinaA ______________ 20 oct_____ www.nicolae.org/PhotoDeSHop/index.htm" target="_blank">Ioana Maria
2. Camys2000 ________ 21 oct_____ Catalina Nicole
3. Ela2001 ____________ 22 oct_____ Diana Andreea
4. Jasmine ____________ 26 oct_____ Radu
5. Ele _________________ 26 oct_____ Ana Denisa
6. Roserb _____________ 29 oct_____ Mihnea Andrei si Bianca, 4 ani
7. Ncristina ____________ 29 oct_____ Teodora Andreea + Alexia Maria
8. Moss _______________ 31 oct_____ Alexia Stefania

Noiembrie: 32, adica 24 si 8

9.Bits _________________ 1 nov_____ Kenzo Andreas
10.Ad_rianna ___________ 3 nov_____ Bianca-Cristina & Tudor-Andrei
11.Diana 2004 _________ 4 nov_____ Andrei
12.Try _________________ 5 nov_____ Alex & Adrian
13.Miria Cristina ________ 5 nov_____ Maria Damiana
14.ylilimic _________ 5 nov_____ Luca Matei
15.for2nity _____________ 6 nov_____ Alexia Cristina
16.Andreap ____________ 7 nov_____ Maria Alexandra

17.Daniela_Sb __________ 8 nov_____ www.onednd.go.ro/_/Danut/main.html" target="_blank">Mihai Daniel
18.Simonacip _________ 10 nov_____ David
19.Didutza ____________ 12 nov_____ Daria + Dennis
20.Cassandra _________ 14 nov_____Dragos Andrei
21.Eliza5 ______________ 15 nov_____ Alexandru
22.Aime _______________ 15 nov_____ Vladimir Andrei
23.Omi308 _____________ 17 nov_____ Corina Maria
24.Dama ______________ 18 nov_____ David Andrei
25.Miha _______________ 18 nov_____ Robert Andrei
26.Daniella4____________18 nov_____ Alexis
27.miag _______________ 18 nov_____ Roland Vladimir
28.Danette ____________ 23 nov_____ Iris Miriam
29.Corina75 ____________ 24 nov_____ Andrei
30.Gandacelu _______ 25 nov_____ Ioachim si Ileana, 4 ani

31.Misticgirl ____________ 25 nov_____ Nicholas Alexandru
32.Dutzi _______________ 25 nov_____ Iustin
33.Miche ______________ 26 nov_____ Darius
34.Ionela Roxana ______ 27 nov_____ Emily si Arisa
35.Paxela _________ 27 nov_____ Silviu Ionut
36.Florypop ____________ 27 nov_____ Andrei si Rares
37.Onitza ______________ 28 nov_____ Paul Constantin
38.Madachan ___________ 29 nov_____ Edward Florin

Decembrie: 16, adica 10 si 6

39.Fulguletz ____________ 1 dec_____ David Andreas
40.Luminita B ___________ 2 dec_____ Tudor Andrei si Cristian
41.Eveline ______________ 5 dec_____ Andreea Bianca
42.Felis ________________ 6 dec_____ Mihai Cristian
43.Raluca.gabriela ______ 7 dec_____ Maria Alexandra
44.bumbacel ___________ 9 dec_____ Tudor Mihai
45.Mikimi _____________ 12 dec_____ Alexander
46.Monica-Elizabet _____ 16 dec_____ Ruxandra Maria si Alex
47.OtiliaV _____________ 18 dec_____ Ana-Maria
48.Cecilia C ___________ 22 dec_____ Alexia si Ada
49.Carmen ____________ 22 dec_____ Daria Nicole si Ana Carina, 4 ani
50.Ioana du ___________ 22 dec_____ Bianca Alexandra
51.Viovio ______________ 22 dec_____ Cristiana Bianca
52.Mamaluidavid ______ 24 dec_____ www.babiesonline.com/babies/d/davidel/" target="_blank">David si Naomi Patricia
53.Cookie _____________ 24 dec_____ Sabina Ioana
54.Bobita _______________ 1 ian_____ Amina Ioana si Maria

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

celor care poarta numele Sfantului Andrei, sa fitzi sanatosi si fericitzi!
Parca astazi se pune grau la incoltit.
Onitza, sanatate lui Paulica, sper sa-si revina repede. Si eu am gasit ciorbitza nemancata si felul doi doar jumatate si ieri si azi. Dar banuiesc eu ca fata nu le papa la pranz ca bunicul nu-i scoate oasele, cica este mare trebuie sa invetze sa si le scoata , de abia astept sa vina mama ca de schimbat nici o sansa.
Dutzi, cum mai este Iustinel?
Aime, si eu m-am gandit din la roseola, parca reiese in urma analizelor de sange. Primul copil din grupa noastra care a facut a fost Ioachimul Gandacicai si de atunci am retinut simptomele si ca nu-i ceva grav, mai ales ca el a facut la doar cateva luni.
Sper sa apuc sa citesc si eu din urma ce ati discutat despre gradinitza. Desi Ana nu-i o fire bolnavicioasa, eu am ales sa nu mai lupt sa gasesc gradinitza pana la anul in septembrie cand se apropie de 3 ani. Prefer sa isi construiasca treptat imunitatea, mai ales ca am vazut ca 1 intalnire pe saptamana cu copiii a fost de ajuns sa ia un virus tare puternic. Try, ai explicat foarte bine, de aceea eu nu fac vaccinuri antigripale, ca tot am sanse sa fac o gripa daca virusul este nou si de regula este o tulpina noua si eficienta (virusii parca au ARN viral, nu ADN ca la oameni). Eu i-am facut Anei vaccinurile gratuite si obligatorii si aceleasi vaccinuri se fac si aici. Insa nu i-am facut vaccin pentru meningita, voi ati facut?

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

la multi ani! edy, sa cresti mare si sanatos sa-ti dea Dumnezeu tot ce-i mai bun pe lume

offf...Doamne ce de copilashi bolnaviori...si sanatate multa tuturor(bia, tudor, mariuca, vladutz, paulica,bianca si mihnea)
noi suntem bine, chiar nu-mi vine sa cred ca alex nu mai tuseste delok...
ruxitza face numai si numai prostioare, cere numai desene la dvd, stie deja muuulte personaje si daca nu-i pun desenul pe care mi-l cere face uratsi daca o intreb cine a facut aici...prostioara asta...se uita asa mirata cu nista ochisori mari si frumoshi la mine...ca-mi vine sa o mananc...nu sa o mai cert...
si uneori cand ii spun ruxi de ce ai facut asa...ea arata sprea ea si ma intreaba...iooooo??? iooo???

la multi ani! mamici, bbici si tatici ce serbati astazi ziua onomasticasa fiti sanatosi

numai bine

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Otilia, noi i-am facut vaccin pentru meningita la Alexia, chiar luna viitoare o sa-i fac la Ada, ei zic ca o sa primeasca oricum la 1 an acest vaccin pt meningita dar e bine daca poti sa il faci mai repede, asa ca luna viitoare din nou la vaccin.Pupici la blondina de Anuta.

Referitor la gradinita, eu una sunt pentru. Nici nu aveti ideea cate a invatat Alexia de cand merge la gradi, ne uimeste toata ziua cu cate ceva...numai o aud spunand o poezie...sau numarand sau spunand alfabetul pe care il stie deja.Este un cantecel aici cu " ABCD.." poate Try il stie , si ea il canta singurica, stie sa numere pana la 20 si multe altele.Daca statea acas eu cred ca nu reuseam sa o invat atatea, ca nu ma pot ocupa in acelasi timp si de ea si de Ada...Alexia ar fi cerut multa atentie din partea mea..si eu sincer nu am atata rabdare, asa ca sunt super bucuroasa ca merge la gradi si ca-i place si ei. Ea fiind cea mai mica din grupa prinde repede de la ceilalti.
E adevarat ca trebuie treziti mai devreme dimineata, in cazul nostru la 7, dar Alexia oricum mai mult de 8 nu doarme, asa ca pentru o ora de somn in plus nu avea rost sa o tin acasa.
La gradi e cu copii, mananca acolo, doarme, li se impune o anumita disciplina, asa cum zicea si Roserb si au un cu totul alt comportament la gradi fata de acasa.
Inca o data, eu sunt super multumita de gradi si cred ca si Aduta o sa merga tot de micuta, Alexia s-a dus la 1 an si 4 luni si nu regret absolut deloc. Acuma depinde de fiecare cum crede ca e mai bine pentru puiutul ei. Si a fost si ea racita de cateva ori dar in rest nu am avut alte probleme, sper sa nici nu avem mai ales ca o avem pe Ada mica.
Acuma invata cantece si poezii ca o sa vina Mosu si la ei la gradi si fac serbare, asa ca abia astept sa o vad pe Alexia ce mutrita face cand il vede pe Mos Craciun.
Si nepotelul meu din Ro s-a dus la gradi cand avea 1 an si 3 luni si a fost super bine si la el.

Pupici la copilasii bolnaviori, multa sanatate si sa se faca repede bine.

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Roserb, Adriana, Diana2004, Cassandra, Aime, Dama, Corina75, Florypop, Fulguletz, LuminitaB, Eveline, Ela2001, NCristina sa va traiasca Andreiutii, sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii acum de Sf. Andrei
AndreaP sa fii sanatoasa, fericita, iubita si sa ai parte numai de bucurii.

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

LA MULTI ANI !!! tuturor sarbatoritilor de Sf. Andrei.
Sa fiti sanatosi si sa aveti parte de tot ce e frumos in viata.

Pupici,

Flory si Andrei si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

La multi ani, Andreilor si Andreelor!
de Roserb, Adriana, Ela 2001, NCristina, Diana2004, Cassandra, Dama, Corina75, Florypop, Fulguletz, LuminitaB, Eveline
si Andreeip

si un special ptr prietenul nostru Robert Andrei (miha) sau Bobo cum zice Vladutu'

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Multumim tuturor pentru urarile de Sf Andrei, dorim si noi numai bine Andreelor si Andreiutzilor, un special pentru Bia.......iubita noastra nora....

Corina si Andrei (24.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Hop si noi pe aici, sa multumim de urari si sa dorim La Multi Ani, multa sanatate si fericire tuturor puiutilor ce poarta numele de Andrei/Andreea (nu-i mai insir aici) si Andreeip, mamica de-a noastra.

ici foarte speciali tizului nostru din "nemtia" , caruia ii dorim sanatate, fericire si sa creasca mare si tare.

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

quote:
Originally posted by Cecilia C

Referitor la gradinita, eu una sunt pentru. Nici nu aveti ideea cate a invatat Alexia de cand merge la gradi, ne uimeste toata ziua cu cate ceva...numai o aud spunand o poezie...sau numarand sau spunand alfabetul pe care il stie deja.Este un cantecel aici cu " ABCD.." poate Try il stie , si ea il canta singurica, stie sa numere pana la 20 si multe altele.Daca statea acas eu cred ca nu reuseam sa o invat atatea, ca nu ma pot ocupa in acelasi timp si de ea si de Ada...Alexia ar fi cerut multa atentie din partea mea..si eu sincer nu am atata rabdare, asa ca sunt super bucuroasa ca merge la gradi si ca-i place si ei. Ea fiind cea mai mica din grupa prinde repede de la ceilalti.
E adevarat ca trebuie treziti mai devreme dimineata, in cazul nostru la 7, dar Alexia oricum mai mult de 8 nu doarme, asa ca pentru o ora de somn in plus nu avea rost sa o tin acasa.
La gradi e cu copii, mananca acolo, doarme, li se impune o anumita disciplina, asa cum zicea si Roserb si au un cu totul alt comportament la gradi fata de acasa.
Inca o data, eu sunt super multumita de gradi si cred ca si Aduta o sa merga tot de micuta, Alexia s-a dus la 1 an si 4 luni si nu regret absolut deloc. Acuma depinde de fiecare cum crede ca e mai bine pentru puiutul ei. Si a fost si ea racita de cateva ori dar in rest nu am avut alte probleme, sper sa nici nu avem mai ales ca o avem pe Ada mica.
Acuma invata cantece si poezii ca o sa vina Mosu si la ei la gradi si fac serbare, asa ca abia astept sa o vad pe Alexia ce mutrita face cand il vede pe Mos Craciun.
Si nepotelul meu din Ro s-a dus la gradi cand avea 1 an si 3 luni si a fost super bine si la el.

Cici, mey, imi facusi o ciuda...si noi vrem la gradi...dar trebuie sa mai asteptam si mor pe timpul asta pe care David il pierde cu mine. Nu ca nu l-as putea invata si eu una alta sau sa-i impun o oarecare disciplina, dar aveti dreptate fetelor, altfel le prind micutii toate astea cand sunt si cu alti copii. Asta e, unii vor sa-si dea copiii la gradi si nu pot, altii nu vor din anumite motive, desi poate ar putea...

In alta ordine de idei, se pare ca ne trece si tusea incet incet. Azi noapte nu a mai tusit, deci, sper sa fim pe drumul cel bun. Ma bucur ca ne-am doftoricit homeopat si ca nu am ajuns la medicamente.

Sanatate multa tuturor copilasilor care mai sunt bolnaviori.

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Dama,Aime,Cici..multumesc mult de tot de urari!
Ela,Roserb,Ncristina,Ad_rianna,Diana,Cassandra,Aime,Dama,Corina,Flory,Fulguletz,Luminita,Eveline....si sper ca nu am uitat pe nimeni,sa va traisaca Andreii si Andreiutele,sa creasca mari,sanatosi si frumosi.Un pupic special ptr.ginerele meu Mihnea..sa cresti mare si sanatos..si sa-ti iubesti nevasta
Eu sunt cam racita,sper sa nu se 'raspandeasca' virusii si la zgubi...Aseara era sa mor prin baie..ma uscam pe par si efectiv s-a retezat firul de la aparat,a facut flacara..un miros de plastic ars,mie mi-a scapat aparatul din mana..ce sa va zic,ma doare mana stanga de mooorrr..si unde mai pui ca al meu sot dormea dus in camea,in conditiile in care peretele camerei este lipit de baie.
Pupici si petrecere frumoasa la toata lumea.

Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput