Soacra... (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

aaaaa.gata am reusit sa il vad....nu este vorba de soacre, erau surorile raposatului iar tipa aia tanara se maritase cu el sa- ia averea...mosul a murit dupa o luna de la casatorie, subit si ciudat, azi nu avea nimic iar a doua zi e internat in spital, dupa o luna moare.....tipa era o rroma casatorita cu altul.....bigamie sau nu ...nu stiu exact....

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Ne mai distram si noi pe supararea altora.
Am plecat la pauza de la servici si ma gandeam, doamne am inceput sa gandesc ca soacra.Auzi norm-ea(maraki) ma da afara si eu ma duc sa il vizitez pe fimiu ............haaaaaaaaaaa.(eu ma si vad in sitiatie)
Ma ierti maraki dar eu nu pot sa cred ca o mama ii vrea raul copilului cum adica vrea sa il vada divortat, pe mine nu m-ar bucura asa ceva sa stiu ca baiatul meu sufera.Ea nu vede fericirea si dragostea dintre voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Lemoni, un lucru am invatat si eu in viata asta: nu-i judeca pe ceilalti cu masura ta! nu toti sint ca tine sau cum ai crede tu ca ar putea fi! Nicidecum!

Ei bine, rpima mea soacra, desi vedea ca fiul ei e indragostit pina peste cap si e fericit cu mine, s-a facut luntre si punte si ne-a despartit. Si sint sigura ca el a suferit, ca m-a sunat o singura data dupa divort, cind i-am spus ce i-am spus la telelfon (de nici ca a mai sunat), momente in care mi-am dat seama cit de tare sufera. Foarte bine, sa vada si el cum am suferit eu cind s-a luat dupa gura maica-sii! Ei si ce, crezi ca ei i-a parut rau? Ba nuuuuu!!!!!!!!! I-a parut bine ca a obtinut ce a vrut: divortul nostru! Duca-se invirtindu-se, si el, si maica-sa, si tot neamul lor!

A doua soacra (actuala) crezi tu ca si-a educat si crescut copilul, unicul ei copil (pe sotul meu)?!?!? Ei ash!!! Numai tatal lui avea grija de el, ca maica-sa avea alte trebi. Din pacate tatal lui a murit inainte ca el sa termine liceul, iar scorpia de ma-sa (asa merita sa-i zic!) nici macar nu l-a lasat sa-si dea bacul (nu ca nu s-a ingrijit de el sa-l dea, nu l-a lasat!), ca trebuia sa munceasca baiatul, ca sa stea ea acasa! Si e tare destept, zau (nu ca e al meu ), pacat sa-i faci asa ceva propriului tau copil, mai ales ca e si destept! A mai facut el mai apoi diverse cursuri, dupa ce ne-am cunoscut si l-am scos din anturajul lui in care ma-sa trona si el muncea s-o tina acasa, in timp ce ea toca banii pe prostii si petreceri.

Deci vezi tu.... nu e bine nici sa generalizezi, nici sa judeci pe altii cu masura ta! Mai crede si ce spun celelalte nurori de aici, ca doar n-om minti toate!!!


Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Eu am spus ca mai exista si excepti sunt de acord cu voi, sunt cazuri si cazuri si va ascult.
A inceput sa-mi placa asa de tare subiectul si nu pot sa ma abtin imi pare tare rau ca unele dintre voi chiar ave-ti zile negre din cauza soacrelor. Weekend placut!
Sigur mai revin......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

Eu de avut zile negere nu prea mai am, dar ce te faci cu toate amintirile urate? Nici nu sunt genul de om care iarta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Grodear e greu de iertat dar cel mai usor e de uitat!
Incearca sa uiti, sa nu te mai gandesti la ce a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Eu zic ca e usor de iertat, dar de uitat... poate niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

Nu cred ca o sa reusesc nici sa uit nici sa iert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Siminaf ai dreptate , probabil ca e asa cu zici tu. Vorba asta romaneasca .......le mai incurc si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Fetelor, daca stau si ma gandesc bine, prima mea soacra era rea de felul de, dar nu cu mine... de fapt nici nu prea s-a bagat in casnicia mea, deci nu am ce sa-i reprosez. Da, ne-a facut si ea zile negre, s-a comportat urat cu noi in general, sau cu fiul ei, dar pe mine m-a acceptat din prima clipa ca si nora, deci nu aveam parte de atacuri la persoana din partea ei.
Insa ce mi-a facut (inca ) actuala, nu-i nici de uitat, nici de iertat.

ex- gabibarta

Mergi la inceput