N-am curaj sa conduc (5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Citeam discutie la Lectii si know how despre cauciucurile de iarna. Oare trebuie sa pun neaparat (ca nu am bani nici sa ma scuturi)? Masina e noua (1500 km) si parca stiam ca am cauciucuri de all season sau asa ceva. Voi ce stiti?

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci spune:

Aissa, in aceeasi situatie sunt si eu, n-am bani de cauciucuri de iarna, dar cred ca este bine sa avem, macar pt moralul nostru.
Si eu am logan, dar nu stiu daca sunt cauciucuri care merg si iarna. Daca afli ceva, sa-mi spui si mie, te rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

s-a stricat masina
si colac peste pupaza...s-a desfiintat si service-ul bun unde duceam la reparatii.
si maine trebuia sa plecam.


jo si alexandra

***************
"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci spune:

Jone, ti-ai reparat masina, ati reusit sa plecati?
Voi ati fost in trafic astazi intre orele 16-17? A fost o nebunie, toata lumea claxona pe toata lumea, toata lumea injura pe toata lumea.
Pe Sincai abia reparasera, s-a mers bine cam 3 saptamani. Acum prima banda au lasat-o pt circulatie, dar nu iainte de a o umple de gropi, si pe celelalte 2 benzi toarna iarasi asfalt.
Aproape toate intersectiile pe care le-am intalnit erau blocate pt ca, normal, sa gaseste cate unul mai cu mot. Mi-am luat si eu vreo 2 claxoane, dar nici daca ma impuscati nu stiu pt ce. Ultimul a fost la noi in intersectie, ma bagasem sa fac stanga, dar m-am oprit cand am vazut ca vine salvarea cu semnalele pornite.
Giul, Aissa, Cristina, pe unde mai sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giul spune:

Eu ma lupt cu o durere de cap ,la propriu chiar ma doare si la figurat -trebuie sa-mi gasesc un serviciu adevarat .Am mers singura de cateva ori ,mergeam foarte bine ,am fost pe o ploaie napraznica ,n-am avut probleme si apoi asa cum scriai tu,Marci ,cred ca uitam sa mai dau drumul la ambreiaj,mi s-a oprit motorul de 2 ori intr-o zi ,am mai mers odata de atunci ,n-am mai avut probleme dar ...Sunt la acelas bau-bau cu locurile de parcare .Intr-o zi cand am luat ratb-ul s-a urcat un nebun ca altfel nu pot sa-i zic si chiar in fata mea a dat un pumn la o bara ,nu stiu cum nu si-a faramat mana ,am incremenit ,va imaginati .Cautam un mascul de setter si am fost sunata de un glas tanar ,ii explic zona unde stau si imi raspunde :n-are imp. ca am masina .Asta trebuie sa intelegem suntem privilegiate ca avem carnet si masina ,ca putem sa plecam cand si unde vrem .Cand ma uit ce aglomeratie este ma apuca disperarea dar se pare ca uitam ca si ratb-ul infrunta aceleasi greutati iar in masina noastra stam confortabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci spune:

Giul, nu stiu ce au ambreiajele astea de la logan, dar si mie imi creaza probleme. Ma stresa numai ideea ca incepe sa paraie ca toate cele, dar acum sunt degajata. Sa paraie, slava Domnului ca pana acum n-am avut nici o busitura. Pana la urma asta conteaza.
Zilele astea cred ca i-am descoperit hiba, dar nu-mi iese mereu.
Astazi la Sincai se mergea bara la bara si mi-a fost un pic teama ca nu reusesc s-o tin in rampa, dar a mers pana la urma.
Lasa, sa vezi ca la anul pe vremea asta o sa fim experte, numai sa avem rabdare!
Cu parcarile si acum stau prost, dar nu-mi mai fac iluzii, asa voi fi toata viata:dezastru.
Cand ajung la sc gasesc de fiecare data un coleg care sa ma ghideze, altfel.........cred ca as lasa-o pe terenul de fotbal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci spune:

Iti place sa fii mingaiat? Sa fii atins? Sa fii pipait?.. .Sa fii incins la maxim? Iti place respiratia celuilalt langa urechea ta... sa iti respire pe gat sau pe fata? Iti place sa incerci pozitii noi? Sa incepi rece si sa sfarsesti fierbinte si transpirat? Atunci foloseste RATB (Serviciul de transport in comun Bucuresti)!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Hai ca vin si eu cu ale mele iar deci in canada ai voie sa conduci cu G2 si am carnetul de 3 ani ,dar iti trebuie G full si pt asta da-i examen pe autostrada , eu una abia am mers in oras cate putin pe autostrada ma ia durerea de stomac numai cand ma gandesc .Asa ca a trebuit sa iau niste ore cu instructorul am descoperit ca nu prea le am nici cu parcarile stiam asta ca eu mereu parchez departe la mall unde e loc nu trebuie sa fiu prima la locul de gravide deci nu inteleg dece trebuie sa invat sa parchez in cele mai strimte locuri mai ard si cateva calori daca merg putin pe jos asa ca eu sunt fericita unde parchez ce vor ei de la mine?Ma gandeam sa-l atentionez si pe examinator cand dau examen sa nu ma streseze cu parcarile lui ......sau am de parking boy cu mine si opresc in fatza ma dau jos si ii las pe ei sa parcheze unde vor!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Nu mai ziceti nimic?

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

salutare, fetele!mai e loc?
tin sa va anunt ca eu astazi am inceput scoala...daaa, prima data la volan, pana azi nu stiam nici cum se porneste o masina.....deeeci, am noroc (sper!) de un instructor ok, recomandat de o amica; m-a luat din fata blocului si am ajuns pe niste stradute de pe langa parcul Carol, in 15 minute mi-a explicat butoanele si butonasele, si pe urma imi zice: no, hai, porneste!nu numai ca am pornit, dar am ajuns si pe strazi circulate de masini, oameni, biciclete.....EEEUUU!nu-mi vine sa cred...
mi s-a oprit motorul o singura data...in rest am mers cu viteza melcului turbat

frica?nu stiu cum sa numesc sentimentul...cred ca mi-e frica sa nu-l dezamagesc pe hazband, si apoi, pe mine...cand vad cati nebuni sunt la volan, incerc sa-mi fac curaj ca sunt si eu in stare

faza nasoala e ca sotul are automata si nici nu prea vrea sa ma lase sa exersez pe ea...ca e noua, ca e scumpa, ca e mare....asa ca, deocamdata tb sa ma multumesc cu ce invat de la nenea instructorul

eheee, voi sunteti deja avansate.....sper sa ajung si eu la stadiul parcari, iesit pe centura sau in afara Buc, chiar daca asta inseamna o batalie cu tanti frica si renuntarea la alcool

va pup si..drum lin!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)


Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput