Aripioare gen KFC

Aripioare gen KFC | Autor: dana-alexia

Link direct la acest mesaj

Buna seara!
Imi plac foarte mult aripioarele picante de la KFC si as dori sa le pregatesc si acasa dar nu stiu cum.
Ma puteti ajuta cu o reteta?
Multumesc!

DANA & ALEXIA (12.06.2005)
poze

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Chiar asa, de unde luam fulgi de porumb? Se poate folosi malaiul in loc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Nu inteleg de ce imi apar mesajele cu o ora inainte fata de ora PC-ului meu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Eu pregatesc acest gen d earipioare si imi ies tare gustoase.Au mare succes in familie.

Aripioarele taiate in trei (codita cea mai mica se arunca )se dau prin fulgi de porumb faramitati apoi in oua batute amestecate cu sare ,piper , curry si boia iute (dupa gust) apoi in fulgi de porumb si ultima oara iar in oua .
Se prajsec in f putin ulei si fffff incins.
Se servesc cu lamaie ,maioneza cu mujdei.

Pofta buna !

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Fulgii de porumb facuti ca faina? adica pulbere?

BRENDA

Cu dedicatie:
"E o mare nenorocire de a nu avea destul spirit pentru a vorbi ce trebuie si nici destula minte pentru a tacea.Iata principiul impertinentei." (la Bruyere)
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Nu chiar atat de mult faramitati ,ca si faina ....putin mai mici decat sunt ei!
Se gasesc in alimentara si in plafar.

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Si eu am sa incerc reteta de aripioare, mie imi plac enorm de mult, este una dintre preparate favorite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Fulgii se gasesc la orice raion de cereale si sint foarte buni aia romanesti, nu e nevoie de cine stie ce. EU folosesc fulgii si la snitele si la piept de pui taiat fisiute, la care fac un sos de usturoi cu maioneza.
Am si eu o intrebare pe aceeasi tema: stie cineva cum se fac aripiparele picante ca cele din America? au sos iute care nu stiu cum se face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns furni spune:

Ma gandesc ca paneul asta facut cu fulgi inghit la ulei ca naiba ! Nu ies prea gretosi?

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu cumpar mix gata facut de la Maggi, pun bucatele de pui in ou, apoi in acest mix si apoi le prajesc in friteuza si ies ca la KFC.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by Natasa

Am si eu o intrebare pe aceeasi tema: stie cineva cum se fac aripiparele picante ca cele din America? au sos iute care nu stiu cum se face.

Nu stiu cum sunt cele din SUA,insa eu fac un sos picant foarte gustos,amestecand 3 lingurite de unt de arahide cu 2 lingurite zeama de lamaie si o lingurita de boia de ardei iute,putina sare.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput