Agentii, situri de recrutare serioase
As dori sa stiu care sunt agentiile de recrutare din Bucuresti serioase ? Si pe ce situri in afara de ejob se poate pune un anunt de recrutare ?
Multumiri !
Sibylle 37 +
Pozele mele Poze noi
Raspunsuri
Victoria spune:
Wrightson, AIMS, Barnet McCall, Adecco...
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
lulu77 spune:
http://www.ejobs.ro
http://www.bestjobs.ro
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Mmmaria spune:
Nu exista agentii serioase de recrutare...Majoritatea (si cand spun majoritatea nu spun toate) sunt pline de "consultanti" care sunt pe dinafara. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, insa nu vorbesc din auzite, ci din practica de zi cu zi.
Sugestia mea este sa folosesti bestjobs, ejobs si sa cauti singura direct la sursa (compania angajatoare)oportunitatea unui job.
ECMI spune:
quote:
Originally posted by Mmmaria
Nu exista agentii serioase de recrutare...Majoritatea (si cand spun majoritatea nu spun toate) sunt pline de "consultanti" care sunt pe dinafara. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, insa nu vorbesc din auzite, ci din practica de zi cu zi.
Sugestia mea este sa folosesti bestjobs, ejobs si sa cauti singura direct la sursa (compania angajatoare)oportunitatea unui job.
Perfect de acord
http://photos.yahoo.com/ph/c_ghimis/my_photos
axia spune:
quote:
Originally posted by Mmmaria
Am constatat si eu lucrul asta. Nici cele cu staif nu mai sunt mai breze. Sunt superficiali si mai ales, daca nu cunosti pe cineva greu sa-ti ia CV-ul in considerare.
Andreea, mama lu' Tiberiu
Micul Print
Poze noi cu Tiberiu
Uita-ti intotdeauna dusmanii - Nimic nu-i enerveaza mai mult.
ECMI spune:
quote:
Originally posted by Sibylle
Multumesc mult pt raspunsuri, am primit si pe PM. De data asta ma intereseaza aceste lucruri din perspectiva angajatorului, e vorba despre o firma franceza care se va instala la anul in Romania. La inceput au contactat un intermediar care sa faca o preselectie a candidatilor si a fost o organizare de toata jena. Asa ca ei au decis sa se ocupe singuri de recrutare. Multumesc inca o data.
Sibylle 38 +
Pozele mele Poze noi
Francezii importanti din Romania lucreaza cu firme franceze de recrutare.
Dacia lucreaza cu Adecco (daca nu s-or fi saturat)
Ubisoft lucreaza cu OC Prod Group (o companie formata din patron francez si secretara romanca. Desi afirma ca au sediu, tin interviurile prin hoteluri.)
Alynutza spune:
Nu le cunosc pe cele din Bucuresti, dar in Cluj am avut "sansa" sa lucrez pentru una din agentiile astea cam o luna de zile, testele pe care le dadeau la candidati erau de toata jena, stabileau nivelul avansat la o limba straina si "candindatul" de fapt abia reusea sa lege cursiv 2 cuvinte in lb. respectiva, plus daca se considera ca un anume candidat ar putea sa le submineze interesul, degeaba ar fi fost 100% candidatul ideal, ca nu-l prezentau angajatorului. Iar a doua, care e destul de renumita in Cluj, pe langa ca am trait datorita lor o experienta super neplacuta, m-au resunat de nu stiu cate ori in decursul unui an de zile si desi la fiecare din respectivele pesoane le actualizam situatia mea (pt ca intre timp m-am mutat la o alta firma si am si promovat), nici una nu a fost capabila sa introduca aceste informatii in baza lor de date, si de fiecare data cand ma sunau trebuia sa reiau "povestea". Oricum, majoritatea agentiilor reprezinta interesul angajatorului, ca el plateste, si ascund multe informatii negative legate de acesta, cel putin eu asa am patit.
Chuny spune:
Multumesc mult pt raspunsuri, am primit si pe PM. De data asta ma intereseaza aceste lucruri din perspectiva angajatorului, e vorba despre o firma franceza care se va instala la anul in Romania. La inceput au contactat un intermediar care sa faca o preselectie a candidatilor si a fost o organizare de toata jena. Asa ca ei au decis sa se ocupe singuri de recrutare. Multumesc inca o data.
Sibylle 38 +
Pozele mele Poze noi
ECMI spune:
Francezi importanti inseamna firmele mari despre care stiu cate ceva.
Nu la locatia intreviurilor m-am referit cand am sugerat ca sunt neseriosi.
Eu am fost candidata lor pentru un post de manager. Mi-au cerut sa fac o lucrare - un plan pe perioada lunga in domeniul meu de activitate, cu exemple concrete, solutii...., si am stabilit data pentru o noua intalnire, urmand sa-mi comunice ora. Am trimis materialul in timpul prevazut. A trecut mult timp de atunci si nu am primit nici macar confirmarea primirii materialului.
Nu este cel mai profesionist mod de lucru - mai ales pentru pozitii de genul celei pentru care aplicasem eu.
Cu atat mai mult cu cat ma pot gandi ca planul meu poate chiar a fost aplicat, desugur in numele altcuiva.
(nu sunt paranoica - se practica pe aici).
Chuny spune:
ECMI, nu stiu ce vrei sa spui prin expresia "francezii importanti".
Si in Franta se pot tine interviuri in tot felul de locuri neconventionale, nu inseamna ca firma nu e serioasa ... dar depinde, tu poate ai avut de a face cu OC Prod Group.
La Adecco s-au gandit si ei.