Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Kris ia trimite tu soacra repejor la doctor,sa nu cumva sa fie un mic accident vascular.Dar acum,nu mai asteptati altul.

Lavinia

poze Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Kris, suna bine grila de imunizare! Eu mai cumpar maine o sticla de Immunobaby ca sa termin luna...intre timp Vlad are doar mucisori, dar nu intrerup siropul. Bafta multa la analize si nu-i o tragedie ca-i ia din vena, mai ales daca se vede vena si o tii bine, parerea mea! Sanatate mamei soacre!

V.Erica, sunt tare dulci copilasii tai, iar Ruxi are niste ochi superbi!

Shobo, welcome back! Hi, hi, maine am examen la engleza si exersez! Azi am fost fata desteapta si am luat 7 la contabilitate!

Anda, tin si eu pumnii pt. joi sa iasa bine! Bubitele au trecut?

Oana, chiar ma gandeam cum o fi sa vina la mine Vlad si sa-mi zica: Mami, te iubesc! cred ca lesin instantaneu! El acum vine la mine, zice "tze-tze" si intinde manutele, adica vrea in brate si ma strange de gat si zice "pup" sa ne pupam, cum sa nu ma topesc?

Cateva cuvinte pocite de Vladut: bubui=cuburi, cocoiu=tricoul, Moshu= Simo(sora mea), a pate= la o parte, tita=tataie, muni=buni(bunicul si bunica), maia=mamaia...si mai sunt...stie sa numere singur: unu, doi, tei, patu si sa-si spuna numele: Dutz.

Va pup!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Kris, bine ca n-a fost nimic grav cu osisorul...din cauza asta mie mi-e frica de peste. Sanatate soacrei!
Febra lui Andrei a fost un inceput de raceala dar se pare ca am dat-o gata luni cu tratamentul. Ieri nu a mai avut nimic, decat o tuse sporadica din cauza secretiilor care se curata. Oricum ii dau inainte cu Tantum Verde (doar vreo 2 zile ii mai dau) si doza dubla de Imunobaby.

Bubu, nu opri siropelul fiindca ajuta si la refacere nu numai la prevenire. Multa sanatate lui Vladut!

In schimb eu sunt cobza, asa m-am trezit, si nu pot lua mai nimic...cred ca trec pe la plafar sa ma pun pe Imunorezistan.

Oana 19+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Neatza fetelor si multumesc pt aprecieri,
Pe Eric am inceput de luni sa-l duc la gradi, iar azi noapte i-a fost asa rau,a vomat si a facut moale. Am ezitat sa-l duc azi, pan` la urma l-am doftoricit si l-am dus, insa il iau la pranz.

Nu stiu cum va descurcati cele care i-ati dat la cresa pe cei mici, mare curaj aveti sau poate m-am panicat eu prea repede... Uff!

In alta ordine de idei, eu ma simt tare obosita, nu-mi mai ajunge timpul pt nimic, sunt atatea de facut pe lista de asteptare...
Si eu ma intreb ce voi face cand voia avea un job ceva, de fapt sper sa am o mica afacere a mea, altfel nu ma vad rezistand toanelor unui sef.

Sa aveti o zi perfecta!

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Erica, noi suntem cumva gemene?
Nu de alta dar ultimul paragraf as spune ca imi apartine in totalitate ca idei, hihi.

Daca te uiti acum cateva zile ai sa vezi cum ma plangeam de oboseala, iar ideea mea cu afacerea o stii din acelasi motiv expus de tine. Hahaha, ce semanam din acest punct de vedere.

Sanatate lui Eric.

Amaya, sanatate.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Kris, offf, numai probleme.
Sper ca Bianca e ok. Tu cum ii dai pestele in gurita? Nu iei intre degete sa simti daca e vreun oscior?

Sanatate mamei!

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

V.Erica, superbe poze!
Anda, tzinem pumnii sa iasa bine analizele. Sa ne dai neaparat veshti.
Crinutza, nici Tudor nu-l poate spune pe "f". Dar, spre deosebire de Rayan, care il inlocuieste dupa cum vad cu diverse alte litere in functzie de context, Tudor e consecvent, il inlocuieste mereu, inevitabil, cu litera "s". Astfel "mergem afara" devine "mergem asara", "focul" devine "socul", si la fel se denatureaza toate cuvintele ce-l contin pe "f", indiferent ca e la inceput sau la mijloc de cuvant.

Discutzie mami-Tudor:
mami:-spune mami, "fata"
Tudor:-"sata"
mami:-spune mami, "foca"
Tudor:-"soca"
mami:-spune mami, "fier"
Tudor:-"sier"
si toate astea pronuntzate la modul cel mai natural si mandru de propria performantza, de parca ar repeta intocmai ceea ce aude.

Cred ca multzi copii au dificultatzi in a-l pronuntza corect pe "f". Mama mea imi povestea ca atunci cand venea tata de la servici si suna la intrare eu alergam spre usha spunand "puga, puga, bine tata!" in loc de "fuga, fuga, vine tata!".

mama de BAIAT (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Eu nu stiu cum naiba se descurca o femeie cu 1 -2 copii mici, de varste apropiate, (fara o bunica pe-aproape), si cu serviciu, si cu treburile casei, si cu aprovizionarea (daca sotul n-are timp).
Imi zicea cineva deunazi:"Fa tu cutare lucru ca ai mai mult timp!" Asa m-am enervat deoarece persoana resp. era tanara, necasatorita, cu un job de 4 h/zi si cursuri la distanta.

Ca femeie esti pusa intr-o situatie ingrata: copiii mici nu-i poti lasa cu inima impaca cu nimeni, vrei sa petreci cat mai mult timp cu ei, au nevoie de prezenta ta... Pe de alta parte, timpul trece si-ti trebuie un job ceva, chiar daca sotul/situatia financiara nu te preseaza prea tare.

Hai ca m-am descarcat!

Crinuta, cred ca suntem n-plete daca intelegi ce vreau sa zic!
Merci pt. urare. Te rugasem si eu mai demult sa-mi dai reteta aceea de rulada. M-a innebunit Eric cu desertul. Ar vrea sa fie desert fiecare fel de mancare...

Nihil sine Deo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Eu de la 1 oct. ma intorc la serv. si sunt asa...bulversata dupa atata amar de vreme in care am fost casnica. Un ochi rade si altul plange. Ma bucur ca voi iesi din casa, ma voi socializa, preocupa si de altele decat de supa....pampers, etc. Sunt amarata ca de acum deja e definitiv, nu voi mai petrece niciodata atata timp doar cu el, nu vom mai fi impreuna mereu, ca pana acum. Imi place ceea ce fac, am un job mishto din fericire (cu bune si cu rele de fapt, ca peste tot, insa acum de cand n-am mai lucrat atata timp a inceput sa-mi fie dor si sa-mi amintesc mai putzin partzile rele si mai mult pe cele bune), dar din nefericire e destul de solicitant, se lucreaza uneori si sambete si duminici cate 12 ore pe zi. In plus, fac o ora pana la serv. ca lucrez tocmai in celalalt capat al orasului si cu aglomeratzia asta...
Dar asta e, trebuia sa se intample si asta mai devreme sau mai tarziu. E in firea lucrurilor, ma voi obisnui. Macar am fost o norocoasa si nu am fost nevoita sa ma intorc cand era bb mic de tot.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Chiar voiam sa te-ntreb Irina daca ai inceput munca. Nu stiu de ce aveam impresia ca ai inceput deja si nu te-am mai sunat cand am fost in IOR. Merci pt apreciere!

Nihil sine Deo!

Mergi la inceput