Durerea unei pierderi de sarcina (4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Simona imi pare foarte rau!
Intr-adevar sunt din ce in ce mai multe fete care pierd sarcina si din nefericire de multe ori nu se stie din ce cauza pentru a se putea trata.
Dar timpul vindeca ranile si totul va fi bine.Trebuie sa credem din tot sufletul ca intr-o zi vom avea copilasul dorit.
Suntem alaturi de tine
pentru toate fetele
MIRELA

fotografii

"Invata sa alungi lacrima cu un suras,invata sa zambesti atunci cand esti trist,caci numai zambind vei invinge suferinta." (Nietzische)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salinas spune:

buna fetelor......imi pare bine sa va cunosc doar ca subiectul este groaznic.....sunt cam in aceeasi situatie cu voi in sensul ca acum aproximativ o luna (16.07) am nascut la termen .......dar fetita mea murise in urma cu 2 ore maxim, in momentul inceperii contractiilor.......asa ca am pierdut un ingeras perfect sanatos (3.500kg / 51 cm) datorita sugrumarii cu cordonul ombilical

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Fetelor, m-am intors printre voi!
Della, prin Oradea am stat doar citeva ore. Mi-ar fi placut mult sa ne vedem, dar cine stie, poate vii tu vreodata prin Bucuresti si o punem de-o intilnire.
Ckristina, am citit povestea ta de la mamici si stiu cit ai avut de suferit datorita indiferentei medicilor. Imi pare sincer rau ca a trebuit sa induri si nesimitirea altora, pe linga suferinta ta. Cu mine, cit am fost in spital (Spitalul Municipal), absolut tot personalul de acolo s-a purtat ireprosabil, de la infirmiere la doctori. M-a ajutat enorm sa vad ca atitia oameni sunt alaturi de mine si incearca sa ma faca sa trec mai usor prin acea durere. In toate acele zile cumplite nu am auzit decit vorbe bune si le multumesc pentru asta.
Jocelyn, multe sarcini se opresc din evolutie datorita insuficientei de progesteron. De-asta se fac tratamente de sustinere,practic suplinesc hormonii lipsa acolo unde este cazul. Deci eu te sfatuiesc sa urmezi tratamentul indicat de medic.
Salinas, e cumplit ce ti s-a intimplat, crede-ma ca te inteleg perfect. Si Laura_Ioana a patit exact acelasi lucru ca si tine. E trist ca macar in cazul vostru o simpla ecografie ar fi putut evita nenorocirea. Ai facut foarte bine ca ai venit sa scrii aici, pentru ca nimeni nu te poate intelege si consola mai bine decit noi.
Florisim, asa cum i-am spus intr-un mesaj anterior si lui Elaa, la o viitoare sarcina (care sper sa vina cit mai curind) problema ta se poate rezolva cu cerclaj. Asa ca fii optimista, pentru ca sigur o sa fie bine. Tu macar stii motivul si il poti preveni ulterior. Noi suntem alaturi de tine.
Nushulica, eu iti fac galerie sa fie cu noroc luna asta.

Cristina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Sa va povestesc ce am "patit" zilele trecute. Am stat citeva zile intr-un sat de linga Oradea, la niste prieteni. Si o vecina de acolo avea un baietzel super dragalas, de doi ani si jumatate, care deja stia sa vorbesca aproape perfect. Mamica lui a ramas insarcinata la 16 ani, nu a vrut sa spuna la nimeni cu cine, si a nascut acel baietzel, care desi initial a iscat numai scandaluri in familie, acum este preferatul tuturor, toti il iubesc la nebunie. Si nu stiu cum s-a facut, dar Bogdanel (ca asa il chema) s-a "indragostit" de mine rau de tot, venea in fiecare zi sa ne jucam, ma lua in brate, ma pupa, ma dadea in leagan, etc. I-a spus mamicii lui ca ma iubeste si cind venea sa-l ia acasa plangea saracutul din toata inima dupa mine. Asa ca am avut citeva zile superbe, am simtit si eu cum este sa ai un sufletel mic linga tine, am simtit cita bucurie iti poate aduce aduce un copilas, chiar daca nu este al tau. Asa ca daca nu o sa reusesc sa am copilul meu, sunt din ce in ce mai hotarita sa adopt unul. Dar eu bineinteles ca nu mi-am pierdut optimismul si inca mai sper. (Acum-acum vine octombrie si am de lucru ).
Saptamana viitoare va pun niste poze cu Bogdanel, sa-l vedeti si voi.

Cristina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Cristina bine ai revenit din concediu!
Sa dea Dumnezeu sa ai un copilas al tau caruia sa-i oferi toata dragostea din sufletul tau

Salinas imi pare nespus de rau!
Nu ti s-a facut o ecografie inainte pentru ca presupun ca s-ar fi vazut ca fetita se sugruma cu cordonul ombilical.
Sper ca in curand sa iti dea Dumnezeu un alt copilas care sa iti umple inima de bucurie!Inteleg perfect ce simti.Crezi ca nimic nu te va face sa te simti bine,dar dorinta de a avea un copil iti va da putere sa mergi mai departe.Suntem alaturi de tine
MIRELA

fotografii

"Invata sa alungi lacrima cu un suras,invata sa zambesti atunci cand esti trist,caci numai zambind vei invinge suferinta." (Nietzische)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

sambata am fost la bucuresti la dr conci stelian(s a ocupat de mine cand am pierdut sarcina);si a adus aminte tot din noatea cand m a intalnit urgente la polizu.si a amintit si ca aveam o rana pe col.initial mi a spus ca nu s pb dar dupa un control mai amanuntit a zis ca am pb cu ovarele si mi a dat un tratament pt trei luni.merg pe mana lui.asa ca bebe mai tarziu.am ovarele polichistice si mi a zis ca fara tratam risc aceeasi experienta.inca nu pot sa dorm noaptea si 3 luni mi se par f mult.dar voi face tot ce mi spune pt ca vreau un bebe sanatos.dupa ce ca am avut parte de doctori prosti s a mai trezit si o tipa sa mi spuna incercand sa ma consoleze "ai pierdut sarcina pt ca coplilul nu te a vrut ca mama". ma ntreb daca oamenii sunt prosti sau rai.
ce stiti despre dr conci stelian????
va imbratisez pe toate si va doresc numai bine.
cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Buna fetelor!
Va citesc de ceva vreme insa nu am indraznit sa va scriu...poate si pentru ca eu nu am trecut prin durerea pierderii unei sarcini si as fi cumva out of topic.
cristina_ana te pupic si sa dea Domnul ca septembire sau daca nu sfarsitul de an sa iti aduca vestea cea mare! Ai incredere ca o sa fie bine si o sa il ai pe bebe tau...dar chiar si asa poti infia un copil..si eu cochetez cu ideea. Te-am admirat pentru luciditate de care ai dat dovada si pentru felul tau de a fi...super!!!
Eu am nascut pe 13 iulie si sunt de-a dreptul socata de inconsistenta sistemului medical din Romania. Eu am avut toata sarcina obsesia..sa nu aiba fata cordonul ombilicat infasurat la gat la nastere. La eco de 32 de sapt avea cordon iar apoi la eco de 36 si 38 nu avea cordon bebe. In consecinta am optat pentru nastere naturala...si ce sa vezi...expulzia a durat mult pentru ca bebe a mea a avut cordonul strans in jurul gatului. Nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi putut intampla daca era cordonul mult mai strans decat a fost. Dar...atata inconstienta..sa nu se faca o eco la gravida inainte de nastere naturala? Asta ar trebui sa fie un must!!! E incredibil cu cata usurinta se accepta in sistemul medical romanesc pierderea uneie sarcini! Daca s-ar face mai mult..multi copii ar fi azi salvati.
Salinas iti inteleg durerea...mi-au dat lacrimile cand am citit...eu eram pe masa de nasteri si cand am auzit ca a avut cordonul strans in jurul gatului...dar ca e totul bine..imi venea sa strig de revolta. SI DACA NU ERA BINE? In fine eu sunt decisa...ca daca mai fac un copil sa nasc la privat, prin cezariana sau natural cu ochii in monitor de la prima contractie pana la ultima.
Va pup pe toate si va doresc sa aveti o minune a voastra cat mai curand! Sunteti toate super fete si meritati sa simtiti bucuria de a fi mama!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;54;131;1;1/c/67/t/60/s/77/k/0a68/weight.png
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

florisim, imi pare rau stiu ce e in sufletul tau, dar sa ne gandim ca din decembrie o sa ne punem pe treaba si o sa fie totul bine...eu tot timpul m-am gandit ca daca nu eram in romania cu siguranta se putea face ceva cu colul meu ..dar totusi, in czul tau nu s-a putut face nimic? si ce ti-au spus medicii de acolo?,pe cand urmatoarea sarcina? si in ce consta urmarirea ei?
salinas...nu am cuvinte ,chiar nu stiu ce sa spun in cazul vostru, a celor care ati dus sarcina pana la capat, nu stiu cum as fi reacxtionat, de aia va admir ca sunteti niste curajoase si sper sa va indeplineasca Dumnezeu dorinta de a avea cat mai curand un bebe sanatos si frumos.
va pup si o saptamana cat mai buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salinas imi pare rau pentru pierderea ta. Povestea ta seamana ca doua picaturi de apa cu a mea Si mie mi s-a spus ca a murit in cursul zilei respective fetita mea...A avut cordonul de trei ori infasurat dupa gat Parca m-ai lovit in cap cand am citit povestea ta! Cum te simti? Sper sa reusim sa te ajutam sa depasesti perioada asta si sa te facem sa gandesti pozitiv pentru o viitoare sarcina. Ai nascut natural? Eu am nascut prin cezariana pe 30 martie si din septembrie am voie sa incerc sa raman insarcinata. Asta ma tine pe mine pe linia de plutire si fetele de aici, care sunt minunate

Florisim imi pare rau...Sper sa ne dea Dumnezeu cat mai curand copilasii pe care ii meritam toate

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Della spune:

Salinas, efectiv am amas fara cuvinte. Imi pare nespus de rau, iar cuvinte nu exista pentru consolarae... . Iti doresc sa iti revii cat mai repede, sa poti privi inainte. Aici, intr-adevar, o sa primesti caldura si energia de care ai nevoie, pt. ca fetele sunt absolut nemaipomenite . Din pacate, suntem destule, saptamanal apar 2-3 fete noi .
Florisim, iti doresc sa iti revii si tu repede. Vad ca ai pierdut la 19 saptamani, ca si mine. Este cumplit... Col deschis? Tot nu inteleg, cum de nu s-au putut lua masuri?
Flavia, multumesc pentru date si ganduri. Abia astept sa merg la doctorita ginecolog si sa-i spun concluziile mele legate de sarcinile oprite in evolutie.
Statistica mea am sa o fac, multumesc pentru date, o sa le mai iau si pe cele din listuta. Pe mine ma intereseaza toate pierderile, nu numai ultima. Noemi, ma intereseaza si datele tale. Oricum, problemele noastre nu sunt prea vechi.
Cristina_Ana, pacat ca timpul petrecut la Oradea a fost scurt, poate data viitoare. Ma bucur ca sufletelul acela te-a ajutat, ca datorita lui te-ai incarcat de energie pozitiva.
Laura! Se apropie vremea noastra . Eu mai am un ciclu de asteptat, undeva la sf. lunii august sau inceputul lui septembrie .

Va pup pe toate si sa auzim de bine.

Poze
Pentru ca raul sa triumfe, este suficient ca cei buni sa nu faca nimic. (Lacrimi din soare)

Mergi la inceput