Va rog mult sa-mi spuneti si mie cam cat m-ar costa zugravitul unui apart. de 2 camere + curatenie generala (in Bucuresti). Am gasit un apart. de inchirat, e in bloc bun si curat, dar e musai sa fie zugravit si facut curatenie, ca n-a mai fost locuit de vreo 2 ani.
Va rog sa continuati la topicul despre zugravit ori continuati aici despre servicii de curatenie a apartamentului.
Multumesc pentru intelegere!
Catalin
Soma, domo arigato pentru info! in cazul in care ne hotarim pentru apart. asta, am sa-ti dau un PM sa-ti cer telefonul firmei pe care ai folosit-o tu.
Cat despre curatenie/igienizare, am gasit eu ieri pe net o firma din sec. 3 si cei de acolo mi-au scris ca m-ar costa cam 350 ron + tva in conditiile in care ei aduc :" detergenti pentru toate tipurile de suprafete, dezinfectanti, detartrant, mobile, pardosea, gresie, faianta, etc , ustensile, gen: galeti, maturi, farase, mop, carpe…".
Catalin, nici o problema, putem continua la subiectul despre zugravit, numai ca acolo am vazut ca se discuta despre altceva si anume cum se procedeaza cand vrei sa zugravesti singur; chiar l-am citit tot si n-am gasit nici o informatie despre ce ma interesa pe mine.
_
"Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie." (La Bruyere)
Cu placere,
-tocmai au terminat la mine si am inteles ca a iesit bine, plus ca am mai adaugat si alte lucrari la cele negociate initial. In final a fost un pret bun. Scie-mi cand/daca te hotaresti.
-350 ron + tva este pentru apartamentul de 2 camere? Cum se calculeaza? la camere, suprafata, nr de bai?
merci
ce am gasit in alta parte:
-3 camere (75 mp) m-a costat cam 5 milioane perfect_clean http://www.perfectclean.ro/ro/servicii-curatenie-apartamente.php
- http://www.propertymanagement.ro/