audiograma

audiograma | Autor: daniella4

Link direct la acest mesaj

Aveti idee cam de la ce varsta se poate face o audiograma unui bb?

..multumesc mult

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

De la nastere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Initial creeata de daniella4

Aveti idee cam de la ce varsta se poate face o audiograma unui bb?

..multumesc mult

Daniella si Alexis 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"

Aici intra in testele care se fac la nastere.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Multumesc pt raspunsuri. Nu cream ca se poate face atat de repede.

Stiti cumva si cam in ce costa procedura?
...intreb pt ca mi se pare ca bb al meu e posibil sa nu auda toate sunetele...si de asta nu vorbeste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Tu glumesti nu? cand spui ca nu vorbeste . E mik scumpa. Nici al meu nu vorbeste si e mai mare cu 2 luni si ceva decat al tau. Dar nu imi fac nici o grija. Ceva, ceva spune el nu? Pediatru lui ce spune?

Acu in legatura cu procedura. Nu stiu exact unde am citit ca exista un aparat special, la Giulesti parca(!) pt testarea nou nascutilor.
Oricum al tau e mare deci mergi cu el La Centru de Fano Audologie si Chirurgie Functionala (sper sa fi scris bine) din Sos Panduri Bucuresti. Este fix langa Sp. Panduri si in Spatele Mariott-ului. Circula pe acolo 385, 136, 226.

Mai intai intrebi daca ei fac pt copii asa mici sau unde se face. Se face sigur undeva testarea asta in Bucuresti.

Ti-l adoarme cu un supozitor, si ti-l testeaza intr-o camera acustica pe computer.
Daca nu ai inteles ceva intreaba-ma punct cu punct.

Edit cu Adresa si denumirea exacta:

Institutul de Fonoaudiologie si Chirurgie Functionala ORL Prof.Dr.D.Hociota (zis si Spitalul O.R.L. Bucuresti)

Str.Mihail Cioranu 21
Tel. 410 21 70
Fax 410 02 78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Se face la Panduri, exact asa cum a zis Didi. Eu te sfatuiesc intai sa mergi la control, sa-l testeze putin (sunt mai multe metode) sa vada daca exista suspiciuni si dupa hotarasc ei daca e nevoie de audiograma. si da, la Giulesti au aparatul acela si acum se face test tuturor nou-nascutilor.

...I want a permanent vacation...

Mergi la inceput

Va multumesc mult, DidiAlex si Gio.

Am sa incerc sa-l duc intai la un control ORL aici in Ploiesti, poate ma pot ajuta fetele din Ploiesti cu un nume de medic bun, pana acum am fost doar la sp. de pediatrie la dr. de acolo, dar nu am fost multumita de dansa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Noi am incercat o audiograma la Audionova (http://www.audionova.ro/index.php?page=home ), dar nu ne-a reusit, fiu-miu n-a vrut sa coopereze. (ce-i drept, el avea 4 ani jumatate la vremea aceea, probabil pentru cei mici procedura e alta). Ne-am multumit cu timpanograma, era destul in cazul nostru. A fost gratis, avind trimitere.
Pe site am vazut ca au reprezentanta si in Ploiesti. Poti sa le dai un telefon, sa vezi daca-ti pot fi de folos.
Succes.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Intr-adevar, singurul loc recomandat pentru copii atat de mici este IFACF ORL "Dr. Hociota" (asa-zisul ORL Panduri), iar cel mai bun este Dr Pascu Alexandru. Face si teste obiective (otoemisiuni acustice, potentiale evocate). Tot el face si screening-ul de auz la Giulesti, cu otoemisiuni acustice. Eu va recomand sa ajungeti la acest medic, sunt sanse sa mergeti pe piste gresite pe la alti medici, mai ales la varsta asta.
Sanatate maxima !

Mergi la inceput

Incercam sa ajungem la Institutul de Fonoaudiologie si Chirurgie Functionala ORL Prof.Dr.D.Hociota, la dr, Pascu.

Aveti idee, fiind din provincie, daca e de ajuns un bilet de trimitere de la medicul de familie?

Mergi la inceput