Miresele anului 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

io? sau cuscra?

quote:
Originally posted by andreea_trend

Neatza

Kreliutz incearca pe la restaurante poate se indura cineva sa-ti inchirieze... cine stie... bafta la cautari

Blondo... noi mai reusim sa ne vedem

Nunta noastra
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer!

Poze vechi si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Elara, pai trebe sa-si faca rochie, nu? Si nu-s ieftine nici astea, fie ca si-o face la croitoreasa, fie ca o cumpara.
In clubul visatoarelor intru si eu, ca si eu tot asa visez, ca am nunta si eu nu-s imbracata/aranjata Plus ca n-am pantofi si am visat ca i-am cumparat din America si cand am ajuns acasa am vazut ca nu-s aia pe care ii voiam eu.
Cristina, chiar ca-i stres cu organizarea nuntii, dar eu cred ca numai noi gagicile ne stresam, ca al meu mereu zice "este vreme"...

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alishaa spune:

Eu intru in clubul visatoarelor - ca eu am inceput sa visez aproape in fiecare noapte ca incepe nunta si eu sunt in oras si imi cumpar voal, sau pantofi, sau manusi , sau mai stiu eu ce minunatie si nu sunt nici aranjata si nici coafata si arat ca un mic cersetor!!! Si dai plans si agitatie, de ma scoala iubi in toiul noptii (intr-o noapte a ras de s-a prapadit, ca eu visam ca mi se rupsese suportul de tort si cazuse tot pe jos, chiar cand vroiam sa il taiem) si injuram in somn ca la usa cortului!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Fetelor, eu cred ca sunt cu capu'...io visez masini..mai exact..peugeot 206 cc bleu ciel metalizat ..in loc de "wedding stuff"...

Eu am renuntat la ideea de a avea drele imbracate al fel..din cauza ca una dintre ele...se pare ca va tb sa plece in tari straine...dar vad ca ea nu prea catadicseste sa-mi spuna nimic concret..si..decat sa-i fac rokie si ea sa plece....mai bine nu..in plus....sunt niste fete cu gusturi extrem de diferite....si decat sa mi se suie in cap..iar..mai bine nu...

Naty, acush te schimb
Edit: da' dishe nu mai faci la Icoanei??
sambata la duc la Kretzulescu asa ca voi fi spionul tau personal!

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Despre cuscra-ta era vorba
Primit pliculetzul de la tine

quote:
Originally posted by ralu_trancu

io? sau cuscra?

[quote]Originally posted by andreea_trend

Neatza

Blondo... noi mai reusim sa ne vedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Vishinoooo...misca'ti curu'n zona...ca sa-ti dau ofranda pacii, soro...ca se ingalbeneste!!! ... ia-l pa barcos sa te alerge si hai sa ne videm intr-o seara...treceti pi la noi ..vreti??

..hai ca avem vin si sampanie..amandoua incepute ....cu noi...dau barurile faliment!

ti pup pi portofel!!
Edit: de fapt, stiu...io ar tb sa mi-l mishc [:i]...da'..profit de ocazie ca sa te invit in vastele apartamente

Pup si la voi fetelor, ca cien stie ce mai fac pe'acasa si nu apuc sa intru!!
Muah!

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Elara, pai trebe sa-si faca rochie, nu? Si nu-s ieftine nici astea, fie ca si-o face la croitoreasa, fie ca o cumpara.
In clubul visatoarelor intru si eu, ca si eu tot asa visez, ca am nunta si eu nu-s imbracata/aranjata Plus ca n-am pantofi si am visat ca i-am cumparat din America si cand am ajuns acasa am vazut ca nu-s aia pe care ii voiam eu.
Cristina, chiar ca-i stres cu organizarea nuntii, dar eu cred ca numai noi gagicile ne stresam, ca al meu mereu zice "este
vreme"...

Idem si la mine Alynutza

poze rochita civila
eu
diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Multumesc fetelor de raspunsuri, ma mai gandesc la nr. domnisoarelor de onoare!

krelia . Chiar te rog sa-mi spui cum a fost slujba la Cretzulescu!
De ce nu mai facem la Icoanei? Pai uite, mie imi place biserica Cretzulescu de ani de zile si cand ma gandeam la nunta acolo mi-o imaginam; dupa aia mi-a zis socrella ca e in renovare si am crezut-o pe cuvant si am aranjat la Icoanei. Dar totusi nu mi-am uitat prima iubire si sambata l-am convins cu chiu cu vai pe al meu sot sa facem o incercare la Cretzulescu. Ce sa vezi, aveau toata ziua libera, am putut sa alegem liber ora si nu e nici in renovare.
Acuma problema e cum ma duc eu la popa alalt (de la Icoanei) sa-i zic ca nu mai venim ...

Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

Buna la fete!!!Am tras un pui de somn amiezii...uh ce visatura nene...cica eram in rochie roshie la nunta...(nu e bun visul)...stie cineva ce-o insemnind?coafura mi se stricase shi eu nu stiam ce sa-i fac, iar oaspeti ashteptau la poarta tantoshi shi parfumati...uffff...ce mai e shi asta nene???...

Kreliut eu ma marit exact pe 8 septembrie...ai putea te rog sa schimbi shi pentru mine un pic acolo in listuta???

Dino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Pai nu vine oricum la nunta ta? Si indiferent ca va fi au ba d-ra de onoare o tinuta mai acatari tot ii trebe, nu?

Carmen, mii de multumiri pentru filmuletzul cu valsul. Am reusit sa invatam. Ne mai trebuie ceva exercitziu dar sunt foarte incantata de cat de repede am prins pasii.

Si pentru cele care aveti acel filmulet, sa va vand un pont. Asta pentru acelea dintre voi care au intampinat probleme la intoarcerile in patratul cel mare Aici a fost "hop-ul"..... ca cel mic e floare la ureche..
Asadar: plecati in fatza spre stanga doar cu stangul si spre spate doar cu dreptul!

Sunt f incantata ca, dupa ceva exercitii individuale, ne-am descurcat si impreuna destul de bine. Mai ramane sa ne alegem valsul de deschidere si sa exersam pana scapam de numaratoaratul pasilor si de pozitia "matura".

Nu ne-a luat mai multe de doua sedintze . Si fara bani. Am mai scapat de o cheltuiala.

Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput