Farmecele si distrugerea casatorieiI!!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinaczm spune:

Multumesc din suflet zouzounaki pentru urari. Sper sa fim cu toti impliniti si fericiti. Eu stiu ca Dumnezeu poate si vrea sa ne ajute. Sa fiti fericiti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

quote:
Originally posted by zepellina

Asa e, nu te poate refuza, dar am mai auzit persoane carora li s-a vorbit urat. Eu cred ca e un pas mare sa ajungi acolo, sa spui, sa recunosti ca ai gresit.
Numai bine.

zepellina


draga mea,zepelina...e prima data cind aud asa ceva,ceea ce mi se pare strigator la cer...modul in care te-a tratat a fost jalnic...pacat ca omul acela poarta sutana(sper ca sutana i se spune)...ti-as fi spus mai multe..aici poti gasi raspunsuri legate de spovedanie, http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61861 ..parerea mea,este sa nu incetezi sa cauti un preot adevarat,un parinte duhovnicesc,care sa-ti fie alaturi in momentele in care vrei sa-ti descarci sufletelul...numai bine

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Elise, tu te-ai nascut de 900 grame ? Incredibil cata rezistenta si putere ai putut avea ! Gemanutzul meu cel mic avea 1800 g la nastere si 42 cm, era micut tare, n-am sa uit niciodata cat de drag mi-a fost asa micutz ! Amandoi imi sunt dragi in egala masura, dar Alex era de 2500 g, deci destul de bine. Il admir nespus pe micutzul meu care a fost rezistent si a crescut frumos.
Felicitari, sa te tii tare toata viata !

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizy spune:

eu cred ca exista ceva farmece,nu neaparat facute de tiganci, chiar in traditia populara sunt superstitii legate de o anume zi a anului. Eu cred in Dumnezeu, cu toate ca nu m-am spovedit decat o singura data in viata mea si cred ca sunt preoti cu har si preoti fara har.Am citit intr-o revista, parca Felicia, despre Sf Ciprian care dezleaga de farmece si blesteme si mai sunt si alte exemple.Spuneti-va rugaciunea in fiecare seara si multumiti-i lui Dumnezeu in fiecare dimineata cand va treziti, pt. ca ati vazut lumina soarelui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by lizy
.Spuneti-va rugaciunea in fiecare seara si multumiti-i lui Dumnezeu in fiecare dimineata cand va treziti, pt. ca ati vazut lumina soarelui.



VII. Lenea
M-am lenevit a-mi îndeplini toate datoriile mele; m-am lenevit a mă ruga în orice vreme si loc si noaptea m-am trezit din somn; n-am făcut rugăciuni si n-am plătit slujbe pentru repauzații mei; n-am citit cărți sfinte; m-am luptat si nu am stăruit în lupta sc bună; m-am culcat seara neînchinat si dimineața am plecat la lucru fără rugăciune: am lăsat icoane, cruci, candele, sfesnice s.a. să se strice; m-am lenevit a-mi cerceta păcatele și a le mărturisi; m-am lenevit a face fapte bune; am dat milostenie fără dreaptă socoteală; n-am aprins candela, lumânarea și tămâie la rugăciune; am îngenuncheat la rugăciune numai cu un genunchi; mi-am măgulit lenea (408-426).
N-am stropit cu sfânta agheasmă la fiecare zi întâi a lunii; n-am făcut rugăciune la plecare și sosirea din călătorie; la începerea și terminarea lucrului; n-am îngrijit de cimintir și de mormintele repauzatilor mei; din obisnuință rea în loc de „Iisus” si de „Domnul nosttru Iisus Hristos”, am pronunțat și scris numai Iisus si Domnul Iisus după cum obișnuiesc sectarii; am retrogradat pe Maica Domnului, zicându-i Mireasă în loc de Maică; am amânat pocăința; n-am păzit poruncile date de Părintele duhovnic; am fost nebăgător de seamă; m-am lenevit a mă spovedi de patru ori pe an; am umblat din duhovnic în duhovnic; nu mi-am împlinit canonul de la Sfânta Mărturisire (427- 442; vezi și 159; 160; 161).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linasobolina spune:

Si eu cred ce exista alb si negru, Rai si Iad, Bine si Rau.
In Religia ortodoxa sumt MOLIFTELE SFANTULUI VASILE, care desfac tot ce este rau.
Sunt oficiale, deci se admite ca sunt si altfel de puteri!
Insa, este un anumit ritual, trebuiesc citite doar de preot care a postit, de calugar sau batran.
Nu orisicine, gata hai sa-ti citesc! au si ele rostul lor!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

quote:
Originally posted by Elise

quote:
Originally posted by Aldebaran

Propun sa le ardem pe rug pe babele alea, mai ales daca poseda si pisici..



nt, nu stii bine, doar pisici negre!
Adik oasele lor. Pisica in sine e mai putin importanta....

Si in general trebe facuta o perchezitzie pe la femeile astea mai batrine si mazilite dak au: fus,lingura de lemn , un lacat nou cu trei chei, o sfoara din fir de doi metri, foarfeca cu maner de argint, oala de lut noua, un cutit cu maner din lemn, sare si grau neincoltit, o pungulite cu pamant, aripa de peste, dinte, os si unghie luate de la mort, osul de la un cocos negru, furca cu doi dinti.
Am omis ceva?
A, da, da... o apa curgatoare...
Dak e vreo apa curgatoare pe o raza de 10 km precis baba o pune de-o vartelnitza, ceva....

Elise



Eu nu-s baba, sau ma rog, nu de tot, dar am si eu niste dinti de la o moarta, am scos la o batrana 2 dinti, si pt. ca erau sanatosi i-am tinut la cabinet, mai exersez pe ei tratamentul de canal, si a murit batrana, deci dinti de moarta, unghii de la mort nu am, dar am un craniu de om, se pune?

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena http://www.rhp.ro/Andreasn/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Asa, vad ca am reusit sa va sperii, de cind am scris ca detin ceva oase si dinti nu mai scrie nimeni pe subiectul asta, doar sa nu-mi atraga atentia sa-i "fac cu dintele cariat"

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena http://www.rhp.ro/Andreasn/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Persis spune:

Parerea mea este ca da exista persoane care fac farmece, dar este importanta atitudinea cu care primesti si crezi! De fapt ca totul se bazeaza pe credinta, mai mult sau mai putin la fiecare, atit cit crezi lucrul respectiv atit se intimpla, il primesti. La fel este si cu Sf Paraschiva, gindeste-te: cum poate un om viu sa se inchine la un om mort? Cu ce te poate ajuta un mort??!!! Mare inselatorie.......!! Oamenii se duc se inchina, dar mai fac ceva CRED, si nu in cel mort, ci "intr-un ajutor primit....", la fel este si cu farmecele, cineva spune si face farmece si cel vizat incepe sa creada si sa se teama si chiar se intimpla, pt ca a dat friu liber gindirii, a crezut inti in mintea sa si apoi gindurile s-au infaptuit. De aceea spuneam ca este vb de atitudine, de felul cum privesti lucrurile. Si cred eu , personal , ca oamenii slabi de caracter cred aceste lucruri. Si de fapt s-a tot spus ca numai cei naivi si creduli in sensul slab, imbogatesc persoane gen 'mama Omida". Daca ai o Biblie pe acasa poti afla mai multe din ea.
Sfatul meu e sa fii tare si orice ar venii, mergi inainte cu tarie!!
Persis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Yasmine,


pai du-te repede si scoate-i si o unghie, ca sa ai tot setul.
Altfel nu se pune.
Apropo de craniu (era sa te intreb daca e tot de la mort ) , am o prietena la medicina - si tocmai s-a despartit de prietenul ei, suflet sensibil, pentru ca a adus ceva material didactic pe acasa... acasa la EL...
Asa ca... vrajile astea nu stii unde lovesc...


Elise

Mergi la inceput