E-mail-uri nedorite

E-mail-uri nedorite | Autor: lunna27

Link direct la acest mesaj

Primesc tot felul de e-mailuri si nu stiu cum sa fac sa le ignor,se poate asa ceva ca la messenger cand ignori pe cineva??

Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Vezi daca au jos undeva scris "if you wish to unsubscribe....." si dai click acolo.

Anka si Ubitu (26.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Le raportezi ca SPAM. Daca te duci la UNSUBSCRIBE, sistemul lor te va detecta si astfel vor fi siguri ca adresa ta de email exista, deci numarul acestui tip de emailuri se va mari!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta Deiu
Virsta Ralu

Home, wherever you are...

Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
Downtown LA & Hollywood

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Tot nu am inteles ce trebuie sa fac,lamuriti-ma si pe mine,nu ma prea pricep.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Simina iti sugera sa declari spam. Ai un buton pt aceasta optiune in email. Eu iti spuneam ca, in cazul in care sunt de pe site-uri unde te-ai inregistrat, orice mail de la ei are in josul paginii o optiune scrisa de obicei cu litere mici care suna "if you wish yo unsubscribe click here". Acolo trebuie sa dai click si te duci in pagina de unde ti-a venit mailul si te dezabonezi.
Eu atat stiu, daca mai are cineva metode ar fi bine sa ni le spuna pt ca si eu sunt asaltata de niste emailuri care nu stiu de unde vin si de ce! SI oricat le dau ca spam vin acelasi format de la alta adresa. Cred ca am castigat vreo 7 miliarde de euro pana acum la diverse banci si loterii!

Anka si Ubitu (26.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Si eu primesc tot felul de mail-uri de la adrese necunoscute mie (deci nu e ca m-am inscris pe undeva ...) numai ca mi le baga direct la spam. Nu le-am deschis niciodata si nici nu sunt curioasa ... daca nu mi se pare cunoscuta adresa ... nu ma intereseaza.

Petro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

Aceste e-mailuri vin de la prieteni .
Adresa ta, de exemplu, e adaugata intr-o lista atunci cand se da forward la un mesaj si ajung pe diverse servere de unde primesti automat spam-uri.
Solutia ar fi sa rogi prietenii sa te scoata din lista sau sa-ti schimbi pentru o vreme adresa de e-mail.

....ca sa nu zic numele ca aici e mai complicat...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76746" target="_blank"> Povestile forumului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Multumesc,am sa vad cum fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Indicat este cum a zis Simina. Ori sters direct fara sa fie deschis emailul. Unsubscribe si deschis mesajul nu fac decat sa indice expeditorilor de spam ca adresa de email este valabila si sa trimita si mai mult gunoi.
Acestea vin fara sa fii inscris undeva, se transmit foarte rapid prin mesajele cu destinatari multipli pe care prietenii le imprastie. Ori le spuneti prietenilor sa nu va mai trimita ori daca tin ei neaparat sa va tina la curent cu toate glumele ce circula pe net sa va scrie email separat sau va puna adresa la "bcc", prin asta adresa voastra de email nu este vizibila.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Cum pot fi raportate ca spam cele primite in bulk?

Daniella, mama lu' Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

quote:
Originally posted by daniella4

Cum pot fi raportate ca spam cele primite in bulk?

Daniella, mama lu' Alexis

pe yahoo eu le mut in inbox si acolo le selectez si le dau spam!
dar imi vin apoi aceleasi mailuri de la alte adrese!
imi vine sa arunc calc pe geam cand ke vad din nou!

'Ubita si 'Ubitu'
Asa cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput