Provideri internet
buna!
vreau sa-mi pun net acasa. stau in dr. taberei. si am gasit o groaza de oferte. si nu stiu pe care sa o aleg....de eexmplu mi sa-u parut ok cei de la SKY Internet...are cineva detalii despre ei? sunteti multumitzi? caci abonamentul mi se pare ieftin (cam 350.000 lei/luna) si mi-e frica sa nu fie o tzeapa....si chiar asha dau o rata de transfer de 512 kb/100 Mb...nu ma pricep...e suficient pentru un simplu utilizator? merge bine net-ul la viteza asta? ca nici sa stau o suta de ani pana deschid cate o pagina.....
asa ca ......ajutoooor
multumesc. oana
Raspunsuri
claujro spune:
Buna, Oana!
Eu am abonament la Deck Net(au sediu in Tricodava) si sunt multumita de ei. Initial am incercat la U-Nite (cam asa ceva) si dupa ce am trecut de super scarboasele de la casa care mi-au facut contractul, am asteptat timpul legal din contract, nu au venit, m-am dus si am reziliat contractul si mi-am luat banii inapoi.
De Sky nu am auzit nimic. Dar sa stii ca preturile sunt peste tot la fel.
mamica de baietel de decembrie 2003 si de fetita de august 2005
Poze Mara si Matei
addinel spune:
eu am la publifon. sunt de cartier, dar sunt multumita de conexiune, nu am avut niciodata probleme. au sediul pe la romancierilor, daca te intereseaza detalii spune-mi.
la deck are o prietena si si ea e multumita.
nunta mea
clau2toma spune:
Eu am de la Sky Net si platesc 450000 de lei pe luna .Ei au abonament si de 250.000 si de 350.000 si asta la care sunt abonata eu si ma au unul de 750.000 .Pana acum nu a fost nici o teapa .Eu am platit 1 milion cablu cu instalarea si apoi m-au lasat cam o saptamana si apoi au venit sa-mi ceara banii doar pe ce am consumat .Adica au facut ei socoteala pe saptamana respectiva cat trebuie sa platesc .
claujro spune:
Eu am cautat cu adresa lui Catalin si nu mi-a gasit nici un provider de internet (cica nu sunt in zona).
mamica de baietel de decembrie 2003 si de fetita de august 2005
Poze Mara si Matei
moana spune:
quote:
Originally posted by clau2toma
Eu am de la Sky Net si platesc 450000 de lei pe luna .Ei au abonament si de 250.000 si de 350.000 si asta la care sunt abonata eu si ma au unul de 750.000 .Pana acum nu a fost nici o teapa .Eu am platit 1 milion cablu cu instalarea si apoi m-au lasat cam o saptamana si apoi au venit sa-mi ceara banii doar pe ce am consumat .Adica au facut ei socoteala pe saptamana respectiva cat trebuie sa platesc .
si esti multumita? merge net-ul suficient de repede? ai limita la descarcare....adica potzi da jos de pe net sute/mii de mega?
oana
Elise spune:
in zona cred ca sint RDSul si CZone.
tie iti spun viteza upload/download in reteaua interna, dar nu stii ce viteza obtii in exterior, ca si eu am avut surprize.
Cu serverul providerului comunicam nemaipomenit de repede...de acolo intzepenea tracert-ul spre orice alta destinatie.
Elise
misty spune:
Stau langa Favorit si ma dau toata ziua pe internet de la Astral, ma costa 52 de lei. In 9 luni m-a lasat de 2 ori, cate 2-3 ore, altfel merge iute, eu lucrez de-acasa si sint multumita.
Daca ai deja cablu la ei, marele avantaj la Astral mi se pare pachetul 3 in 1, cu care iti dau si telefonie la niste preturi foarte bune in reteaua lor, din pacate eu n-am asa ceva (cica trebuia sa-mi iau alt modem?? ma depasesc chestiile astea).
alinaxeni spune:
Dati-mi si mie adresele lor.Eu sunt la U-Nite si ma lasa nervii.Trebuie sa fac urgent o schimbare.
alina