Clubul nurorilor (36)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu chiulesc putin de la petrecere...ma duc la bucatarie sa spal ceva vase, ca ieri am fost o lenesa si nu am mai spalat vasele pt ca am ajuns f tarziu acasa.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Salutare, nurori! Am intrat sa fac prezenta; numai ca, de obicei, cand eu intru, lumea pleaca... si apoi iar am de citit un capitol intreg sa recuperez.
Paste fericit tuturor care-l sarbatoresc duminica!

Winners don't quit; quitters don't win.

Don't give me an attitude; I already have one!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alynutza

mii de scuze... asta e, daca sunt "junioara" si ma mai si roade curiozitatea pe deasupra... Cum se tot vorbea de burtici si evident ca eu numai la stelutze nu m-am gandit...

bebi, bine ai venit in clubul nurorilor! Ma bucur ca mai vine cineva cu soacra "rosie".

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Alynutza, stai linistita, ca si eu m-am intrebat acelasi lucru... ce are ingalbeneala cu a fi gravidutza; doar ca n-am avut timp sa intreb. Asa ca nu esti singura nestiutoare si curioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Si eu,si eu...super petrecere,
Cherry,Sun...sunteti mortale...am uitat si de treaba,stau si ma distrez cu voi!!!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Sun, scuze! Ma intrebai acum 2 zile () ce fac floricelele; Le-am luat din gradina si am pus in vaza narcise si zambile. E vaza absolut plina de ele. Sunt asa frumoaseee; desi nu-mi plac narcisele in mod deosebit, in vaza arata bine. Lacramioarele inca nu au inflorit, dar asteptam. Soacra-mea s-a si abonat la un buchetel de lacramioare cand infloresc. Si astept si liliacul sa infloreasca; am un liliac pitic (specie asiatica) in curtea din spate, sotul mi l-a facut cadou anul trecut in luna mai, de aniversare; de cate ori i-am spus ca vreau liliac, a spus categoric NU, ca el nu vrea copac in curte, dar de aniversare a venit acasa cu copacelul. E mic tare, are vreo 30 cm numai, dar cand mi l-a adus avea floricele micutze, asa ca el. Si acum vreo cateva zile l-am "verificat" si incep sa-i iasa floricelele. Astept lacramioarele sa infloreasca sa-ti pun pozNe.
Te pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Cami, bine ai venit la petrecere! Ti-a fost frica ca te , nu?
Deci, continuam petrecerea! Ce ziceti, ascultam niste Cargo?Dedicatie pentru toate fetele, melodia lui Cargo-Aproape de voi
Let's party!

pup fetele

Mergi la inceput

Fetelor, am si eu o maaaaaare nelamurire: stiti cat de mult imi doresc un bb; poate de-aia ma "simteam" gravidutza. Asa ca luni am facut un test, in care a aparut linia de control si o linie fff slab roz (intelegeti voi ce vreau sa spun), dar nu verticala, paralela cu cealalta, ci orizontala... care a disparut dupa cateva minute... Ce inseamna? Ca NU sunt??? Sau ca sunt??? Sau ca testul nu era bun??? OOOOffffff! I-am cerut lui Dumnezeu de Craciun un bb, cel mai bun cadou din viata mea, nu a fost sa fie; acum i-am cerut de Paste... iar nu???!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Dragelor, vad ca ati intrat deja in atmosfera de week-end, bravo voua

pe toate si astept vestile

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Nadia, scumpa, de ce nu mai faci un test? Cat ti-a intarziat cm?
Eu am facut un test aseara si, dupa vreo 20 minute a aparut si a doua liniuta, mai putin clara ca prima, dar este acolo. La mine este a 11-a zi de intarziere si, ca sa fiiu mai sigura, azi dimineata mi-am facut testul de sange, care nu minte niciodata. Diseara iau rezultatul. Sper din tot sufletul sa fie bb.

Mergi la inceput

Cherry, iti doresc din suflet sa fie bb-le mult asteptat! Cat mi-a intarziat?! Pai... adevarul e ca de fapt, imi venise cu o saptamana mai devreme. Sincer, am ajuns atat de disperata dupa un bb, ca cred ca si simptomele sunt, de fapt, in mintea mea! Nu stiu ce sa zic, decat ca imi doresc un bb mai mult decat orice altceva pe lumea asta. Sincer, nu visez vreodata la bani, case, masini sau alte tampenii de-astea. Tot ce-i cer lui DD e un bb. Si in fiecare luna cand imi vine CM, Il cert pe DD, ca iar m-a pedepsit ptr. ceva... nu stiu. Iarta-ma ca te plictisesc cu asta, dar e ceea ce simt, si chiar am ajuns la capatul puterilor. Nu ca am renuntat la ideea de a avea un bb, nu voi renunta niciodata, dar uneori sunt asa de pesimista in ce priveste bb; Stiu, DD ne da bb cand vrea El, nu cand il vrem noi, dar, totusi...

Mergi la inceput