Perle d`ale socrilor (3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

lool, michelle...ce bucurie a picat pe capu' tau!
Eu n-as supravietui sa stea soacra-mea la mine 3 luni... si unde sa doarma?! Unde sa faca baie sau dush? Sa manince cu tacimurile mele...din farfuriile mele? Bleah!


Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

in ceea ce priveste tacamurile , sunt in siguranta Elise

alta faza . am o masa de cafea tare draguta din sticla si inox si pe ea am asezat un potpourri tot din sticla. Soacra mi-a adus cadou printre alte inutilitati si o chestie rotunda de vreo 20 cm diametru tricotata de ea parca din lana, rotunda alb cu verde iarba. Se uita la potpourri si zice , pune sub vas cadoul de la mine.
Eram plictisita de viata asa ca i-am spus, nu-l pun ca nu-mi place.

Da de ce nu-ti place? - i-as fi zis ca e oribil dar atunci am aflat ca e facut de ea si nu cumparat asa ca am tacut

si are niste chestii super tari in vocabular
nu cunoaste decat cuvinte de baza in engleza si le rateaza pe cele esentiale
Cand gateste imi spune chestii de genul

" I want this one, small small small. this one, you used it yesterday small small"

adica " Vreau asta mic mic mic, asta, l-ai folosit ieri mic mic"

sau cand le spune fiu-su sa foloseasca tacamuri . Noi nu folosim tacamuri " we are like this only"


si cand o intreb . vreti asta raspunsul invariabil e " afterwards" care probabil vrea sa insemne " mai tarziu" dar pe mine ma umfla rasul ca-mi suna mai mult a " dupa " . dupa ce bitch ?



Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

a, da...dak presezi niste frunze esti in sigurantza si cu farfuriile.
Cu restu' nu stiu cum te descurci....

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

quote:
Originally posted by Elise

a, da...dak presezi niste frunze esti in sigurantza si cu farfuriile.
Cu restu' nu stiu cum te descurci....

Elise



Of Elise , nu stii tu cat imi doresc sa fii avut un bananier in ograda

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

Soacra e convinsa ca e dreptul ei sa stea in casa la fiu-su cat pofteste ( asa e in India) . Drept urmare la 2 zile dupa sosire extaziata ca ciresele, strugurii , ceapa sunt mari ca painea e moale , ca casa e curata vine cu propunerea geniala " sa o convingem si pe fiica noastra sa se mute in US , vindem casa si ne mutam aici". socru om inteligent ii spune. daaaa George Bush o sa-ti zica , bine ati venit in america. cine crezi ca ne lasa sa stam aici definitiv.
Soacra dezamagita , merge in living se aseaza pe canapea plescaie iritata din buze si numai ce o aud " damn Bush " ( la naiba cu Bush ) de parca Bush era singurul motiv care ar fi stat in calea ei . Nu se gandeste nici o clipa sa ne intrebe daca noi suntem de acord ca ei sa se mute cu noi. ( adica cu EL ca dac ei raman eu plec )

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanik80 spune:

Fetelor sa va povestesc ceva.M-am dus cu sotul meu sa-mi anunt soacra ca va fii bunica toate bune si frumoase, cand ea ne spune ca stia si ca o sa fie baiat. Am ramas "masca" amandoi, am plecat destul de bulversati,raul in toata povestea asta e ca soacra mea a murit in oct si eu am nascut in mai anul asta. Pot spune doar ca imi pare tare rau ca nu a apucat sa-l vada ca tare si-a dorit asta.Si plus de asta era o femeie tare buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mumyca spune:

Dragele mele hai sa va fac sa rideti ,ca asa ceva n-ati mai auzit.
Se duce sotul meu impreuna cu ai lui la magazin sa cumpere un telefon fix.Socrul meu era cu gura mare ca la asta nu-mi place culoarea,dati-mi altul,ii da altul.Pai asta nu stiu ce mai are...,altul,La urmatorul spune hai ca-mi place,sunati pe telefon sa vedem daca se aude.Telefonul suna ,apoi il ia socrul meu in mina formeaza nr de la o banca(la care fusese mai inainte)SI INCEPE SA VORBEASCA:ALO BUNAZIUA ATI REPARAT CALCULATORUL,POT SA VIN.
Va dati seama toti au rams tablou sotul,soacramea si patronii.
Si nici macar nu la cumparat.Si totusi e si el om cu facultate,a lucrat in armata dar sa purtat ca un .....pina si un om de la tara stie ce e ala bunul simt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mumyca spune:

O alta perla a lui socrosenia,pe cind avea fetita 1 an,imi zice:Auzi dar e prea apropiat copilu asta de tine ,ca nu e normal('')Probabil ar fi vrut sa fie apropiata de ee('')

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Inainte sa nasc, cumnatu e "aruncat"in strada de panarama de nevastasa.Eu, fata buna, il aduc sa stea cu noi ptr 3 luni(ingrijire,spalat,calcat etc),soacra-mea venea si ea sa vada cei dau "copilului"(cel mic) sa manince.Specific am avut o sarcina plina de probleme...Dupa ce nasc, iaca-ta ,ca cumnatu isi ia catrafusele si pleaca, chipurile "deranja", soacra-mea constata ca nu mai avea timp sa mai treaca sa ma "vada"(ii era frica ca-i pun "problema"in mana)...
In orice caz in Italia sint mai ale dracului nurorile decat soacrele, probabil sint mai moderne, emancipate.

Ali, mama baietzoiului Enrico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Michelle imi vine sa rad dar in acelasi timp ... eu in locul tau o luam pe campie.

Am si eu una recenta: se termina botezul fetitei noastre, pornim spre restaurant. Carla in sfarsit adoarme (a urlat toata ceremonia). Ajungem, coboram din masina si socrella: Auzi, daca a adormit nu putem sa o lasam in masina?




J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput