Ortodoxie din Postul Mare in Postul Mare (21)

Ortodoxie din Postul Mare in Postul Mare (21) | Autor: DARAEL

Link direct la acest mesaj

Iata un nou capitol, continuarea de la

Ortodoxie 20

Fie ca Lumina Tatalui, Iubirea Fiului, Harul Duhului Sfant si Binecuvantarea Preacuratei Fecioare sa fie cu Noi toti intru Amin. Amin.

Adrian
http://www.geocities.com/dara2el/
6 tehnici in asteptarea lui BB mic

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by amuleta
Daca americanii ar deveni impatimiti de ortodoxie, ar face-o mai bine ca rusii si grecii la un loc.c-am zis-o.

Ca noi toti, americanii nu ar trebui sa o faca mai bine ca rusii sau mai bine decat grecii..... ci doar sa o faca. Punct.

Iar noi, daca am reusi sa facem doar ultima porunca: “Iubiti-va unii pre altii precum V-am iubit Eu”.... mare lucru ar fi.

Dar nici atunci nu ar fi decat semnul ca Mila si Iubirea Tatalui ar lucra in noi, iar noi nu am mai sta de-a curmezisul ei.......

Adrian

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

darael, bine ca te-am prins, acuma nu-mi mai scapi: ai descarcat cartea parintelui serafim? ai?

:)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71551" target="_blank">o situatie tragica

mami de ileana si ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Parca te si vad cu batic si facaletul in mina.
Am terminat cartea (aproape) pentru ca azi a batut vintul in cabinetul meu asa ca am aprofundat cancerul de sin si pe parintele Trandafir.
Nu stiu de ce viata lui mi-a adus aminte de Ecclesiast.

Mergi la inceput

cautand cate ceva despre educatia religioasa a copiilor, am gasit ceva din Parintele Trandafir:)) www.geocities.com/levitki/ekklesia13/rouse.htm" target="_blank">aici

o alta traducere mai ampla a aceleiasi conferinte aici

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71551" target="_blank">o situatie tragica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

hihi, ma intrebam care parinte trandafir

Da predica pr Savatie despre Tamaduirea prin iubire ati ascultat-o careva? Ca vaz ca iar incepem sa vorbim despre iubire ca niste cunoscatori ce suntem

Am citit topicul ala de la generale cu premiul pulitzer din 94...de cate ori aflu asa niste grozavii ma intreb...oare cam ce valoare o avea crucea noastra, fata de a altora...oare cat il iubeste Dumnezeu pe baietelul ala, care n-a cunoscut decat chinul...fata de mine care n-am cunoscut decat placerea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gandacelu

darael, bine ca te-am prins, acuma nu-mi mai scapi: ai descarcat cartea parintelui serafim? ai?

Nop. Sorry .
Dar nu se stie niciodata cand ajung sa accesez linkul respectiv........

Adrian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Parintele "Trandafir" e un model despre cum ar trebui sa fie un crestin in zilele noastre. A avut mai multa minte, cunoastere si intelepciune, decat marea majoritate a oamenilor, dar, mai presus de toate, o inima iubitoare. Slava Domnului ca ni l-a daruit!
Cand vad cate a putut face in cativa ani de zile, cate putea face intr-o zi, ma infior. Nu s-a dat niciodata inapoi de la munca fizica, de la muna necalificata, dar, totodata, a asternut pe hartie, zi de zi, cuvinte intaritoare pentru cei mai putin inzastrati.
La el, si darul cu care a fost inzestrat a fost mare, dar si nevointa lui, dorinta de a fi la inaltimea harului, au fost pe masura.

Darael, nu pierzi absolut nimic daca vei descarca aceasta carte. E gratis!
In schimb, poti castiga foarte mult, afland despre un om care s-a jertfit TOTAL lui Dumnezeu, pentru adevar.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by casandra
Darael, nu pierzi absolut nimic daca vei descarca aceasta carte. E gratis!
In schimb, poti castiga foarte mult, afland despre un om care s-a jertfit TOTAL lui Dumnezeu, pentru adevar.

Suflet bun,

Saru’mana .
Stiu ca este free..... dar momentan nu prea citesc nimik. Am citit o gramada, si de atata citit am cam ramas in urma cu practica, cu Rugaciunea, cu Iubirea, cu Iertarea, cu Bucuria de a Trai..... si cu multe, multe altele......

Asa ca acum vreau sa remediez un pic, vorba japonezilor: “Un strop de sudoare valoreaza mai mult decat o mie de cuvinte”.

Adrian

Mergi la inceput

bravo adrian, esti un exemplu e bun si cititul, dar cu masura! numai sa avem grija sa nu dam lectura cartilor pe lectura internetului cum se-ntampla la mine

eu ti-am propus tocmai pentru ca te stiu un cautator de Adevar... iti ofeream o gura de aer tare sau de apa rece de izvor... fatza de cola lui cuelho

sara buna tuturor, doamnelor si domnilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

hihi, gandaco, te-ai gandit cati ar da o sticla de cola pe un pahar cu apa?doar oamenii bolnavica noi

Ati vazut ca Sfantul Ioan Maximovici a fost trimis in instanta pentru delapidare si ca erau "credinciosi" care-l scuipau si-l huiduiau dupa Sfintele Slujbe? Si arhierei confrati care-l sapau organizat si metodic? Da cel mai mult mi-a placut raspunsul Sf sale cand l-au intrebat cine e de vina pentru dezbinarile din Biserica:

Mergi la inceput