Cuptor cu microunde

Cuptor cu microunde | Autor: teodora35

Link direct la acest mesaj

vreau sa imi iau un cuptor si nu prea stiu ce sa aleg nu vreau sa fie nici prea scump nici prea ieftin ceva intre.Nu stiu ce caracteristici ar trebui sa aibe

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

in primul rand eu cred ca in cazul cuptoarelor cu microunde conteaza si marca, firma!!!
cu cat is modele mai noi cu atat sunt mai puternici si mai cu multe functiuni. eu am primit o "porcarie" de microunde, firma fantoma (vortex) care nici macar o cana cu lapte nu o incalzeste, farfuria cu supa o incalzeste doar la suprafata iar mai jos e rece!!
stiu pe cineva care are Wirpool, si este multumita!

Lavinia: Sotie alintata.....

Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

Whirpool am si eu in romania sunt foarte multumita de el.aici am unul no-name are si grill dar il folosesc numai la incalzit mancarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helga spune:

Noi ne-am luat LG micro+gril+program "Russian Cook + strat antibacterial. Este digital si ne place. Doar ca grilul mai mult arde decit sa coaca si sa rumeneasca. Dar ne place ca poate pregati si diferite casute cu programul 'russian cook'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

whirlpool avem si noi de 4 ani si nu am avut nici o problema cu el.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica-mica spune:

Eu am Samsung dar nu-l folosesc decat la incalzit/dezghetat.
Pentru facut mancare e de baza aragazul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Noi ne-am luat de cateva luni Whirlpool AS 326. Pe langa functiile microunde si de grill, are si alte doua functii: crisp (cu care faci un pui super de ex) si gatire cu abur (cu vase speciale pt fiecare). Mai are ceva misto, al 6-lea simt, asa incat multe dintre chestii nu mai trebuie sa le programezi, stie el cat sa incalzeasca sau sa coaca. Suntem foarte multumiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Subiect initial: "nu mai incalzeste cuptorul"
postat de esty, 08/04/2006, 20:39:33

oare ce o fi patit cumtorul meu cu microunde ca nu mai incalzeste deloc.se aprinde se invarte dar nu incalzeste.a mai patit cineva asa?ce sa intamplat ?se mai poate repara?multumesc

timmmy

raspuns postat de tessie, 08/04/2006, 21:07:40

S-ar putea sa fie de vina magnetronul,adica chestia aia care produce microundele.Totusi,daca ai mare noroc si in interior are o siguranta separata doar pt.magnetron atunci ai o sansa sa scapi mai ieftin.Oricum,trebuie sa-l duci la un mester sa-l vada.Totusi,mai bine iti iei altul,neaparat nou.

raspuns postat de briza_marii, 08/04/2006, 21:24:08

Si al meu incepe sa faca figuri , pana acum inclazeam mancarea in 2 min, acum dupa abia dupa 4 si nici atunci nu este fierbinte....si e tinerel, are cam 2 ani

briza_marii

raspuns postat de esty, 08/04/2006, 21:37:07

cuptorul e nou mi la adus sotul din germania si are doar 1 an si nu am avut prbleme pana cum cu el incalzea foarte repede.dar azi dimineata am decongelat cu el niste carne si mai tarziu cand sa mai incalzesc cu el am vazut ca nu mai incalzeste deloc.am sa il duc la reperat sa vedem ce are.multumesc de raspunsurile de pana acum si am sa mai intru poate imi mai impartasiti din experientele voastre.

timmmy

raspuns postat de osna, 09/04/2006, 12:05:24

asa a facut si al meu inainte sa nu mai merga deloc.la inceput il foloseam cate 2 min apoi nici 4 nu i-au fost de ajuns,si in final nici macar pe maxim nu-mi incalzea ceaiul.
am renuntat la el,oricum era si destul de vechi si mi-am luat altul cu 30 euro,no-name dara care merge foarte bine.eu nu-l folosesc decat la incalzit,nu gatesc in el.

raspuns postat de Yasmin, 09/04/2006, 12:09:35

AM observat ca atunci cand cuptorul se murdareste pe dinauntru incalzeste mai greu. trebuie sa fie mereu perfect curat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns esty spune:

murdar nu a fost niciodata caci il sterg dupa fiecare folosinta si arata de zici ca nu a fost folosit vreodata.dar ce folos...il duc maine la un mester si am sa va zic care a fost baiul.

timmmy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

va multumesc mult pt raspunsuri.Am primit cadou un cuptor daewoo nu stiu cit este de bun dar stiti si voi calul de dar nu se cauta la dinti asa ca nu imi voi mai cumpara oricum eu apreciez faptul ca mi-ati dat sfaturi si inca odata multumesc

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Oricum, toate au aceleasi functii. Si noi aici tot Whirlpool avem si e tare bun, dar ptr gatit, plita si cuptorul normal sunt de baza, la asta doar incalzim si dezghetam.

Nana Motoc
Fotografii cu noi

Mergi la inceput