Vaccinul RhoGAM
Buna dragelor!
Am nevoie sa cumpar vaccinul Rhogam si nu stiu de unde il pot procura. Dintre fetele care au Rh negativ, voi vi l-ati cumparat? Eu am inteles ca trebuie sa il avem in caz ca apar probleme, mai ales ca e greu de gasit si trebuie facut si in timp de 48 de ore daca apare o sangerare
Chiar ieri am vorbit cu cineva care are Rh-ul negativ si in timpul sarcinii i-au aparut anticorpi pe la 5 luni si nu i s-a facut vaccinul nici atunci, nici mai tarziu si nici dupa nastere, spunandu-i-se ca nu are rost sa il faca daca a mai pierdut o sarcina inainte si nu l-a facut nici atunci problema e ca la o zi sau 2 dupa ce a nascut copilul a murit
Raspunsuri
Palina spune:
vaccinul se gaseste sau se poate comanda in farmacii.Se face obligatoriu in interval de 72 ore de la nastere.
MaryP spune:
Buna.
Daca nu il gasesti in farmacie, comanda-l. Dar am inteles ca este foarte scump (vreo 5 mil).
nunta mea
Maria si Razvan Mihai in burtica (29 saptamani)
laureta spune:
La Help Net ai cautat?Eu am gasit asta pe net.Poate dai un telefon inainte.
Denumire articol Producator Farmacie Pret Pret card
RHOGAM ANTI D 300MG X 1FI J&J SUA HELP NET FARMA - CAROL 389.68 370.20
RHOGAM ANTI D 300MG X 1FI J&J SUA HELP NET FARMA - COCOR 389.68 370.20
RHOGAM ANTI D 300MG X 1FI J&J SUA HELP NET FARMA - D-NA GHICA 389.68 370.20
RHOGAM ANTI D 300MG X 1FI J&J SUA HELP NET FARMA - GARA DE NORD 389.68 370.20
RHOGAM ANTI D 300MG X 1FI J&J SUA HELP NET FARMA - ION MIHALACHE 389.68 370.20
RHOGAM ANTI D 300MG X 1FI J&J SUA HELP NET FARMA - MOGHIOROS 389.68 370.20
RHOGAM ANTI D 300MG X 1FI J&J SUA HELP NET FARMA - UNIRII 389.68 370.20
Multa sanatate
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)
crisstamate spune:
Buna, Martha78
Uite, pot sa-ti spun eu unde gasesti RhoGAM mai ieftin- 3 milioane. Eu l-am facut in saptamana 28 de sarcina. Nu e obligatoriu sa-l faci decat dupa nastere daca bb are Rh pozitiv, insa intre 28-30 de saptamani de sarcina e bine sa-l faci, preventiv, ca sa eviti o posibila contaminare din ultimele luni.
Vaccinul e mai ieftin la importator- firma ROTEST. Suni la nr. de telefon 242.44.77 si iti spun ei cand poti sa vii. Programul e 9-17 si au adresa undeva pe Intrarea Glucozei.
Sper ca informatiile mele nu vin prea tarziu.
Succes si sanatate maxima la burtica.
crisstamate spune:
martha78
Unde mi-ai trimis mail? Scuza-ma, sunt destul de noua pe forum si nu cunosc detalii prea multe. Pe adresa mea de yahoo? Nu am primit nimic.
martha78 spune:
Crisstamate, ti-am trimis mail pe adresa pe care o ai setata aici in forum, nu stiu daca e yahoo..incearca sa-ti activezi si PM, eu mai incerc sa-ti trimit o data
160784 spune:
fetelor am gasit vaccinul rhogam(imunoglobulina anti d)pt cine e interesat are la farmacia 2na din str:sf.viner,nr24,este in spatele mag.unirea si costa 640ron.tel de la farmacie 021.314.29.75.grabiti-va ca e limitat si se gaseste greu eu am cautat o gramada pana l-am gasit.va urez noroc si sarcina usoara si bb-i sanatosi