gradinita Smiley Kindergarden

gradinita Smiley Kindergarden | Autor: zanazanelor

Link direct la acest mesaj

Buna, mamici. Exista printre voi cineva care are copilasul la aceasta gradinita? Cum vi se pare acolo?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

Buna dimineata, Zanazanelor!

Eu nu cunosc gradinita...cel putin pana maine.Azi am vorbit cu doamna director (sau/si patron?)si maine merg sa o vad. La telefon era ROZ... vedem maine...

Daca ai vazut-o deja si ai o parere, poate mi-o impartasesti. Daca nu tu,poate altcineva care are acolo piticul...

Oricum, maine dau de stire...eu vreau sa-mi inscriu baietelul de 4 ani care nu a mai fost la gradi. Sa vedem ce iese.

Am si eu o intrebare: daca gradi nu este acreditata, inca, care este dezavantajul, ce ar trebui sa stiu?

O zi buna,

Gaby si Razvan (smeu)

Mergi la inceput

Buna,

Azi am fost in vizita la gradi. Este prima gradinita vizitata si mie mi se pare ok. Dar, repet, nu prea cunosc.

Bun...la noi este vorba despre acomodare, baietelul meu are aprox. 4 ani, si nu a mai fost niciodata plecat de langa noi. Mie imi este teama de curent, transpirati, leagane si alte griji ale mamei.

Sa vedem cu mancarea ce facem, el nu mancanca singur si nu se dezbaraca, dar doamna Neagu, mi-a promis ca sunt ajutati si este totul in regula, mai ales ca ea are acolo fetita de 4ani si stie ce inseamna un copil (sper).

Dotarea eu cred ca este ok, au o mica curte in spate cu leagane si tobogane plus nisip si jucariile aferente, iar in interior sunt 3 camere, in total fiind 10 copii, acum. Pretul este de 580 RON, PROGRAM 8-18. De la 1 aprilie, vor avea si transport. Singura problema, pentru unii, este acreditarea, fiind in curs de acreditare.

Nu stiu ce sa mai povestesc, daca sunt doritori de informatii...cu cea mai mare placere.

Azi Razvan a ramas acolo 1 ora, timp in care a luat pranzul, mai bine zis a mancat felul 1- ciorbita de pui; a refuzat felul doi- fasole verde (parca) si portocala. Doamnele mi-au spus ca incepe sa se acomodeze, poate fi ok pentru el. Maine mergem de dimineata pana la pranz, apoi de luni vom merge zilnic, ne inscriem, nu avem cu cine sa-l mai lasam...El este foarte incantat, acum, sper si pe viitor.

Dupa un timp ne vom da seama ce si cum...

Va dorim sa faceti alegeri bune (gradinite)!!

Gaby si Razvan (smeu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Si eu am vizitat gradinita, dar mie mi s-a parut mai mult un fel de "baby sitter". Directoarea (patroana?) nu prea stia despre ce e vorba... Mai mult o interesa ce am mai vazut noi...
Se face cica si engleza, dar n-am vazut sincer nimic organizat (materiale didactice de ex.).
Curtea in schimb e maricica (mi-a placut chiar mult), dar camerele sint mici, ca de altfel cam la toate gradinitele. Are si wc-uri micute pt. copii...
Gradinita asta cred ca e ok pt. cei mititei, care mai mult se joaca, dar eu am cu cine sa-mi las bb-le, asa ca as vrea o gradi si cu ceva activitati...
Pe aceeasi strada mai e o gradi, dar n-am vizitat-o inca (Petrutz)...

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Karina + Bogdanel

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

Mergi la inceput

Baietelul meu merge de 2 saptamani acolo...aseara m-a rugat sa-i ascult priul cantec. Am crezut ca iar s-a uitat la tv si a mai retinut ceva.El canta in franceza un cantecel haios ...Eram atat de fericita si el la fel!!!De 4 zile a venit o noua educatoare care stie franceza si ii mai invata cate ceva...treptat.Au 3-4 ani (unii 2) deci...este mai greu...Engleza fac si vb cu Sorina, o alta educatoare...dar expresiile pe care tine ea sa-i invete sunt mai lungi si grele, parerea mea. Nicaieri nu-i perfect iar grija educatoarelor fata de ei m-a determinat sa o aleg pe moment. Cosmina, noua patroana este o mamica care a preluat de 1 luna gradinita...pentru ca trebuia inchisa, asa ca incearca sa invete din mers... Aseara pe peretele primei camere stateau desenele copilului meu si nu-mi venea sa cred cat a progresat in 2 saptamani...depinde si de copil, desigur.

Sper pe parcurs la mai mult dar...acum este ok, parerea noastra!

Succes,

Gaby si Razvan (smeu)

Mergi la inceput