Ajutati-ma, am un copil nascut cu spina bifida

Ajutati-ma, am un copil nascut cu spina bifida | Autor: loredana405

Link direct la acest mesaj

BUNA LA TOATA LUMEA IN PRIMU RIND DORESC MULTA SANATATE COPIILUR CU PROBLEME SI PARINTILER SA LE DEA D-ZEU MULTA CREDINTA SI RABDARE <<IN ORICE RAU E SI UN BINE>>ASTA ESTE UN PROVERB VECHI.SI EU AM UN COPILAS BOLNAV CARE SA NASCUT CU SPINA BIFIDA .A FOST OPERAT PE COLOANA LA 10 ZILE DUPA NASTERE LA 1LUNA JUMATE A TREBUIT SA ISE PUNA DREN PTR HIDROCEFALIE DAR DE ATUNCI DOAR LA RECUPERARE AM FOST CU EL.ALEX COPILUL MEU ARE ACUM 2ANI SI 9 LUNI NU ISI SIMTE DELOC PICIOARELE SI ARE INCONTINENTA ,CU VORBITUL MERGE BINE VORBESTE CLAR TE POTI INTELEGE CU EL ORICE.VREAU SA VA MAI ZIC CA AM FOST CU ALEX LA RECUPERARE LA DEZNA SI ALEX A INCEPUT SA TRAGA FOARTE PUTIN GENUNCHI INFATA DAR DIN SOLD BINE INTELES ,NU E NUSTIU CE MARE LUCRU DAR PTRU NOI ESTE O MINUNE MARE DE TOT .ALEX NA MISCAT ,SIMTIT DE LA BRIU IN JOS .ORICE MISCARE MICA FACUTA DE ALEX ESTE O MINUNE ,PTR CA MAJORITATEA DOCTORI ZIC CA LA BOALA LUI NU SINT SANE SASI REVINA ,DAR NOI NE RUGAM LA D-ZEU SAI DEA PUTERE SA SA RIDICE IN PICIOARE SI SA UMBLE SI EL.VA ROG DACA STITI CEVA CE LAR PUTEA AJUTA PE ALEX EU NU STIU UNDE SA MA MAI DUC CU EL SAU CE AR TREBUI SA FAC SA SE RECUPEREZE SI COPILASUL MEU .AS DORI SI EU CA ORICE MAMA SA-SI VADA COPILUL FERICIT SA SE JOACE AFARA CO ALTI COPII.SA NU TREBUIASC SA MA TOT INTREBE MAMA EU DECE NU POT SA UMBLU ,EU DECE NU POT SA MA JOC CU ALTI COPI CU MINGEA SAU ALTELE. MISE RUPE SUFLETUL CIND MA INTREABA COPILUL MEU CHESTI DE ASTEA CITEODATA TAC SI INCEP SA PLING .MULTA SANATATE VA DORESC LA TOATE MAMELE

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Nu am cunostinte medicale sau de alta natura in legatura cu boala copilului tau, dar am intrat sa-ti spun mult curaj si capul sus, poate se gaseste o solutie si pentru puiul vostru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivonagabriela spune:

Buna Loredana. Am si eu probleme cu copilul meu si stiu si inteleg ce simti. Ale noastre sunt de alta natura dar nu asta vreau sa-ti spun acum. Eu am fost cu el,in iarna, la recuperare la Sibiu si acolo am intalnit o mamica care avea cu baietelul ei aceleasi probleme ca ale voastre. La spitalul respectiv se face o tehnica deosebita de recuperare care merge fff bine(un fel de presopunctura sau mai bine zis o stimulare nervoasa prin presare a unor centrii nervosi). Tehnica se numeste VOJTA(voita se citeste) si este adusa din Germania, iar profesorii si medicii de acolo sunt profesionisti. Nu sunt conditii bune de cazare dar nu mai conteaza, parerea mea.
Daca vrei si te intereseaza subiectul scrie-mi pe adresa de mail si iti voi da nr. de tel. etc etc.
Te pup si Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli05 spune:

Iovana,este vorba chiar de orasul Sibiu sau de un centru de recuperare de pe langa Sibiu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia2000 spune:

Loredana, din pacate nu stiu nimic despre subiect, dar sper din tot sufletul sa gasiti o solutie si puiul tu drag sa se faca bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belnicol spune:

Loredana, mult curaj, rabdare, incredere si putere pentru a fi alaturi de Alex caci va avea mare nevoie de dragostea voastra.
Multa sanatate.

nicoleta si matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliandrei spune:

Draga Loredana, trebuie sa fie ingrozitor sa-ti vezi puiul in suferinta. Noi nu avem astfel de probleme,dar suntem alaturi e tine si ne rugam la Dumnezeu sa-ti dea puterea de a merge inainte si de a-i face viata cat mai usoara si mai frumoasa puiului tau.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

ASOCIATIA PERSOANELOR CU HANDICAP NEUROMOTOR DIN ROMANIA
pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la: tel/fax: 0257 - 272707 sau e-mail: ahnrom@inext.ro

Centrul de Resurse in domeniul handicapului neuromotor
Adresa: Str. Occidentului, nr.44, sector 1, Bucuresti

Centrul de zi Aurora
Str. Tepes Voda, nr.86, sector 2, Bucuresti
Tel/fax: 021 322 48 18, 320 28 74
E-mail: czaurora@dnt.ro
Persoana de contact: Diana Chiriacescu - Director

Centrul de Resurse
Strada Mântuleasa 12, etaj 3, ap.8, sector 3, Bucuresti
Tel/ fax: +40-21-314 56 79
E-mail: czaurora@dnt.ro
Persoana de contact: Eugenia Lica
Responsabil Relatii Publice si Comunicare
Coordonatorul centrului de resurse

Aparuta in 2001, sub titlul "Centrele de recuperare pentru copii cu deficiente neuromotorii din statiunile balneo-climatice din România", lucrarea este de fapt un ghid informativ pentru parinti, realizat într-un limbaj accesibil, care cuprinde in prima parte o prezentare sintetica a paraliziei cerebrale infantile, a tratamentelor si recuperarii copilului cu paralizie cerebrala iar în a doua parte o prezentare detaliata a celor 5 centre de recuperare din tara din statiunile Busteni, Dezna, Felix 1 Mai, Gura Ocnitei, Techirghiol.
Ghidul a fost realizat cu sprijinul Domnului Prof. Dr. N. Teleki - Specialist in recuperare, in colaborare cu asistentul nostru social, Aurora Dinu.

Nu stiu daca aveai aceste informatii... Incearca sa ajungi la un medic neurolog bun, care sa-ti spuna ce pasi trenuie sa faci mai departe. Daca e nevoie de vreun tratament in afara, de o operatie in plus.
Vom fi alaturi de tine si te vom sprijini, Loredana.

Multa sanatate copilului tau si Dumnezeu sa-l ajute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Am mai gasit ceva:

http://www.srmfr.ro
Societatea Romana de Medicina Fizica si de Recuperare
Persoane de contact
Secretar general SRMFR
Dr. Mihai Berteanu: srmfr@rdslink.ro
Dr. Adrian Bighea: bighea@fizio.ro

Președinte de onoare: Prof. dr. Nicolae Teleki
Spitalul clinic Universitar- Clinica recuperare medicala
Splaiul Independentei nr. 169
76203 Bucuresti

Alte coordonate:
Director: Prof. Dr. Nicolae TELEKI
Adresa: Str. Băniei, nr 19, sector 3, cod 70453, București
Tel: 01 638 5975; 01 211 6132; 01 211 6939
Fax: 01 211 6132; 01 312 2679
E-mail: gili@pcnet.ro




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana405 spune:

va multumesc tuturor ca sinteti alaturi de mine si alex copilasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana405 spune:

IVONAGABRIELA iti multumesc mult ,si noi facem voita aici la satu mare de cind alex avea 2luni dupa nastere .da sa sti ca nea ajutat mult voita ,zic eu parerea mea .alex cind sa nascut nu simtea ,nu misca de la briu in jos .dar cu ajutorul lui d-zeu si cu voita si multa recuperare acum misca zic eu bine din sold

Mergi la inceput