4D
Raspunsuri
Natasa spune:
Eu am facut-o la Sanador. Atunci am sunat si la Victor Babes, dar erau mai aglomerati. Acum sint multe locuri in Bucuresti unde se face ecografie 4D.
ama_kaly spune:
Eco 4D poti face la Centrul Medical Unirea, Medlife, Sanador, Diagnosis etc.Da un search cu google la fiecare si ia de acolo nr de telefon. io 29+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe
anasia spune:
multe fete au facut si la Marimed si au fost foarte multumite; da un search pe google si vezi exact ce iti pot oferi, tarife si medici;
anasia
Cricor spune:
Eu mor de curiozitate ce-i aia ecografie 4D, inteleg ca trei sunt cele trei dimensiuni de spatiu, care-i a patra dimensiune? Sunet? Culoare?
Corina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
Muuh spune:
Eu am facut la dr. Vladareanu,din cate stiu eu 4D este o imagine 3D in timp real. Nu stiu daca asta e explicatia corecta, am chiulit la orele de fizica din scoala, dar parca asa se zice. Pentru mine e un 3D ceva mai smecher.
Mitza 16+
Ursoaica spune:
Eu am facut eco 4D la Medsana la dl Dr Parvu Ioan. Aceste eco se fac in sediul din Primaverii.
Eco 4D este ca o holograma si ii vezi miscarile bbului in timp real. Este super dar si f. scumpa.
poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
MICKYN spune:
ECHOGRAFIA 4D ESTE O ECHOGRAFIE MULT MAI DETALIATA SI MAI ,,SPECTACULOASA" A BEBELUSULUI. EU AM FACUT O ECHO 4D LA INCEPUTUL LUNII NOIEMBRIE LA CLINICA POLISANO ( UNDEVA LANGA MATERNITATEA BUCUR SI SANADOR) CU DR IOSUP ADRIAN .PRET 320RON .CONDITII CIVILIZATE. IAR DL DR. A FOST UN ADEVART PROFESIONIST.