ce canal de desene animate?
oscilez intruna, nu stiu care canal sa i-l las, sotul meu i-a scos cartoon network, zice ca nu ar fi pentru Alexu nostru(5 ani), desi lui ii place f mult, la celelalte nu prea vrea sa se uite...mai ales ca e fan Scooby Doo...
Am ales la un moment varianta dvd-urilor cu desene, a mers pana le-a invatat, altele noi, hmmm...nu-s asa de multe pe piata...si isi doreste desene la televizor...ce canal e mai interesant oare pt el si mai ales...cu cat mai putina violenta
Raspunsuri
tomecica spune:
EU SUNT DE PARERE CA TOATE CANALELE CONTIN SI DESENE CU VIOLENTA . Dar nu putem priva copiii de a se uita la desenele animate. Cel mai putin violent , imi pare a fi MINIMAX dar daca vrea sa se uite copilul si pe alte canale , lasa-l ,dar nu la cele ce contin violenta.
luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]
" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE
fotografii si DESENELE ADRIANEI
brendamitran spune:
Minimax.......insa.....nu-l lasi prea mult in fata televizorului?
Cred ca mai mult de 2 ore/zi nu e indicat....poate nici atit!
BRENDA
CU CE VITEZA AR TREBUI SA MERGI SPRE APUS PENTRU A NU SE TERMINA NICIODATA ZIUA?
http://community.webshots.com/user/brendamitran
Doris-Alina spune:
Ines prefera numai Minimax...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
misty spune:
Noi avem Boomerang, intr-un pachet digital de la Astral, si sintem multumiti :). Looney Tunes, Pantera roz, Popeye, Yogi bear, mult Tom si Jerry, dar si Scooby si Adams Family, nedublate si netitrate.
Ramba spune:
Fetita mea de 3 ani si jumatate se uita pe Minimax ziua, sunt desene animate educative si fara violenta, in general, iar seara se uita la Scooby Doo pe Cartoon Network.
http://photos.yahoo.com/ramonarump
diadaniela spune:
dimineata de la 11 pana la 12 Cartoon ,in rest se mai uita la Minimax si DVD-uri.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana