VoipStunt
http://www.voipstunt.com/
Este un altfel de Skype. Puteti suna de pe calculator pe calculator sau de pe calculator pe telefon fix. In unele tari se poate suna gratis, in altele la preturi foarte mici.
Claudia, Melissa & Laura
Raspunsuri
Veve spune:
Aha!Mi-a dat o prietena linkul de vreo saptamana;eu nu-l folosesc pt. ca nu am nevoie,insa am dat linkul la prieteni cu care l-am probat si e super!
Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
alayna spune:
Chiar e pe bune?
Pot sa sun din Ro in Germania sai Italia free?Pe tel fix sau mobil?
Trebuie sa obtin un credit?Cum?
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
madade spune:
Daca sunteti in RO si vreti sa sunati international formati 0317103733 (mai usor de tinut minte 031710FREE). Dupa care introduceti numarul de international dorit.
Numarul respectiv poate fi apelat doar din Romtelecom sau Connex (la apel din Orange suna ocupat).
Apeland din Romtelecom un minut costa 4,5 Eurocenti - deci mai putin daca as fi sunat interurban de exemplu. De fapt se tarifeaza apelul international la costul unui apel din reteaua respectiva (Romtelecom, Connex) catre fix.
Candy spune:
Eu am intrat pe site, am descarcat programelul, mi-am ales un ID si o parola si am incercat sa sun in Germania pe fix, care e free, cica. Cand am introdus nr. in formatul recomandat de ei: prefix tara+prefix oras (fara 0) si nr. propriu-zis mi-a spus ca nr. e invalid. La un moment dat mi-a aparut o alta fereastra intitulata Make a call, in care am scris nr. meu de telefon (fix) si nr. de Germania, asa am reusit cu chiu cu vai sa vorbesc fix 1 min, dupa care mi s-a intrerupt si n-am mai putut restabili legatura.
Poate sa ma lamureasca si pe mine cineva cum se procedeaza, numai primul min. e gratis?
Am incercat si de pe fix cu nr. dat de Madade, la mine nu merge. E drept insa ca sunt pe centrala analogica, are vreo importanta?
Artemis1578 spune:
Programul este gratis pt telefoane fixe din toate tarile afisate acolo. Insa trebuie depusi intr-un cont vreo 10 euro. Nu ti se iau banii, insa e ca o garantie pt ei.Am o prietena care vorbeste in fiecare zi cu mama ei din USA, iar noi ceilalti de pe contul ei cu un bun prieten din Germania. Nu stiu cum a depus banii si cum a facut, insa va asigur ca merge f bine! Chiar e pe bune!!!
Anka si Ubitu (26.06.2004)