Ce condimente la carnati?

Ce condimente la carnati? | Autor: sigrid26

Link direct la acest mesaj

Fetelor as vrea sa fac si eu carnati proaspeti, dar aici nu sunt faimoasele miroase de carnatzi....in lispsa lor ce as putea pune sa semene cu carnatzi nostri de Craciun?
multumesc anticipat

Mamica de printesa de 3 anisori

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

boia, piper, cimbru

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Eu am facut carnati acum doua zile si iata ce am pus: sare, piper, usturoi, cimbru si putin enibahar(e mai dulceag si nu e bun prea mult). Ca sa vezi daca i-ai condimentat suficient, inainte sa umpli matele prajesti o chifteluta facuta din compozitia preparata si in functie de gustul ei mai pui ceva sau nu.

Succes!!!!
Craciun fericit!!!!

Andra, mami de Alexandru ( 1 an si 10 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Sigrid, vezi ca scria Lauraa ca in Ludwishaven e mag. romanesc......poate gasesti acolo. La Nurenberg au sigur....uita-te pe Viata in Germania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

sare, piper, boia, usturoi, cimbru. idem Andra28

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Nici o miscare pe aici? Oricum eu va urez tuturor un Craciun plin de bucurie, lumina in suflet si multa dragoste.

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Buna!

Mama tocmai a facut carnati (eu sunt acasa si profit de faptul ca gateste doar mama) si a pus doar usturoi si piper si au iesit foarte buni.

Leah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelinajoli spune:

piper,boia,usturoisi sare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Putin off topic:pune si putina supa...eu pun din zeama in care fierb pentru toba,se omogenizeaza mai bine si ies mai fini....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Si la München putem gasi carnati romanesti.Sunt exceptionali!Chiar maine ma duc sa ma aprovizionez.

Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

Sare, piper negru, verde, rosu, boia de ardei, ienibahar, cimbru, maghiran, usturoi cat mai mult( eu as pune si putina nucsoara pentru aroma)foloseste mama. Mie imi plac cat mai condimentati , nu foarte iuti dar aromati sa fie.

Mergi la inceput