uter retrovers
Buna fetelor
eu sunt noua in acest forum si as vrea sa ma ajutati cu niste raspunsuri. Incercam de doua - trei luni sa facem si noi un bebelus si se pare ca nu iese asa cum vrem noi. Multe fete ar spune ca e prea devreme, dar eu am tot amanat acest moment si am 29 de ani. am facut toate analizele (cu exceptia verificarii tompelor uterine) si toate sunt bune. Singurul lucru care ma necajeste este uterul retrovers. In acest sens va intreb care sunt pozitiile recomandate pentru acest fel de uter si ce tratament naturist as putea face ca sa fac acest vis sa devina cat mai repede realitate. Va multumesc.
Raspunsuri
Tia spune:
sa stai pe burtika dupa
bine ai venit la
Alexandru, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=19306&whichpage=10" target="_blank">minunea noastra (14 iulie 2005)
housepocket480 spune:
Multumec Tia si vreau sa-ti spun ca, intamplator pe sotul meu il cheama Alexandru. Sa-ti traiasca copilul. Cam la cat timp dupa ce ai hotarat sa ramai insarcinata s-a si intamplat? Sa stau pe burtica dupa, am facut de fiecare data, dar nu s-a intamplat nimic. Am auzit ca ar fi si pozitia cu picioarele in sus dar nu pot sa stau decat 5 minute ca-mi amortesc picioarele. Ai facut si un tratament naturist?
Multumesc pentru raspunsyuri.Pe mine ma cheama Madalina, dar nu era nici un nume de utilizator disponibil asa.
Zina spune:
Si eu am uterul retrovers, dar nu l-am avut asa, ci numai de 2 ani si ceva.
Am inteles ca pozitia buna este cea "pe la spate" cand faci dragoste si cum a spus cineva mai sus sa stai pe burta dupa. Si noi vrem bebe, sper sa raman repede gravida, si sa nu fie vreo problema.
chiquitita spune:
Cum ne-o fi norocul! Si eu am uter retrovers si am inceput sa "incerc" sa fac bebe. Mama mea a avut si a ramas din prima luna, si nu a stat pe burta! O colega la serviciu incearca de 5 ani sa ramana gravi si nu poate. Success! Tine-ne la curent!
housepocket480 spune:
mult succes chiquitita. eu incerc de doua luni si cu stat pe burta, si nimic. cum o vrea Dumnezeu.
Liana30 spune:
io am incercat si "pe la spate" si "pe burta" si "picerele sus" si tot nika...si 3 IA si tot nika..da reusesc io cand o sa le fac pe toate odata
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
melutzica spune:
Madalina,m-am distrat la culme citind mesajele primite referitor la "pozitii".Din punct de vedere medical,cel mai important este ca dupa,sa stai intinsa in patut cel putin 45 min. si cu o perinuta sub lomba,ca dansii,stiu ei ce au de facut si unde trebe sa mearga.Cel mai mare inamic al spermatozoizilor este forta gravitationala si atat!Daca ea nu actioneaza(tu stand culcata),nu e nici un pericol.
Referitor la tratamentul naturist,nici eu nu stiu exact cum se iau ceaiurile astea,dar ma gandesc ca la farmacia naturista iti dau lamuririle necesare.Mult noroc si sanatate.
emma_28 spune:
buna ! si eu am 29 de ani si de doi ani am incercat sa raman insarcinata .uterul meu este tot retrovers, dar nu este o problema stai linistita!eu pana nu mi-am facut ex. la trompele uterine nu am ramas insarcinata .toate analizele erau bune ,dar nu ramaneam insarcinata. intr-adevar aveam aderente pe trompa dreapta.poate ar trebui sa incerci si tu .eu am acum in burtica un ingeras de 5 luni .mult noroc!