Din nou despre glera acida

Din nou despre glera acida | Autor: iepumic

Link direct la acest mesaj


Bonjurica tuturor!
Reiau acest subiect (am gasit unul mai vechi pe aceasta tema dar este inchis)in speranta ca voi obtine mai multe informatii. Mentionez ca este pentru prima data cand am gasit oarece info despre probl. mea si m-am simtit usurata sa vad ca nu sunt singura cu aceasta probl.
Nu stiu daca sa intru in prea multe detalii dar, pe scurt, am problema asta de cand ma "stiu" daca intru in contact cu fluidul: ma irit local intr-un mod ingrozitor, "actiunea" nu mai poate continua din cauza durerii...uneori inflamatia este vizibila...senzatia de arsura+usturime..."the works", ce mai....asta ma tine vreo cateva ore.
Am discutat cu medicul despre asta dar nu am scos absolut nimic de la el. Pe langa faptul ca imi afecteaza viata s. alaturi de sotul meu, am aflat de pe forum ca poate afecta fertilitatea...ca si cum nu ar fi destule alte motive oricum ca aceasta sa fie afectata.
Va rog pe cele care stiti mai multe despre subiectul asta sa imi impartasiti cunostintele Dvs. s...deja ma tem ca treaba cu urmasii va deveni mai complicata decat imi imaginam..tocmai acum, cand renuntasem si eu la AC si eram pornita pe incercat!!!!!

Ufff......


Iepumic

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

S-ar putea sa ai forma de alergie la sperma sotului tau... Si intr-adevar iti poate afecta fertilitatea, daca este asa, deoarece organismul tau ar putea avea 'tendinta' sa 'anihileze' 'intrusii'... Ai putea sa mergi sa faci analiza anticorpilor antispermatici si pana pe 12 dec. ai deja rezultatul si eventual i-l arati doctorului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Iepumic, nu ai aflat nimic de la dr. pentru ca nici ei nu le stiu pe toate. Pt. mine asta cu glera e o mare nebuloasa.
Si eu ma "lupt" cu acest incovenient. Din moment ce nu putem face nimic pentru asta, nu inteleg ce rost are testul postcoital.
E o parere personala.
M-am saturat sa vad dr. ridicand din umeri si dand raspunsuri evazive.

anca...SIGUR intr-o zi


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Si eu cred ca problema ta nu e ca ai avea glera acida pentru ca in mod normal ea e acida (din cate stiu eu). Si eu ma gandesc la o alergie sau incompatibilitate in cazul tau. O spermograma ati facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaniaau spune:

Iepumic,

Fa o lama si vezi sa nu fie vre-o ciuperca. Astea dau senzatia asta de arsura si usturime.
Am patit si eu asa, cind incercam sa ramin insarcinata, stateam 30 minute in pat sa se prinda si pe urma aveam niste usturimi mama mama.

Iti spun sigur ca trece senzatia asta dupa tratament. Daca doctorul spune ca nu ai nimic, poti folosi ovule vaginale de Cerviron. Asta contine extract de galbenele si echilibreaza flora vaginala, elimina senzatiile de arsura si usturime. Se gaseste la farmacie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Iepumic, tre sa fie tare neplacut! Ocazional si f. rar, mi s-a mai intamplat si mie...dar dupa anumite chestii...dupa ce ma epilam..etc! Tie ti se intampla mereu? Daca da, lama neaparat! Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Scuze, fetelor, ca nu am raspuns mai devreme...mi-am cautat subiectul si parca am avut orbul gainilor ca de-abia acum l-am gasit...
Pai..sa o iau pe rand...chestia nu mi s-a intamplat numai cu sotul meu...practic de fiecare data cand nu am folosit prezervativ.
pct.2: am facut de repetate ori analize de flora in contextul asta si nu a iesit nici o ciuperca...
pct.3....da, e groaznic....pe langa senzatia fizica in sine, mai ramai si cu un gust amar dupa in loc sa fiiin al 9 lea cer....ba il mai vezi si pe celalalt bosumflat ca nu ai mai putut sa continui ( sau ti se pare ca-l vezi...ca deja dezvolti un sentiment de vinovatie...)....si, mai grav in contextul actual, risti nici sa nu poti avea un bebe decat cu eforturi...
Da' pana la urma pentru ce fac atata amar de facultate si de stagii medicii astia daca intr-o problema ca asta nu ne ajuta???? Adica fac transplant de orice organ, da' o amarata de aciditate sau ce-o fi ea nu sunt capabili sa rezolve?????? Si culmea e ca cei mai multi prefera sa iti spuna ca n-ai nimic decat sa te ia in serios dar sa recunoasca ca ei nu sunt in stare sa te ajute...acum m-am enervat.
va pup fetelor, multumesc de sprijin...daca mai aveti idei...
[size=2]

Iepumic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

Iepumic ai increcat pt glera acida spalaturi cu apa fiarta si racita cu bicarbonat 1 lingura la 1litru apa?Valabil doar inainte de contactele fierbinti-adica la ovulatie ,pt ca excesul distruge flora normala si nu ar fi bine de loc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:


Metoda cu bicarbonat o stiam de la mama, asta folosea ea pe vremuri ca dezinfectant...dar nu prea am folosit-o...in general evit spalaturile vaginale pe cat posibil exact din motivul pe care l-ai enuntat tu: distrug flora bacteriana naturala locala. Dar cred ca am sa incerc si varianta asta...
O chestie interesanta am observat : daca are loc in a doua jumatate a CM (dupa ovulatie), intr-adevar senzatia aceea groaznica apare, mai ales exact inaintea aparitiei "scarbelor"....dar imediat dupa menstra, am observat ca nu se intampla chiar asa rau, uneori chiar nimic..sa aiba legatura si cu ovulatia toata povestea asta?


Iepumic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Glera...
...dupa 2 zilee de la terminarea CM se simte o uscaiune,iritare sau usturime in vagin..ulterior concentratia de esterogen creste,o cantitate minima de mucus librifiaza vaginul si dispare senzatia de usturime,uscaciune,,,
asa e normal dar daca la tine continua si in alte zile io zic ca trebe mai multe analize..inclusiv si la sotzul tau...


olteanca


Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

Fetelor ma bucur mult de tot ca s-a ivit un astfel de subiect pentru ca si eu ma confrunt cu o astfel de problema .Mai exact la mine dupa ovulatie incep astfel de simtome(mancarimi ,usturimi).Mi-am cumparat pliculete da Tantum rosa si par a fi ceva mai bune.Dar sa vedem in timp.Dar oare chiar nu exista ceva sa luam ca sa dispara de finitiv acasta problema chiar nici un doctor nu a gasit o solutie?
Mie ceva mai demult mi s-a spus ca este de la aciditatea din organism si sa i-au cateva patile de dicarbocalm dar trece o lun a,doua si apoi apare iar...

Pupici si sper sa gasim intr-o zi solutia..cea mai buna

Mergi la inceput