Doctori de care sa te feresti (2)
Raspunsuri - Pagina 29
Roxana_G spune:
Fetelor, am citit ambele volume incercand sa aflu ceva despre Viginia Tarlea de la Polizu si Dr. Cocei de la Giulesti. Dar in specal despre prima. Daca stiti ceva va rog sa imi spuneti si mie. Multumesc.
Rox 13+si Alexandra Maria (10.02.2004)
]
fianna spune:
Salut! Cine stie mai multe despre prof. dr. Hudita? Eu am fost la el de cateva ori si am observat ca nu are o fisa numai a mea ci ca totul se noteaza intr-un caiet din acela, tip dispensar, liniat manual. Sunt la prima sarcina si ma cam emotionez cand ma duc la control si desi imi notez intebarile pe care vreau sa i le pun, mai uit una alta, asa ca o fisa cu informatii despe mine cred ca e mai mult decat necesara. In afara de asta, nu mi-a oferit nr dansului de telefon. Acum am niste crampe suportabile, in partea de sus a abdomenului si tare as vrea sa-l sun si sa aflu daca e in ordine sau nu; dar ce pot sa fac daca nu am numarul lui? Programarea urmatoare e abia peste 3 saptamani. Sorry daca mesajul meu nu se pupa 100% cu subiectul, dar as vrea sa stiu daca sa continui sau sa il schimb. Deja ma apropii de 5 luni.
burtika spune:
Buna dimineatza fetelor,
Sunt si eu o noua "burtica" pe forum si, desi am citit mai tot ce s-a scris pe aici, nu am gasit nimic de dr Badea Georgeta de la Municipal. Am vazut ca este in "Lista medici ginecologi" dar nu prea inteleg acea lista. Daca o cunoaste cineva ...plizzzz...sa-mi spuna si mie cateva vorbe desprea, ea poate dorm mai linistita.
Multumesc
gudinde spune:
quote:
Originally posted by burtika
Buna dimineatza fetelor,
Sunt si eu o noua "burtica" pe forum si, desi am citit mai tot ce s-a scris pe aici, nu am gasit nimic de dr Badea Georgeta de la Municipal. Am vazut ca este in "Lista medici ginecologi" dar nu prea inteleg acea lista. Daca o cunoaste cineva ...plizzzz...sa-mi spuna si mie cateva vorbe desprea, ea poate dorm mai linistita.
Multumesc
Daca te uiti la Femina Intim la Lista medici ginecologi/obstetricieni (6)
ai s-o gasesti si pe dr. georgeta Badea. In dreptul dansei ai sa gesesti scris:
Badea Georgeta, /Laura V.(1), florypop(III-2), titisha, mami_sonja*(III-4), bebestrumfita*(IV-2)
Sa le luam pe rand ce inseamna:
Laura V.(1) inseamna ca despre dr a scris Laura V. la capitolul 1 al Listei de medici ginecologi obstetricieni.
florypop(III-2) inseamna ca despre dr a scris florypop la capitolul 3 al Listei de medici ginecologi obstetricieni si in cadrul acelui capitol la pagina 2.
Si tot asa ...
cifra romana inseamna capitolul si cea araba pagina in interiorul capitolului.
Gasesti la inceputul primei postari si linkurile catre capitolele anterioare. Mai precis dupa paragraful cu rosu, scrie "...continuarea subiectului "Liste medici"1, 2, 3, 4 si 5" Alea sunt linkurile.
Cand apare o * in dreptul numelui persoanei care a scris despre dr (cum e in cazul de fata mami_sonja*(III-4), bebestrumfita*(IV-2)
) inseamna ca aceste persoane nu au fost multumite de dr respectiv si vei gasi comentariul lor la cap 3 - pag 4, respectiv cap 4 - pag 2.
De asemenea daca vrei sa cauti mai multe despre d-na doctor foloseste butonul de cautare din meniul din stanga ecranului.
Din experienta colegelor mele iti pot spune ca sotii Badea nu vin noaptea la nasteri. Deci ori nasti la program ori cu dr de garda.
Succes!
dviorela spune:
Buna fetelor;
sunt o viitoare mamica(21sapt+7zile)din Timisoara si as dori sa stiu daca a nascut cineva cu dr.Loichita,de la spitalul Bega?
va multumesc
name4camy spune:
salut fetelor, am si eu 2 intrebari:
Stiti ceva despre dr.Adriana Simonescu de la Giulesti?
Anul trecut am descoperit ca am ureaplasma, acum 2 saptamani au spus ca am si micoplasma. Am intrebat cum este posibil pt.ca la Institutul CANTACUZINO micoplasma a iesit buna, mi s-a spus ca ori la institut a iesit eronat ori la ei la Spital. Vreau sa stiu daca aceste 2 infectii sunt periculoase in timpul sarcinii? Dr. a spus ca nu, dar vreau sa stiu si ce spuneti voi.
florina spune:
Burtika,
Eu am fost sub observatia dl. dr. Iulian Badea la prima nastere si am nascut cu d-na dr.Georgeta Badea, la 22,30. Nu stiu daca pot spune noaptea :), dar pot spune ca in 14 ore de travaliu am avut langa mine o armata de doctori si de asistente care veneau continuu sa vada cum ma simt, cat m-am dilatat, ce face copilul...Am avut o nastere grea pentru ca nu m-am dilatat mai deloc, colul, rigid si lung, s-a rupt. Cred ca m-a cusut jumatate de ora dupa nastere...
Acum sunt din nou insarcinata si ma duc la acelasi doctor si asta pentru ca stiu ca, chiar de voi naste noaptea, in concediul lui sau in timpul vreunei operatii pe care o face, si el nu va putea veni, voi fi pe maini bune doar pentru ca sunt pacienta lui.
Nu stiu daca te multumeste raspunsul meu insa eu cred in seriozitatea si profesionalismul acestor doctori.
Sanatate multa si sarcina usoara,
Florina 24+ Teodora si Tudor (5 ani)
andutzy spune:
fetelor, desi mi-am pierdut speranta ca as putea gasi ceva bun sau rau pe vreun forum despre acest doctor, va intreb si pe voi, ca pe o ultima speranta; stie cineva ceva de DR.EDU (maternitatea Caritas)? Va multumesc anticipat
AndraSapt19 cu Horia Andrei siDragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
nemary spune:
quote:
Originally posted by name4camy
salut fetelor, am si eu 2 intrebari:
Stiti ceva despre dr.Adriana Simonescu de la Giulesti?
eu merg cam de 1luna jumate la de.Simonescu. in prezent urmez un tratament pentru ovulatie dat de ea. am o colega care a nascut cu ea. pot sa-ti spun ca este o doctora foarte ocupata, cu multe paciente si din cate am observat eu si am auzit prin spital cat am stat pe la cozi, este si o doctora sufletista care vine la o nastere indiferent de ora.
o zi minunata,
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
name4camy spune:
Draga nemary si eu fac un tratament pentru ovulatie. Iau cicloproginova, duphaston si in ziua a cincea a menstruatiei iau clostilbegit. Tu ce tratament urmezi?