Doctorul Peltecu

Doctorul Peltecu | Autor: CHELARU

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,

Am si eu o programare maine la Doctorul Peltecu.
Stie careva ceva de el? Preturile mi se par cam mari, 700.000 consulatatia, 700.000 ecografia.
Stiti ceva, are vreun ecograf mai performant?
Multumesc mult si astept pareri de la voi.
Vali




Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Cand am ramas insarcinata (acum proape 5 ani) mi-a fost recomandat cu foarte multa caldura de mai multe cunostinte. Am fost si eu de 2 ori la cabinetul particular, nu stiu daca se mai afla in aceeasi locatie (pe atunci era in Floreasca) si o data la spital.
Cred in contnuare ca e un doctor mare, dar cu toate acestea nu am mai mers la dansul pentru ca era extrem de aglomerat. Chiar daca imi faceam programare, de altfel cu multe saptamani inainte, tot trebuia sa astept 2-3 ore, iar consultatia dura 5 minute.
Despre ecograf nu stiu sa-ti spun cat e de performant cel de la cabinet, mie atunci mi-a facut o singura ecografie la spital.

Tana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Si eu tot acum 5 ani am inceput sa merg la dansul. A fost primul ginecolog cu adevarat bun pe care l-am intalnit in viata mea. Foarte bun profesionist, un om cu mult bun simt, respectuos, ordonat si care niciodata nu s-a intamplat sa intru in cabinetul sau si sa nu stie imediat despre ce e vorba; nu stiu pe mine m-a facut sa ma simt ca si cum as fi fost singura lui pacienta, atat de multa atentie mi-a acordat. La alti medici la care am fost tot asa, frecvent (si tot medici buni - profesori ca si Peltecu) de fiecare data cand intram in cabinet ma intrebau care-i problema...si daca le spuneam "pai nu mai stiti ca am fost acum 2 saptamani...?" mi se raspundea: "pai la cate paciente am eu crezi ca te mai tin minte???" Ei la Peltecu a fost cu totul altfel. Aveam impresia ca omul asta studiaza dosarul fiecarei paciente inainte sa intre la consultatie. El tot timpul stia unde ramasese cu mine. Cat despre timpul acordat, nu mi s-a parut ca ar fi durat putin consultatiile, ba mai mult uneori imi era jena ca dupa consultatie stateam la discutii pe marginea problemei mele cam mult si afara asteptau alte femei....
In concluzie...ca sa nu-l mai laud mult, du-te la el cu toata increderea ca e un medic cu adevarat BUN!!! Nu mi se pare scump cat costa la el consultatia si eco. Gandeste-te totusi ca e profesor dr., nu un simplu ginecolog. Si alti profesori practica totusi tarife mai mari. Nu stiu cat e de performant ecograful...dar medicul cu siguranta este! Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

si eu am fost la el acum 4 ani, pentru fibrom; profesional si ca om e asa cum s-a zis mai sus. Am asteptat o luna pina mi-a venit rindul la programare, concluzia a fost ca sa urmaresc fibromul la perioade regulate si daca se mareste atunci sa luam o decizie; am zis mersi si am plecat. Acasa am realizat ca nu mi-a dat nici o hirtie cu rezultatul examinarii la ecograf; daca tre' sa urmaresc fibromul, cu ce sa compar??? Asa ca am sunat la secretara, m-a chemat a doua zi, am intrat din nou la dr., care s-a uitat bizar la mine ca pot veni cu asa problema, dupa care a zis 'a, pai nu-mi aduc aminte ce era, ziceai ca am zis ca e fibrom?' (la 24 de ore diferenta); mi-a facut din nou ecografia, a luat rigla si a masurat, de data asta, si a scris pe hirtie pozitia si dimensiunile. Mai facusem un control cu vreo doi ani inainte la alt cabinet, acolo imi daduse poza cu fibromul, asa ca ma indoiesc ca ecograful era performant. Si, cel putin in cazul meu, n-a tinut minte nici macar pentru ce venisem cu o zi inainte. Well, asta e. Anul acesta am fost in iulie la un cabinet al unei doctorite care e ginecolog la oncologie, la Fundeni - are un cabinet ultraperformant, pe linga Perla/Stefan cel Mare, face si ecografie intravaginala (nu ea, are un medic specialist care vine si o face la cabinet ), dar trebuie sa spun ca numai din consultat cu mina mi-a spus ce si cum, are "ecograful" in virful degetelor. Consultatia era la jumatate de pret ca la Peltecu, eco vaginal: 600000;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Experienta mea cu Dr. Peltecu este similara cu cea a lui Lachione. Eu merg la el de cand eram in liceu. Chiar si dupa ce am plecat din tara, cand merg in Romania imi fac programare la el pt. controlul anual sau bianual. Astept intr-adevar destul de mult de fiecare data, dar cand intru in cabinet imi acorda toata atentia, imi raspunde cu rabdare si profesionalism la orice intrebare care mi se nazare mie, niciodata nu mi-a lasat senzatia ca ar fi pe fuga. Probabil si pentru ca merg la el de atata timp, stie exact ce probleme am, si, chiar daca se intampla sa fie la un an distanta, la urmatoarea programare o luam exact de unde am lasat-o.
Preturile mi se par si mie destul de mari, dar din punctul meu de vedere merita.
Despre ecograf nu stiu sa spun cat este de performant.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica-mica spune:

Vali cum a fost la dr.Peltecu, cum ti s-a parut ca om, profesionist?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Nematics, ma mira ca ai fost tratata asa de dr. Peltecu. eu am facut laparoscopia la dansul in anul 2001, am fost atat de nebuna incat am plecat din spital de la Filantropia imediat cum am aflat diagnosticul fara macar sa imi iau foaia de externare, mi-am luat biletul de iesire din spital la vreo 7 luni dupa, de la arhiva de la spital, iar ceea ce vroiam sa subliniez este faptul ca, caseta de la laparoscopia din martie 2001 i-am cerut-o (prin asistenta lui de la cabinetul particular-telefonic) in iunie 2005, pentru ca aveam nevoie de ea pentru o interventie si, a doua zi am fost la dansul si mi-am luat-o. si nu de pe o zi pe alta, ci la interval de 4 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

A... si pentru cine nu poate astepta asa mult la programarea de la cabinet, sa stiti ca-i de gasit in fiecare dimineata dupa ora 7 la spitalul Filantropia. Se asteapta in general pana dupa raportul de garda, dar va consulta, chiar daca va vede prima oara in viata. Nu trebuie sa fiti "pacienta dansului".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apostol gina spune:

Cam tarziu vine raspunsul meu,dar asta este.Dr Peltecu este un om extraordinar,pe care ma bucur ca l-am cunoscut.Cred ca daca nu ajungeam la dansul,inca ma mai chinuiam sa am un copil.Iar daca as mai ramane insarcinata,tot dansul mi-ar urmari sarcina.Mergeti la el cu toata increderea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elliy spune:

Si eu am fost la o consultatie la Dl Doctor Peltecu si mi-a placut foarte mult insa mi s-a parut foarte aglomerat.Noi acum incercam sa avem un copil si eram in dubii daca sa continui tot cu dansul.Tu, Gina de cat timp incercai sa ai un bebe si cum ti-a rezolvat problema?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apostol gina spune:

Intradevar este foarte ocupat,dar merita toata asteptarea.Eu am asteptat un an, dupa ce am pierdut doua sarcini,sa mai raman gravida.Am ajuns printr-o prietena la dr.Peltecu, care dupa ce mi-a vazut toate analizele bune,mi-a propus sa facem o laparoscopie. La o luna de la operatie am ramas insarcinata.Daca vrei sa mergi cu dansul in continuare, te poate consulta si la spital,doar ca la cabinet are mai mult timp pentru a-ti asculta toate problemele.
Iti doresc succes.

Mergi la inceput