Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari-67
![](images/user_woman.png)
Poftiti aici, dragelor
Graviduta lunii August 2005 este:
Catrinel 17 - Cap. 49
Gravidutele lunii Septembrie 2005 sunt:
CamiM - Cap. 58
Virgi - Cap. 61
Shoricutza - Cap. 62
danangie spune:
MEGBENG imi pare tare rau.Nu stiu ce-as putea sa-ti spun, ca sunt sigura ca in aceste momente nimic nu te poate face sa te simti mai bine. Iti sunt alaturi si sa dea Domnul sa nu-ti pierzi increderea si sperantza.
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Amely spune:
Offf, Doamne ce rau imi pare.... Megbeng, fii tare, uneori Dumnezeu ne incearca si n-avem ce face, poate au fost probleme genetice si mama-natura si-a facut datoria in felul ei neinteles de noi, dar ai sa vezi ca data urmatoare va fi bine si vei avea o sarcina fara probleme.
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Mishulina spune:
Buna fetelor,ma bucur ca am putut intra pe forum ca de dimineatza mergea foarte greu....
Ati aflat de la Shoricutza ce nu am putut sa va spun eu despre Megbeng....va rog sa ma intelegeti si sa nu va suparati pe mine ca v-am "fiert" atata dar nu puteam vorbi despre asta fara acordul ei...Mai ales ca imi inchipui cat ii e de greu,acum are nevoie de noi ca prieteni...Si eu ma simt atat de rau,am inima grea,vineri trebuia sa ne intalnim si am aflat cu cateva ore inainte....Am fost socata ca joi seara am vorbit pe net pana pe la 11 si totul parea OK....
Magdutza scumpa,stiu ca iti e greu si ca ai nevoie de timp si de liniste dar sa nu ne uiti si cand simti nevoia sa vorbesti cu cineva suntem aici...
Ina
iepurila spune:
Megbeng, iubita, cuvintele sunt de prisos. Si eu sunt aici. Te rog ai grija de tine
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Mishulina spune:
Iepurila draga de tine,ce "hainutza" frumoasa ai!!!
Eu inca ma chinui sa inteleg ce mi se intampla: dupa ce luna trecuta mi-au venit rushii de doua ori ,luna asta vad ca intarzie...sunt in ziua 27 (a unui ciclu regulat pe vremuri de 26 de zile) si culmea e ca nu am nici un simptom: nici de.....nici de.....nimic! E chiar dubios....Chiar sunt curioasa ce se intampla...
Va pupic si va doresc o saptamana buna!
Ina
Mishulina spune:
quote:
Originally posted by Avalon
Mishulina, ce zici de-un test?
Draga mea,l-am facut de dimineatza! Nici nu sti ce rau imi pare ca nu m-am putut abtine sa stric testul degeaba....Nu prea aveam sperante ca luna asta era "de refacere" si am
![](sexinpat.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](alcool.gif)
Of,ce toamna ciudata!
![](icon_smile_big.gif)
Ina
![](floare.gif)
Amely spune:
Mishule, pai era bine daca era clara, mai uita-te peste cateva ore, poate apare si a doua...
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Adriana_sp_mica/Adriana_sp_mica.jpg)
Adriana mica spune:
Buna dimineata, fetelor
Megbeng, draga mea, nici nu stii cat de rau imi pare; sunt alaturi de tine caci inteleg perfect prin ce treci. Ma tot intreb de ceva timp de ce sunt atat de multe cazuri de acest gen: fete tinere, aparent fara probleme de sanatate, care pierd prima sarcina. Of, Doamne, nu mai am cuvinte.
Cami, te inteleg perfect prin ce treci si poate ca iti va face bine ca o perioada de timp sa te detasezi de aceasta obsesie. Totusi, cand vei simti nevoia sa ni te alaturi din nou, te asteptam cu bratele deschise.
Fetelor, va doresc o saptamana cu mult soare in suflet.
Barza
Adriana
catty spune:
Buna dimineata frumoaselor,
Eram tare bi e dispusa pana al intrat pe forum.
MEGBENG, imi pare nespus de rau. Stiu prin ce treci, dar si eu si alte fete care au trecut prin aceeasi problema te putem ajuta. Da-mi un Pm si mai vorbim.
Eu ma simt ok. Sotul meu a intrat pe drumul cel bun. Ieri am facut curatenie generala, sau mai bine zis a facut singur curatenie generala ca eu am fost mai mult cu privitul si cu gura.
M OANA, am incercat sa te sun sambata dupa un Zapp, dar nu mi-ai raspuns. Acum ies dar intru mai tarziu,
Va pe
Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".
catalina