Injectii pentru fixat sarcina

Injectii pentru fixat sarcina | Autor: Zuzi

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,
sunt proaspat venita in rindul voatru.
Posed dureri de burta desi iau Nospa si Scobutil. Eu am auzit de la alte fete de injectii de fixat sarcina. Poate cineva sa-mi spuna detalii despre acest subiect.
Multumesc!
+4

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FlorentinaE spune:

De pe la 5 saptamani m-am tot plans de dureri de burta,mijloc, chiar niste chestii maronii...
In spital pe langa No spa si scobutil injectabil am facut injectii GRAVIBINON o injectie/saptamana.Sunt in sapt 14 si inca mai fac.In plus iau intravaginal utrogestan.
Sarcina usoara!

FlorentinaE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Si mie la vremea respectiva...mi-a recomandat medicul GRAVIBINON-16 injectii,cate una pe sptamana..Insa pt ca nu prea am avut bani in perioada aia...am facut doar vreo 4.
Spre final am luat No-Spa.Insa tot am nascut mai devreme.Cam cu 2-3 saptamani.
insa bebe a fost bine-sanatos..grasut si dragut.

iti urez o sarcina cat mai linistita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Zuzi intr-adevar e vorba de gravibinon, dar se face doar daca ai scurgeri maronii sau sangerari sau daca ai antecedente cu alte sarcini pierdute (cum e cazul meu- eu am inceput de la 4 saptamani 1/5zile si acum contiunuu cu 1/7zile). Durerile de burta sunt absolut normale si suportabile (nici macar nu au intensitatea celor de la ciclu) si se datoreaza intinderii ligamentelor (trebuie sa faca loc lui bebe, nu?). Stai linistita si nu face injectii decat daca iti recomanda dr! Iti urez sarcina usoara!

Laura 14+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha29 spune:




La mine s-a creat un precedent: acum un an si jumatate am nascut prematur; puiutii n-au trait.
Acum, la 20 saptamani, inca mai fac tratament cu Duphaston si No-spa pt. orice eventualitate.

Aveti grija de voi si de bebici!


miha29 20fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Buna Zuzi si bine ai venit.

Mi-e doctorul mi-a recomandat Gravibinon o data pe saptamana, pana la 14 saptamani. Sunt niste injectii hormonale si dureroase, si eu am luat doar 1. Apoi, mi-a ingaduit sa nu mai iau daca durerile nu sunt mari.

Incearca sa te acomodezi cu noua situatitie de a fi , stai in pat sa te odihnesti si poate o sa dispara durerile. Mici dureri (ca niste junghiuri usoare) sunt normale.

Sarcina usoara si bebic sanatos !!!

Deea, 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FlorentinaE spune:

Hai sa n-o speriem prea tare...
Gravibinon-ul nu dureros, comparativ cu penicilina sau oxacilina.Fiolele sunt doar de 2 ml si sunt foarte uleioase.Daca sunt facute foarte incet, aproape ca nu dor.Eu mai degraba am senzatia de mancarime dupa ce le fac.Injectiile sa nu le faci din proprie initiativa.La inceput, faceam una la 3 zile;erau fete care faceau una la doua zile - depinde de fiecare...
Sanatate!

FlorentinaE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzi spune:

Dragele mele,
multumesc de informatii. Durerile sunt suportabile dar ma sperie pentru ca am auzit tot felul de grozavii pornind de la ele. Nu o sa iau de capul meu injectii dar nu stiam de ele. Eu sint rezultatul unui FIV reusit. Si deocamdata fac urmatorul tratament dat de cei de la FIV: 1 tromboas, 1 acid folic, 2 cyclo-proginon / zi
Utrogestan 9/zi, Scobutil 3/zi si Nospa 3/zi
Zuzi +4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

La sfarsitul saptamanii a 7-a mi-a aparut o scurgere colorata. Cauze; un fibrom uterin de care nu stiam pentru ca nu prea mergeam la doctori pana la sarcina si efort + act sexual cu o zi inainte. Rezultatul: desprinderea oului in zona fibromului. asa ca de atunci iau 4 pastile de Utrogestan/zi. Probleme am avut doar dupa ce le-am pus si seara si dimineata intravaginal sau/si dupa un drum cu masina pe strazile "pavate" din Bucuresti.Asa ca nu am mai mers cu soferi in care nu am incredere, iar Utrogestanul il pun doar seara intravaginal si ziua il inghit, chiar daca ficatul meu protesteaza uneori. Dupa 3 saptamani am fost la control si am primit vesti bune: sarcina s-a fixat, nu mai era nici un fel de desprindere, bebe e bine,fibromul a scazut. Acum sunt in saptamana a 11-a si voi mai lua Utrogestanul pana misca bebe, adica saptamana 18.Tot 4 /zi cu toata scarba pe care o am la inghitit medicamente.Poate fi o alternativa la injectii Utogestanul.La mine a dat rezultate bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzi spune:

Draga Dianad,
de ce nu pui intravaginal si peste zi Utrogestanul? La reactii adverse scria ca daca le inghiti pot sa-ti dea stari de ameteala si altele neplacute.

Intrebare: Ati avut careva dureri acute noaptea? Eu am in unele nopti niste sageti in partea de jos a burtii ca ma trezesc din somn. Eu le-am asociat cu vezica plina, sau mai plina? Ce ziceti?

Zuzi+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_C spune:

Si eu am auzit (ba chiar am facut la o sarcina) de injectiile cu Gravibinon. Intradevar sunt putin cam dureroase daca nu sunt facute bine si cam scumpe.

Stiu ca se mai ia si Scobutil, No-Spa si Utrogestan.
Oricum, nu lua nimic fara indrumarea medicului.

Succes !

Mergi la inceput