Ce stiti de Nat Mur 200 - produs homeopatic?

Ce stiti de Nat Mur 200 - produs homeopatic? | Autor: adimercedes

Link direct la acest mesaj

Fetelor, am fost la homeopata si mi-a dat Nat Mur 200. Am luat o tura de 5 pastilute luna trecuta. Rezultate au fost, dar cred ca am fost afectata si negativ, in sensul ca m-am dezhidratat foarte tare, mainele mi s-au facut efectiv ca niste smochine, imi venea pielea jos, ba mi s-au facut o multime de mici crestaturi pe dosul palmei si degete. In plus am avut niste dureri groaznice de spate/rinichi si burta si am luat antibiotice. Nu stiu daca simptomele astea au fosy din cauza ca racisem zdravan sau din cauza pastilutelor homeopate.

Saptamana asta am fost din nou la ea si mi-a dat din nou, sa iau tot 5 zile. Am luat 2, a treia am uitat, iar a patra, cand sa iau, mi-am dat seama ca mainile incep din nou sa mi se increteasca si aveam o presiune in zona rinichilor. Am intrat atunci imediat pe net, dar nu am gasit foarte multe date. Va rog sa imi ziceti, daca stiti ceva, orice despre acest medicament/categorie de medicamente, ca nu mai vreau sa iau fara sa fiu informata cum trebuie.

Mii de multumiri, Adi

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Raspunsuri

Inceputul discutiei Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Adi,

Eu nu ma pricep deloc la homeopatie dar am citit undeva ca remediile homeopate determina in omul sanatos simptomele pe care le are omul bolnav (pe care il trateaza). Deci daca ai simptomele astea de la remedii poate nu sunt potrivite pentru tine. Zic si eu... Dr. ce zice de ele de ti-a dat si luna asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by marrina

Aici ai citit?

http://www.abchomeopathy.com/forum2.php/16191/
http://www.abchomeopathy.com/forum2.php/30422/
http://www.otherhealth.com/archive/index.php/t-1149.html



Marrina, multumesc, am gasit si eu site-urile astea. Dar credeam ca are cineva sau ma poate indruma spre informatii structurate, un fel de "prospect", ca la antibiotice, antiinflamatoare etc.

Nu mi-am dat seama ca simpotmele pe care le-am avut s-ar putea sa fie de la pastilute, ca m-am simtit bine initial. Doar zilele trecute, cand am inceput sa iau din nou m-am gandit ca s-ar putea sa fie legatura.

Cu homeopata inca nu am vorbit, ca nu am gasit-o. Cred ca dau de ea sambata...

Multumiri, Adi

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

adi Prospecte pentru remediile homeopate nu cred ca vei gasi. Dar eu iti dadusem linkurile unde scrie de simptomele pe care le-ai descris tu ca sunt de la Nat Mur (pielea mainilor incretita, stafidita, cu taieturi, mancarimi). Deci cred ca e clar ca de la ele este. De ce ti le-a dat dr..... Numai ea te poate lamuri. Sambata bombardeaz-o cu intrebari.

Mergi la inceput