Medic ginecolog in Brasov

Medic ginecolog in Brasov | Autor: Ignatica

Link direct la acest mesaj

Salutare fetelor. Cine ma poate ajuta cu o recomandare de medic ginecolog in Brasov. As dori un doctor la care sa nu trebuiasca sa ma programez cu 3 luni inainte pentru zece minute de vizita totusi. Impresia mea este ca momentan in Brasov este o criza de ginecologi buni si mai ales abordabili.
As prefera chiar si un doctor/doctorita mai tineri, important e sa sa fie oameni si sa isi doreasca sa te ajute. Va multumesc anticipat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Din pacate nu iti pot recomanda pe nimeni in Brasov. Specialist in fertilitate nu m-a convins nici unul ca este. Poate te ajuta altcineva de pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns S-i-m-o spune:

Salut. Eu am ceva experienta in legatura cu problema ta. Am petrecut multe luni prin maternitate in Brasov in sectia de ginecologie. Eu iti pot recomanda cativa medici despre care am auzit ca sant mai cu experienta. dr Moldovan,dr Ionel, dr Dumitreche (doctorita), dr Gliga la care se ajunge foarte greu. Sper ca ti-am putut fii de folos. Astept sa-mi spui daca ai contactat pe cineva si cum a fost. Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laury_christin spune:

Dr. Ionel Moldovan. aRe multa experienta.Am o gramada de prietene care au nascut cu el.La el merg si eu si cu el am venit pe lume (pe atunci era abia iesit de pe bancile facultatii).Are foarte multa experienta si e si OM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Eu ti-as recomanda-o pe dr. Lupu Gabriela. In materie de sterilitate, infertilitate, cel putin la cate am fost in trupa anul trecut, a avut rezultate foarte bune. Nu isi bate joc de paciente, vorbeste cu tine si iti explica pe intelesul oricui.
Are cabinet pe Livada Vulturului, la ultimul etaj. Are program marti si joi. Uite numarul de telefon de la cabinet: 321232.
Bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina1976 spune:

buna,

iti recomand cu caldura dr. Badea; e o tipa super si cu multa experienta in domeniul sterilitatii.

eu am nascut cu ea, am ramas usor insarcinata desi aveam uter-ul retrovers. am ramas foarte impresionata de stilul ei de a se purta cu oamenii, de a stii sa explice si nu in ultimul rand de profesionalismul ei.

programul unde o poti gasi:
- marti si joi de la 16.00 la cab. particular - Liv. Vulturului - tel. 321232
- vineri la "Ginemedica" langa maternitate
- miercuri intre 12-14 la maternitate, la parter in stanga - cabinetul de sterilitate

mult succesc si tot ce iti doresti!

karina1976

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Va multumesc din suflet pentru toate recomndarile voastre.

Mergi la inceput