Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 47

Aici e www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53425&whichpage=1" target="_blank">Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 46 MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46967&whichpage=6" target="_blank">Racusori
Raspunsuri

Mishulina spune:
Bun gasit la capitol nou!
Motzule dupa valori cred ca sunt bune,nu ma pricep la analize hormonale....
Ma bucur ca rezerva ta ovariana e inca buna...
Irinaaa,ce bine imi pare ca te-ai intors,ne intrebam cu toatele unde esti ca nu mai stiam nimic de tine
Catrinel imi pare rau de testul negativ dar poate e cam devreme si nu e totul pierdut....In ce zi esti? Eu iau acid folic din octombrie ca am tot sperat sa raman si medicul a zis sa nu-l intrerup decat in timpul ciclului (zilele cu sangerare...).Asa ca nu poate strica,e practic o vitamina....
Cata sa va traiasca "grasunelul" si sa fiti sanatosi...
Va pupic pe toate!
Ina

barbye spune:
Sa speram ca aceasta parte ne v-a aduce multi
.Stiti m-a gandeam azi peste o luna si cateva zile e ziua mea poate imi face Dumnezeu o binecuvantare pe care nu o sa o uit niciodata

mihaipopescu spune:
Mishulica merci pentru pumnii stransi ...
Catrinel,parka tu ziceai ca la tine testele se pozitiveaza mai tarziu sau gresesc...poate nu tb.sa o mai iei de la capat si totusi va fi unul mai incapatanat care se va arata cu doua liniute...eu iua BU(primele 10 zile) si Maca , in ziua 10 am prestat seara,in ziua 11 dimineata-pregnyl (dr.meu imi dadea sa fac pregnylul cu 36 ore inaite de inseminare, la Giulesti se da cu 24h inainte ) si in seara asta...cand cred ca o sa-mi creasca temp., deci ar trebui sa ovulez diseara...deja am dureri si intepaturi pe ov.drept unde sunt foliculii si abia astept "sa pun mana" pe cel mai rapid
si sa-l trimit direct la destinatie adica la ovuletul care sta sa pocneasca sa-i fac "ginere si mireasa" ,mai
maine seara– ziua 13 si apoi in ziua 15, iar de sambata intru in concediu, plecam in Ardeal, unde-om vedea cu ochii, fara monit, fara temper, fara stress dar...cu
de placere...si ce-o vrea Cel de sus asa sa fie...
Lumit,daca nu te duci la monitorizari , cel putin sa vezi cum stai cu temp.sa stii cand tb. sa prestezi cu folos...sau poate incerci cu teste de ovulatie...
Irina, bine ai revenit, ma bucur ca esti bine,incearca sa nu te obosesti prea mult la serv.,bb.conteaza acum cel mai mult... si apropo...s-a bronzat si?...
Ingeras, ia fa tu un test si da-ne de veste ca esti ,plec in concediu si vreau sa fiu incurajataaaa de tine si de Catrinel...
Motzule, acum ca stii cum stai cu rezerva ovariana astept vestea pentru primul bb din 4,5,6 cati ti-am urat sa ai...
Andicu,Iepurila ,toate fetele si toate burticoasele ,nu stiu daca mai am timp sa va scriu pana pe 1aug.si pleaseee sa nu cumva sa ajungeti la capitolul 50 si sa nu fiti
...inclusiv cu mine
...
Dumnezeu sa ne ajute pe toate.

utocatalina spune:
Fetelor sunt fericita...prietena mea a fost la T pentru prima oara, dupa ce a umblat citeva luni la o alta doctoria si i-a zis ca are endometru de 11 si ceva si un folicul de 16 si ceva..azi ziua 13..daca toate merg bine si vineri T vede ca este totul ok va face ISA la CFR (a2-a ISA ca are TPC negativ)...Doamne ajuta!
Cafeluta draguta
Simburica mititica13+
Sa nu depunem armele si vom reusi!

MirelaV spune:
cu cine face ISA? cu Matei? MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46967&whichpage=6" target="_blank">Racusori

NADYA spune:
Salutare la toata lumea, am citeva nelamuriri:
1. Ce credeti voi despre ovulatie si orgasm. Am citit undeva ca nu ar fii bine sa ai orgasm in perioada ovulatiei. Asta ar insemna sa fara sa ai orgasm.
2. Despre baile fierbinti in perioada ovulatiei. Tot asa am citit ca nu ar fii indicat de loc sa faci bai fierbinti la cada pentru ca ar "omorii ovulul".
PS: Azi am fost la clinica de mi-au facut sonohistograma(unde iti verifica daca trompele sint infundate si etc.)si tehniciana mi-a spus ca nu mai am trompa pe partea singa infundata. Era asa de fericita. I-am si spus "am un singur lucru in minus de facut". Si chiar ma atentiona ca ar trebui sa cit mai mult luna asta ca dupa parerea ei ar fii luna norocoasa.

utocatalina spune:
Mirela T a zis ca o sa o trimita la Matei, cu conditia ca vineri totul sa fie ok..Speram sa fie!
Cafeluta draguta
Simburica mititica13+
Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mishulina spune:
Mihaela imi vei lipsi ingrozitor de mult,ce ma fac fara poezioarele tale....Esti tare haioasa! Auzi la ea:"sa-i faca ginere si mireasa"...
Vacanta plcauta sa va intoarceti 3 (cu bb la purtator) si cu chef de scris poezioare....
Iepurasul meu drag,iti tin pumnii pentru maine!
Nadya bine ai venit pe la noi si sedere cat mai scurta!
La prima ta intrebare...Nu e interzis orgasmul la ovulatie,dinpotriva...Mie medicul de familie imi tot zice ca daca mama are orgasm in momentul conceptiei si acesta e chiar in ziua cu ovulatia bebe va fi baiat...
Baile fierbinti sau dusurile intr-adevar nu sunt indicate in perioada fertila nici la EA nici la EL(omoara )
Daca ai sigur o trompa libera eu zic sa profiti din plin de asta....
Succes si sa auzim de bine...
Ina

MirelaV spune:
Catalina, stiam k T face inseminari cu Matei. k mi-a zis ea k spera sa nu ne vedem dupa laparo ptr inseminare. am auzit k are mana buna! MirelaV
pupicei pe burticei

Laura Ioana spune:
Irina, bine ai revenit printre noi. Sper ca a fost super in concediu!
Ingeras cand mai faci un test ca suna promitator ce spui tu despre scurgerea ta?
Miha, ne va fi dor de tine si de poezioarele tale. Dar... daca plecarea ta e pentru o cauza nobila(
si
) se aproba
Ufff azi trebuie sa fac a doua injectie cu gravibinon si deja imi tzatzaie
Laura