costum greiere pt serbare
Baiatul meu va fi in iunie la serbare greieras. Are cineva idee de unde fac rost sau cum sa ii fac un asemenea costum?
Multumesc
Monica.. la vanatoare de greieri
Raspunsuri
danilamonica spune:
eventual ma gandesc ca i-ar trebui un frac despicat la spate insa pt copii de unde sa-i fac rost de asa ceva?
Dati-mi si mie idei de antene: cum se pot confectiona?
Monica ..inca mai caut greieri...
qsar spune:
Fracuri am vazut la Unirea, et. 3 in vreo doua magazine. (sa nu ma intrebi de preturi, ca nu m-am uitat)
Q
CristinaT spune:
Probabil ca multa lume va cauta costum pentru serbare. Noi suntem Alba ca zapada, si stiu ca este un magazin de costume pe Stefan cel Mare. Daca ma duc in week-end iti scriu ce am vazut de greiere!
Preturile le stiu, la costumul fetitei in jur de 1,5 mil
am gasit aici in schimb
http://www.costumesinc.com/p3400/product.html&mcode=BR_textfeed&af_id=6
de aprope 3 ori mai ieftin...
5 ani -14 februarie 2005
danilamonica spune:
Pai n-as cumpara un frac doar pentru serbare...poate sa inchiriez de undeva?
Monica
danilamonica spune:
quote:
Originally posted by CristinaT
Probabil ca multa lume va cauta costum pentru serbare. Noi suntem Alba ca zapada, si stiu ca este un magazin de costume pe Stefan cel Mare. Daca ma duc in week-end iti scriu ce am vazut de greiere!
Preturile le stiu, la costumul fetitei in jur de 1,5 mil
am gasit aici in schimb
http://www.costumesinc.com/p3400/product.html&mcode=BR_textfeed&af_id=6
de aprope 3 ori mai ieftin...
5 ani -14 februarie 2005
Oricum te rog sa-mi zici si mie daca au asa ceva pe acolo.
Thanks.
Pupici,
Monica
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by danilamonica
Pai n-as cumpara un frac doar pentru serbare...poate sa inchiriez de undeva?
Monica
Ok... voi cauta si te anunt unde gasesc de inchiriat... la tine ca greieras merge si de inchiriat, dar Oanei i-ar sta rau cu o rochie mai veche ca doar nu-i Cenusareasa as vrea sa comand de pe internet dar mi-e frica ca nu ajung...
Asta trebuia sa fie pe magazinul Buburoza ca la noi nu se gasesc...
5 ani -14 februarie 2005
iileana spune:
Pentru inchiriat, incearca la:
- Teatrul National: tel. 315.15.02;
- Opera Romana: tel. 313.96.90/interior 120;
- firma "Fabrica de petreceri": telefon: 320.93.87.Str. Popa Nan, nr. 171
(astea le-am gasit intr-un articol in "Libertatea" mai demult, le-am retinut dar eu personal nu le-am incercat)
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
CristinaT spune:
Voiam sa va zic ca la Teatrul National, Excelsior, la Opera sau la Opereta nu au costume pentru copii asa mici. Doar la Opereta mai au pentru copii de peste 11 ani.
In schimb la Fabrica de petreceri au costume, iar daca nu au puteti sa dati comanda cam cu o luna inainte... ceeea ce eu nu am facut. De inchiriat 24 ore 250.000 iar de dat comanda si apoi de lasat la firma pentru a fi inchiriat ulterior 500.000 lei
Noi avem serbarea sapt viitoare si nu am gasit decat rochita de Cenusareasa si nu de Alba ca zapada.... si inca vreo 2 dar de printese fara nume... iar am emotii acum cu serbarea asta!
5 ani -14 februarie 2005
Viovio spune:
Vazusem la carrefour niste costume...dar nu m-am uitat prea bine ca bianca e prea mica pentru serbari.Pretul...cred ca pe la 1.5 miloioane,dar nu sunt sigura!
Si mai era un magazin la sfintu gheorghe(capatul tramvaiului 21),dar acolo preturile la alte produse sunt cam mari si s-ar putea sa fie valabil si pentru costumele de care aveti voi nevoie.
De inchiriat nu stiu.
Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA
"Viseaza ca si cind ai traii vesnic,dar traieste ca si cum ai murii azi"