Vreau sa cumpar un teren !(3)

Vreau sa cumpar un teren !(3) | Autor: Freia

Link direct la acest mesaj

episoadele anterioare : www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39796&whichpage=11" target="_blank">1 si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41153&whichpage=10" target="_blank">2

continuati...

Freia si Alexa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Se zvoneste ca de la 1 aprilie (sper ca nu e pacaleala... ) se scumpesc terenurile, ca intra nu stiu ce lege in vigoare cu impozit pe tranzactii cu terenuri, apartamente si atunci proprietarului nu ii convine sa plateasca impozitul din buzunar, asa ca prefera sa mareasca pretul.
desi aici, la Iasi am vazut prin ziare ca la apartamente toti au schimbat preturile din euro in lei, acuma ca a scazut euro, dar la terenuri deocamdata e tot in euro/mp.
sa vedem ce va fi.

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina si Fetitza Maritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

e valabil pentru cei care vand acest teren mai devreme de 3 ani de la data dobandirii - nu stiu daca se aplica agentiilor imobiliare, probabil ca da.

quote:
Originally posted by Ramonika

Se zvoneste ca de la 1 aprilie (sper ca nu e pacaleala... ) se scumpesc terenurile, ca intra nu stiu ce lege in vigoare cu impozit pe tranzactii cu terenuri, apartamente si atunci proprietarului nu ii convine sa plateasca impozitul din buzunar, asa ca prefera sa mareasca pretul.
desi aici, la Iasi am vazut prin ziare ca la apartamente toti au schimbat preturile din euro in lei, acuma ca a scazut euro, dar la terenuri deocamdata e tot in euro/mp.
sa vedem ce va fi.

5 ani -14 februarie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciprianc spune:

Nu am stiut unde sa postez acest anunt...si m-am gandit ca cel mai bine este aici:
Stie cineva ceva preturi pe mc de beton adus cu cifa, pentru o fundatie? Imi trebuie cam 35 mc. Puteti sa imi recomandati ceva producatori? Cam cat costa transportul cu CIFA?
Multumiri anticipate!

Mergi la inceput

cred ca deja m-am hotarat, imi place zona din prelungirea ghencea... chiar daca drumurile sunt doar pe hartie:))

Am si eu o intrebare pentru cele care deja si-au facut casa 500 mp este putin? cam cat ramane pe langa casa? numai pentru un gratar si un leagan? Am vazut multe vile frumoase pe acolo dar pamantul de langa casa era tare putin numai cat sa intre o masina pe langa casa... are cineva 500 mp?

Mai avem o oferta tot acolo de 570 mp+80mp portiunea noastra de drum, dar aici ar fi ceva bani in plus si nu stiu daca putem lua creditul in aceste conditii. Mi-ar place terenul asta pentru ca este mai mare, 500 mi se par cam putin. Dar aici terenul parca este in panta... ce sfaturi puteti sa-mi dati?

5 ani -14 februarie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

ciprianc vezi ca la sectiunea lectii know how on line, parca asa ii zice, este un subiect , era sper ca mai este , "a mai construit cineva casa", si acolo gasesti o gramada care fac casa sau care au facut-o deja si se pricep destul de bine am vazut eu, noi aici suntem in faza cauatrii terenului, mai avem mult pana la fundatie, succes cu casa,

CristinaT eu zic ca 500mp sunt suficienti pt o casa , oricum de construit nu poti decat pe 150mp sa zicem ca se mai pierd inca vreo 50 cu ce lasi pe langa casa , deci mai ramai cu vreo 300 mp , si crede-ma poti sa faci si piscina si leagan si gratar si o gradinita mica cu legume si mai ai loc si de flori, si mie mi-ar place 1000 mp dar costa mult terenul asa ca m-as multumi si cu 500, cat despre faptul ca terenul este in panta nu stiu ce sa zic chiar nu ma pricep, dar stiu ca eu una nu mi-as lua daca e in panta, mai bine mai intreaba poate nu are nici o importanta

Adriana

http://community.webshots.com/user/adrianafedorca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Eu am 470mp si inca nu am construit, si eu as fi vrut mai mult, dar nu s-a putut. cred ca e de ajuns pentru casa... daca nu o faci prea mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissi spune:

CristinaT- anuntz: Strada Dihorului, nr. 31... daca stii zona du te sa l vezi.. daca nu iti explic putin..
De unde face tranvaiul stinga pe prelungirea ghencea , tu o iei in dreapta, este a 3 a strada pe partea stanga.. , cam la 7 minute de linia tramvaiului.
In capul strazii sint niste marketuri.. sau asha ceva..
terenul e de vanzare, facilitatile sint pe strada.
Crissi, 30+

crissi

Mergi la inceput

multumesc pentru raspunsuri

adrianafedorca - m-am uitat in albumul tau si am vazut o burta mare... trebuie sa nasti sau sunt mai vechi pozele? Nastere usoara si un bebe sanatos.

5 ani -14 februarie 2005

Mergi la inceput

cred ca acolo este prea scump...

eu nu prea imi permit pana in 40 euro mp, iti multumesc!

quote:
Originally posted by crissi

CristinaT- anuntz: Strada Dihorului, nr. 31... daca stii zona du te sa l vezi.. daca nu iti explic putin..
De unde face tranvaiul stinga pe prelungirea ghencea , tu o iei in dreapta, este a 3 a strada pe partea stanga.. , cam la 7 minute de linia tramvaiului.
In capul strazii sint niste marketuri.. sau asha ceva..
terenul e de vanzare, facilitatile sint pe strada.
Crissi, 30+

crissi

5 ani -14 februarie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

CristinaT trebuie sa nasc , maine fac 35 de saptamani, merci mult pt urari

pupici si succes la terenuri

Adriana

http://community.webshots.com/user/adrianafedorca

Mergi la inceput