reclama la cucul lui tati
Am sa va povestesc despre nepotelul meu (3 ani), ca Andrei mai are de crescut un piculet pana la perle.
Matusica (curioasa): Vladut, tu ai pasarica?
Vladut (foarte nemultumit): Nuuu, eu am cuc.
Matusica (insistenta): Mami are cuc?
Vladut (fara sa catadicseasca sa se uite la mine): Nu, ca e fata.
Matusica (cautand pe cineva cu cuculeata): Iulia are cuc?
Vladut (s-a prins de idee, zimbeste si ridica din sprancene): Nu, da tati are-un cuuuuuc.....
Raspunsuri
Elenalove27 spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA
iren spune:
Ala al lu tati nu mai e cuc, e cuculoi!
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
Poze cu noi nou noute!!
Poze ian- februarie '05
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
oanaruth spune:
Intru asa de rar pe forum, ca nici nu mai am timp sa scriu, fiindca trebuie sa citesc, sa-mi sterg lacrimile (fie de emotie, fie de rās), da' aici ma simt obligata sa intervin:
Ruthie (3 ani si cateva luni) - se "lauda" bunicii ei (soacrei) personajului in cauza: Tati meu face pishi din picioare, ca arepututu coada si il tine cu amandoua mainile!
Va putetzi imagina figura siderata a bunicii, dar si "raportul" detaliat pe care mi l-a facut mama cand am venit acasa!
Legenda: pututu'= nu e greu de ghicit, "cucu'" sau "cuculeana"!
Dana si Iubirea ei, Oana-Ruth (3 ani si 3 luni)
Nally spune:
Meeeyyy rad cu lacrimi de cate ori citesc despre cucu lu tati!!!
Doooaaamneee ce ne asteapta!!!
Si Ruthie a fost taaareee cu buni!!!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!
Poze...Poze...Poze
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*
ana_a spune:
sunt minunati copii astia! Am ras cu lacrimi!
Vorba lui Nally...vai ce ne asteapta! la nazdravani!
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect
Gheea spune:
mda... al nostru a avut intr-o perioada damblaua saritului pe pat. Si atata a sarit, si-a sarit, pana s-a damblagit patul de tot, si scartaia, de mai mare dragul! Si sa nu credeti ca sarea cateva minute si gata, o data pe saptamana! Sarea macar juma' de ora,daca nu mai mult, de 3-4 ori pe zi! Si patul scartaia ritmic.... si nu intelegeam noi de ce se uita vecinii (si mai ales vecinele) cu respect la tati!
dadi_t spune:
quote/geea/quote-
Andreea 2,6 ani. Se juca preocupata nevoie mare prin camera.Noi cei mari ne,,,harjoneam un pic,,-nu mult ca deh...cupilul cu noi. la un moment dat , Andreea ia directia tati si direct cu mana spre ,,obect" intreba: ,, asta cine e????" Asa punea ea intrebarea la ,,asta ce este?" Noi siderati si interzisi...ne-am facut ca nu intelegem ce spune si ea cumintica ...a renuntat sa mai afle.
Poze octombrie!!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!
pika-pika spune:
Nu ma pot opri din ras!!!
Asa povestea acum cateva zile un prieten ce i se intamplase intr-o vizita.Statea de vorba,in picioare,cu mama unei fetite de 4 ani si bunica ei;la care fetita,foarte entuzismata de descoperire,striga aratand spre pantalonii lui:
-Mami uite si el are la fel ca tati,umflatura aia acolo!
9+
mamica incepatoare
Ana_m spune:
[:-)))Totali !!!!!!!!! Sa va traiasca nazdravanii si nazdravanele !
Ana 33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
andrruzza spune:
Tare de tot!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
"Neasteptatul se produce intotdeauna"