Serbare la gradi-costum greieras?

Serbare la gradi-costum greieras? | Autor: ENYA

Link direct la acest mesaj

Dragilor, Vladi (4 ani si 5 luni) are serbare la gradi (Mos Craciun) pe 18 dec. Suntem in grupa mica de pitici si este prima serbare la care participam, el va fi un mic greieras, dar mami (adica eu ) nu stie unde ar putea gasi un costumas (nu mare lucru, o pelerina si niste "antene" ).

Rog spuneti-mi daca gasesc asa ceva de cumparat in magazine (Bucuresti), poate la Bucur-Obor ca e mai aproape de "moi" ??

Multumesc, orice informatie este binevenita !

Amalia si Vladi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliacm spune:

Amalia, pe Mosilor ( dupa intersectia cu Eminescu, pe dreapta, cum vii dinspre Obor) este un magazin cu costume de carnaval pentru copii.
Poate acolo gasesti ceva sau poate te inspiri de acolo.
Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Antene cred ca poti sa-i faci si tu, din doua sirme cu niste bumbi in capat, prinse pe o cordeluta. Uite www.costumeshopper.com/toddlers-costumes-childs.html" target="_blank">aici un model fain de antene, la domnisoara-gargaritza si la albinutza.(Sufar eu de mania persecutiei sau chiar e mai usor cu costumele de carnaval la fetite?) Iar pelerina...o esarfa pusa pe un siret? Si pantaloni verzi + bluza verde? Si o chitara (pe care o gasesti chiar la Bucur-Obor la intrare pe dreapta, vreo 200.000 lei, cinta, e chiar frumoasa)? Ar merge?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluta spune:

Am vazut si eu magazine care au costumase de carnaval pentru copii, dar sunt destul de scumpe, intre 3 si 7 mil.
Mai bine cumpara un metru de catifea verde, coase-i o pelerina cu snur la gat. Pentru antenute prinde-i doua sarme pe o cordeluta imbracata in catifea neagra, au la Meli Melo.
Noi trebuie sa-l imbracam pe cel mic in om de zapada si nu stiu unde pot sa gasesc un joben pe masura lui!....are 3 ani jumate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Am eu antene!
Da-mi un telefon si ti le dau! Noi am fost anul trecut FURNICA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ENYA spune:

Multumesc frumos pentru sfaturile si sugestiile voastre !

Da, chitara voi lua neaparat, ma gandisem si eu. Unde s-a mai vazut greiere fara chitara ? Mai ales ca greierasul va spune si in poezie : "...si mi-am adus si chitara/ca sa cant aici cu voi "

Rodica, te sun astazi, multumesc pentru antenutze !

Amalia si Vladi ( 4 ani si 5 luni )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Avem si noi nevoie de un costum de greieras pt serbarea de 1 iunie.
Ma poate ajuta cineva imprumutandu-mi un astfel de costum sau sfatuindu-ma cum sa fac unul? Nu vreau sa inchiriez de la firmele de profil caci mi se par f scumpe.
Baiatul are 5 ani.
Multumesc.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Mergi la inceput

Haideti fetele, va rog, invatati-ma cum sa fac un frac pt greierasul meu? Nu-s croitoreasa, dar cu un sablon cred ca m-as descurca. Am tot cautat pe net dar n-am gasit. Daca a mai confectionat cineva asa ceva, va rog sa-mi spuna si mie CUM.
Multumesc

My Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

http://www.google.at/images?um=1&hl=en&newwindow=1&tbs=isch:1&sa=1&q=costum+greiere&btnG=Search&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=

Sper sa gasesti idei.

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

http://www.team-mascots.com/mascots/313DD.jpg

sau asa...

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Nicoleta, multumesc pt linkuri, insa le aveam deja. Pe mine ma intereseaza CUM sa fac un astfel de costum, in speta fracul. Imi trebuie un tipar, ceva care sa ma indrume pas cu pas.
Merci.

My Family

Mergi la inceput