Care pot fi cauzele crizelor de apnee ?

Care pot fi cauzele crizelor de apnee ? | Autor: madutza

Link direct la acest mesaj

O prietena tocmai a nascut saptamana asta si copilul are crize de apnee si in somn. Respira foarte tare, dupa care nu mai respira deloc. In timpul sarcinii i s-a spus la un moment dat la ecografie ca inima puiului bate tare dupa care se opreste. Copilul a fost nascut cu forceps si a fost cianotic. Ea este disperata ca nu stie care e cauza si dr. nu ii spun nimic deocamdata. Va rog, daca ati avut parte de asa ceva, spuneti-mi care ar putea fi cauzele?

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003

Raspunsuri

Inceputul discutiei Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Sa-l duca neaparat la un medic cardiolog,ar trebui sa-i faca si un echo la inima.Probabil cand are crizele de apnee e si cianotic.
Poate e nevoie de tratament.


Alina


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Dupa eco la inima nu are nimic. Azi au venit acasa si din analiza lichidului cefalo-rahidian au rezultat hematii spre limita superioara a normalului, de aceea neo-natologul a sups ca de la forceps a avut ceva traumatisme, dar nu grav, doar la nivelul membranelor creierului si s-ar putea sa aiba o dezvoltare psiho-motorie mai lenta.

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns consuela spune:

Draga mea,
Probabil cel mai bine ar fi fost ca ea sa scrie ptr. ca ar fi putut da mai milte detalii.Cand am nascut si noi ne-am confruntat cu aceeasi problema.Andrei,fiul meu de 3 ani jum.s-a nascut cu insuficienta respiratorie,suflu sistolic si avea non stop crize de cianoza,mai ales cand facea efort asta insemnand plans si supt.bine,eu am avut complicatii la nastere si era sa dau ortul popiiam avut 2 anestezii generale intr-un sfert de ora si spuneau medicii ca l-ar fi afectat prima anestezie caci cea de-a doua era ptr. operatia de cezariana.In fine am stat 2 saptamani in spital si i-au facut toate analizele posibile.nu stiau insa de ce are acele crize de cianoza.Era in incubator fiind nevoie mereu de oxigen chiar daca avea 3 kile jumate si nu mi-au dat drumul acasa pana ce aceste crize nu i-au disparut cat de cat ptr. ca acasa eu ce ma faceam...?Asadar pentru ca oricand se putea intampla asa ceva acasa si pericolul este foarte mare in aceste situatii poate muri Doamne fereste in somn sau et. mi-am comandat prin cineva din Ungaria o saltea foarte subtire peste care se pune cearsaful cu un dispozitiv(daca o va interesa pe prietena ta ii voi da mai multe amanunte)care este special ptr.avertizarea mortii subite a sugarilor.Eu am avut dat anunt pe Net caci vand acea saltea si daca va fi interesata sa ma sune sau sa-mi scrii.Eu numai datiorita ei am putut inchide ochii si sta linistita.Este super buna si nu ptr. ca o vand spun asta.In legatura cu cianozarea daca nu are nimic bebe cu inima ii va trece dar destul de greu se pare ca l-a afectat nasterea.Sanatate multa.0744879658

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns consuela spune:

quote:
Originally posted by

Draga mea,
Probabil cel mai bine ar fi fost ca ea sa scrie ptr. ca ar fi putut da mai milte detalii.Cand am nascut si noi ne-am confruntat cu aceeasi problema.Andrei,fiul meu de 3 ani jum.s-a nascut cu insuficienta respiratorie,suflu sistolic si avea non stop crize de cianoza,mai ales cand facea efort asta insemnand plans si supt.bine,eu am avut complicatii la nastere si era sa dau ortul popiiam avut 2 anestezii generale intr-un sfert de ora si spuneau medicii ca l-ar fi afectat prima anestezie caci cea de-a doua era ptr. operatia de cezariana.In fine am stat 2 saptamani in spital si i-au facut toate analizele posibile.nu stiau insa de ce are acele crize de cianoza.Era in incubator fiind nevoie mereu de oxigen chiar daca avea 3 kile jumate si nu mi-au dat drumul acasa pana ce aceste crize nu i-au disparut cat de cat ptr. ca acasa eu ce ma faceam...?Asadar pentru ca oricand se putea intampla asa ceva acasa si pericolul este foarte mare in aceste situatii poate muri Doamne fereste in somn sau et. mi-am comandat prin cineva din Ungaria o saltea foarte subtire peste care se pune cearsaful cu un dispozitiv(daca o va interesa pe prietena ta ii voi da mai multe amanunte)care este special ptr.avertizarea mortii subite a sugarilor.Eu am avut dat anunt pe Net caci vand acea saltea si daca va fi interesata sa ma sune sau sa-mi scrii.Eu numai datiorita ei am putut inchide ochii si sta linistita.Este super buna si nu ptr. ca o vand spun asta.In legatura cu cianozarea daca nu are nimic bebe cu inima ii va trece dar destul de greu se pare ca l-a afectat nasterea.Important este dupa cum mi-a spus mie dr.sa nu fie lasat sa faca nici un fel de efort deci plans.acest lucru poate fi evitat sau nu dar macar il ai sub observatie in timpul zilei,stiu eu bine ce imseamna sa stai mereu cu copilul in brate si sa nu-ti doarma ziua deloc decat sa planga si aproape deloc nici noaptea,bun,dar ce se poate intampla in timp ce el doarme v-ati pus aceasta intrebare?Iata de ce am cumparat eu aceasta saltea.Sanatate multa.0744879658

Mergi la inceput